Erkek arkadaşım son görüşmemizde sizce neden soğuk yabanci gibi davrandi sarilmak bile istemedi?

Kendisi beni yaşadığı şehre götürmek için gelmişti ya benimle şimdi gelirsin beraber döneriz ya da ailenle kalır annenin sana layık gördüğü sefil köle hayati yaşarsın dedi. Onun için aileme rest çekip gelecektim ona olan sevgimden ancak böyle emin olabilirmiş fakat yapmadim içim kan ağlasa da gitmedim yapamam seninle gelemem dedim ilk defa sevdiğim adami yabancı gibi gördüm öyle hissettim neden bilmiyorum ama gözlerinde en ufak bir sevgi kırıntısı göremedim yüzüme bile doğru dürüst bakmadı son kez görüşüyormuş gibi hissettim sanki dönme dolaba binelim dedim istemedi başta sonra bineriz bavulunu evden al diye ama üzüldüğümü görünce tamam dedi bindik ama mutlu değildi yanima değıl karşıma oturdu yüzüme bakmıyordu düşünceli bir hali vardi. Ve ilkinde seninle gelmeyeceğim dedigimde kızdı çekti gitti daha sonra aradi geleceksin sensiz burdan gitmem dedi evini biliyorum gelirim annenle konuşurum dedi gerci zaten ben onu cagirmistim annemle konuşsun diye fakat annemin fikri ayniydi görüşmek istemedi. ikinci kez biraraya geldigimizde de kolumdan tuttu. Sevmedigimi söyledim vazgeçsin diye sen bu söylediğine kendin inaniyor musun dedi güldü gibi. Sonra aniden sarıldım ona falan karşılık verdi. Bavulunu topla bekliyorum dedi ben eve kadar gittim vazgeçtim geri döndüm biletini aldim dedi ve gerçekten de almış gelmezsem bilet yanarmış. Ama yapamam gelemem ailemi birakam dedim annen seni birseylerle tehdit ediyorsa sende et uyanik ol falan dedi şaşırdım. Sonra çekti gitti gelemem deyince. Benim telefon kapaninca otogara kadar gittim ona bakmak için oradaydi gitsene neden geldin bavulun da yok falan deyince kalktim yanindan sonra o geldi yanima ben minibüs beklerken. Minibuse binince yine geldi sanırım bana bakmak için. Öyle işte annesi babasi da beni aradilar biara herşeyi söylemiş onlara. Açmadım. Anladım ki sevmek yetmiyormuş ve eskiden o böyle değildi bana karşı soğuk ruhsuz değildi simdilerde duygusuz ruhsuz bir adam gibi yüzüme 4 5 defadan fazla bakmamıştır. Sevmiyorsa neden evlenmek istiyordu bilmiyorum. Ama seven insanin hiç mi gözleri dolmaz hüzünlü olmaz vedalasirken sarılmak icinden gelmez ve otogara gidince git diye kovar. Gerçekten artık aklım almiyor ben seni daha fazla bekleyemem sana yakin bir sehirde de yasayamayiz dedi ve benimle ayrildigi icin isinden de istifa edecegini söyledi. Bide ben yaninda çocuk gibi ağladım ara sıra sinirlerim de bozulmuştu güçlü olamadim neden bilmem. buaarada bana maddi yardim da bulunuyordu manevi olarakta uzakta olsa destek oluyordu sanırım ben bunlari da sevgi belirtisi sanmışım. Ailemin benden esirgedigi şeyleri o veriyordu yani.

Erkek arkadaşım son görüşmemizde sizce neden soğuk yabanci gibi davrandi sarilmak bile istemedi?