2 yıllık bir ilişkide devamlı ailesinin sözleriyle beni bırakıp durdu en son ben çalışan birisiyle evlenmek istiyorum dedi ben de evlilik sonrası çalışmak istemediğimi söyledim ayrıldık 3 gündür ben yoluma devam ediyorum ama tuhafıma gidiyor beni çok sevdiğini söyleyip beni buna inandırdı fakat bu kadar basit bir konuda sevgisini geri plana nasıl attı aklım almıyor ne yapmam lazım
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ahh be 1. ailesiyle daha dogrusu ailesinin ağzıyla hareket eden erkekten uzak dur bugün falan ailesinin lafiyla hareket ediyorsa yarın daha kötü olur 2. Seni sevmiyormus seven senmissin çünkü yaşadım yani sevdiğin insan hic bir icraatte bulunmadığı halde seni seviyorum diyorsa bu iki kelimeye inaniyorsun çünkü seviyorsun tamam mı. Gelelim calisan eş istiyorum deme sebebine demekki az kazanıyor olabilir az kazanabilir bir insan ama bir erkek seviyorsa karısı istiyorsa çalışır istemiyorsa 1 günde 24 saat mi var gerekirse 22 saat çalisir karisina bakar yani delikanlı adam mert adam karısına der ki çalışmak istersen çalış calismak istemiyorsan ben sana her türlü bakarim der ve bakar 22 saat calisir ekmegini tastan çıkarır sana bakar bu cocuk mantık evliligi arıyor ve uydum akıllı aile sozuyle hareket ediyor aile sozuyle hareket eden erkekten uzak dur seven adam degil ailesini 7 sulalesi mezardan kalksa mecbur kalirsa seçim yapmak zorunda kalirsa alayini cigner
Kendisi polis 45 bin kazanıyo şu an evi arabası var yani bunlarla geçinemeyecekse de Allah bilir ben çalışıp yatırım yapacakmoşım
Sakın kardeşim eger oyle bir durum varsa bu çocuk cook pinti bir cocuktur yemez mezara goturur yatirim yapcam diye ben sana soyleyim tamam mi bu aileden gelir pintilik iste hirs para birikyiriyim yatirim yapıyım ailesinden oyle görmüştür uzak dur bunun gibiler değil 45 450 alsa huyu degismez git asgari ucretli biriyle evlen daha mutlu olursun beee
Ya şöyle kendisi çok para harcıyor bana da birsürü hediye alıyor ediyor ben diyorum paranı boşa harcama diye ben yarınını düşünen bir insanım bir eşya alırken bile onu ne kadar süre kullanabileceğime bakarım fiyatına bakarım ama sevgilim apaçık dedi ki ben alacağım ürünün fiyatına bakmıyorum dedi e bakmazsan zaten geçinemezsin ki bu normal bir şey
O nasi bisey yaa anladiysam arap oluyumm bu adam nasil birisi boyle kendisiyle celisiyor ya da sen mi bana anlatamadin ben mi anlamadim
Hayır kendisiyle çelişiyo
Anladim kardeşim bak dediğim gibi hic para pul gozunde olmasa bile calisan es isteyip istememeside olmasa bile bunlar o kadar onemli değil de tek bisey var onemli olan ailesinin annesinin bbasinin agzina bakarak hareket ediyorsa vazgec gülüm vazgeç pisman olursun
Öyle ya ailesi demiş ki ille de kapanacak kapanmazsa almayız falan ben zaten tesettüre girmeyi düşünüyordum soğuttular beni
Iyyyk nefret ederim öyle seylerden de bak bende de şu vardir mesela ben bi kizla evlencem diyelim kız kapalı ya ona diycegim ilk sey şu olur bak canım hani kapalisin ya saçını açmak istersen ne biliyim aile zoruyla falan kapatmissindir falan simdi tam sırası saçını ac bende arkanda duruyum kimse de bisey diyemez sonuna kadar desteklerim amaaaa benle evlendikten 1 sene sonra 2 sene sonra acicam dersen o işe de musade etmem ben bir kızın kapalı ya da açık olmasina asla takilmam aileme de bu konuda laf düşmez o cocuk süzme bebe tam süzme
Tam mal abi afedersin ama gerçekten öyle hem de benim gibi bir kıza asla yapılmazdı bu bebek gibiyim beni gören diyordu senin bunla ne işin var diye hey gidi hey ya
boş ver kardeşim bitir bırak tamam mı seni seveni sev ya da sen sev onada sevdir delikanlı mert erkek olsun kazancının mesleğinin gerçekten önemi yok biraz once dedim ya erkek adam gerekirse 22 saat çalışır sevdiği kıza bakar karisina bakar oyle insanları kesinlikle mesleklerine maddiyatlarina göre degerlendirme tmam mı
Yani sen çalışmak istemediğin için mi ayrılmak istedi
Evet
Çok tuhaf gerçekten ki zaten annesinin ağzına bakarak hareket eden biriyle mutlu da olamazdin
Knk trol gibi geldi bana.
Yok valla gerçek
Knk çok alakasız bir konu, akıl var mantık var bir insan neden gönül verip bir neden dolayı gitti demeki evlilik zor geldi.
Çok alakasız işte ben de akıl erdiremedim demek ki çalışan kadınla evlenmek istiyormuş keşke ben de ona deseydim zengin koca istiyorum olamayacaksan ayrılalım diye
Doyamadiniz atlamaya zıplamays yemin ediyorum. d sala takma kafaya boş ver
Çok saçma karşındaki kişiyle ilişkiye nasıl başladıysan onu değiştirmeye çalışmak nedir