O beni neden bıraktı?

Ben bir kız seviyorum kız benden 1 yaş büyük ama biz birbirimizi seviyorduk bu zamana kadar annesi babası kardeşleri hepsi beni tanıyor ve seviyor ama düne kadar ben ona sürekli hediyeler alırım tanıştığımız süre zarfından itibaren daha önceden uzun süren bir ilişkisi vardı ama hiç sevilmemişti bende ona o kadar değer verdim ki anlatamam canım çikolata istiyor dedi kaza yapmıştım o halimle onun yanına gittim eski sevgilisinden kalan laflar dedikodular vardı yok işte onla bi takım bişeyler yapmış diye ama kız temas sevmiyo ben ona çok güveniyorum en son ki olayda geçen bana tiktoktan rahatsız ediyorlar beni dedi eski sevgilisi bunun mutlu olmaması için fake hesaplar açıp benle arasını bozmaya çalışıyor böyle 2-3 kişi var ben yazılımcıyım ona güveniyorum bu zamana kadar hesabına girip bakmadım ama rahatsız ediyo diyince benim onun için canımı bile vereceğim kızın tekrar üzülmesine izin veremezdim hesabına girdim mesajlarına bakmadım ama sadece profil görüntülenmelerinden fake hesabın kime ait olduğunu buldum ve onu kişisel bilgileriyle gizli numaradan tehtid ettim biz onla sürekli gelecekte evlenme hayalleri kuruyorduk çocuk hayali ben biraz nazlıyım diyordu ben ben seni herşeyinle seviyorum diyodum dünde annemlerin kızdan haberi olmuş onlarda seviyo kızı ailesini tanıyorlar fakat kız o eski sevgilisinin çıkardığı lafların ailemin kulağına gideceğinden korktu ve bu hesabına girip o rahatsız eden çocuğu tahrif ettiğimi de anlattım ama o sen hani bana güveniyordun neden girdin baktın dedi konuşmayalım birdaha dedi senle hayaller kurup sana bağlanıp da sonunda yine üzülmek istemiyorum dedi ben o puzzleyi seviyorum diyince puzzle yaptırmıştım ona sürpriz yapacaktım ama öyle diyince hevesim kırıldı kalbim kırıldı sizce sorun ben miyim geri gelir mi

O beni neden bıraktı?