Her olayda soğudum diyen erkek?

Sevgilim her küçük tartışmamız da soğudum diyor bej konuşmaya derdimi anlatmaya çalışıyorum diğer gun ne olursa olsun gonul almaya gidiyorum bana soğudum diyor olmuyor yapamıyoruz diyor halbuki bu demelerinden önce deli gibi nişan yapalım diyip duran biriydi. Mesela bi kızı takip etmis neden ettin diye bağırmadan sakince sordum bana bağırıp gitti bunun için mi çağırdın diyip sabah oluyor günaydın aşkım diyorum dün o kızı sordum diye bana olmuyor yapamıyoruz ayrılalım diyor. Aradan 2 ay geçiyor bi şekilde barisiyoruz sonra yine bian önce nisanlanalim evlenelim diyor du bende sen o kızı neden ekledin diye sordum diye benden ayrıldın dedim evlensek sorunlarımızı nasıl çözecez aşkım falan diyorum konuyu kapat diyor bak konuşmayalım bu konuyu kötü olucak diyor sonra pat diye eh ben senle uğraşamam ayrılalım diyor. İlk tanıştığımız da da bana ben birinden soğursam eskisi gibi olamam demişti. Ama bana seni seviyorum dediği insana karşı soğumak kolay mı? Bu ne cins bi erkek sizce bu kişiyle evlilik olur mu ben ya da başkası?

Her olayda soğudum diyen erkek?