Beni sevdiği halde bırakıp gitti neden böyle yapmış olabilir?

sevgili olduk. herşey çok iyiyken birden tepetaklak oldu. buluştugumuz gün hiçbirşey yoktu ilk kez beni çok sevdiğini söyledi. yemek yedik bütün gün konuştuk yürüdük elimi hiç bırakma ne olursa olsun bizden vazgecme dedi. ve ertesi gün hiç konuşmadık aradım acmadı. canının sıkkın olduğu söyledi üstelemedim ama başka birşeyler sezmeye başladım benimle ilgli olup olmadıgını sordum. ve bana sana çok alıştım sende bana sana hiç bir konuda engel olmak istemiyorum hayallerini engellemekte isteimiyoum böyle düşünmemde geçmişte yaşadığım olaylarında etkisi var o yüzden düşünmem yalnız kalmam gerekiyor dedi tekrar buluştuk konuşmak istedim ve bana seni kendi girdabıma çekemem sana iyilik yapıyorum dedi beni seviyor musun dedim sustu bana değer veriyor musun dedim yine sustu anladım artık benden vazgeçtin dedim saçmala yalvarırım böyle konuşma dayanamıyorum ben sana iyilik yapıyorum sen benden gelecek herşeye razısın ama ben razı değilim senin üzülmeni görmek istemiyorum dedi yani ben anlamıyorum bir anda ne oldu beni sevdiğine eminim ama neden gitti benle konuşmuyor ama sevdiğini görebiliyorum yani sizce ne olmuş olabilir de beni sevdiği halde gitti ve gittiği gün benim şehirdışına başvuru yaptıgım sınava o da basvuruyu yapmış tabi ikimizinde kabul olmadı. beni sevmiyor desem neden benimle aynı şehre gitmek istesin. seviyorsa neden beni bıraktı o kdar kötü durumdayım ki
Beni sevdiği halde bırakıp gitti neden böyle yapmış olabilir?