1 aydır konuştuğum erkek birden soğudu, hiç çabalamadı ve ben engelledim, sizce neden böyle davrandı?

Yaklaşık 1 aydır konuştuğum biri vardı başta her şey çok güzeldi sürekli zaman ayırıyor arıyordu, müsait olmasa bile zaman yaratıyordu. Ama son 3-4 gündür bana olan ilgisi azaldı hep işi çıkıyor, eskisi kadar aramıyor ve eskisi kadar zaman ayırmıyordu ayrıca çok şüpheli davranışları vardı. Normalde gece 1’den önce uyumaz, dün 9-10 gibi uyuyakaldım dedi mesajıma hiç cevap vermedi. Ve artık normal konuşurken bile geç yazıyor, başka bir uygulamada aktif olup WP’de mesajıma cevap vermiyor. Ya da bir şey söylüyor mesela diyor ki çalışıyorum sonra söylediği şeyi unutup başka bir şey söylüyor. 2 hafta sonra görüşmeyi planlıyorduk. Az önce konuşmayalım dedim hiç itiraz etmedi sen kararını vermişsin dedi ben de engelledim her yerden. Çok iyi biriydi de son zamanlarda niye böyle bozuldu anlamadım sizce engelleyerek erken mi davrandım?

Güncellemeler
2 ay
Kizlar asklarim sizin de fikirleriniz cok onei ayni durumu yasayan var mi sebebi ne olabilir?
1 aydır konuştuğum erkek birden soğudu, hiç çabalamadı ve ben engelledim, sizce neden böyle davrandı?