Kizlar sevdiğim adam nefesim kesildiğinde donup kaldığımda yanıma gelmedi umursamadi bile arkadaşlar artık ona nasıl davranmaliyim?

Kizlar patronuma aşığım ona aşk mektuplari yazip verirdim bakışırdik ona bir şey öldüğün da veya hastalandığında ilk ben ona koşuyorum dün arkadaşlarımla oturuyordum diğer patronumla iş konuşuyorduk bi anda kramp girdi karnıma nefesim kesildi nefes alamadım bir kaç sanye ve hareket edemedim yanındaki patronum çok korktu hemen iş yerindeki müdüre koştu ambulansi arayacaklardi izin vermedim patronumla arkadaşlarım kaldırdı beni oturdular bana şu içirdiler sonra zaten geçti ama patronum etkisinde kaldi gozleri oldu iyi misin dedi sonra sordu daha önce böyle bir şey oldu mu diye evet dedim doktora gittin mi diye sordu bende hayır dedim gerek yok dedim oda bana bakti böyle daha bi iyi yani dedi gözleri dolmuştu bütün iş yerimdeki arkadaşlarım patronlarım yanıma geldiler halimi sordular ama aşk olduğum patronum gelmedi halimi sormadı uzaktan bakıp durdu bende çok kırıldim ona artık nasıl davranmalıyım

Kizlar sevdiğim adam nefesim kesildiğinde donup kaldığımda yanıma gelmedi umursamadi bile arkadaşlar artık ona nasıl davranmaliyim?