Güncellemeler
+1 yıl
Gençler ortada verme falan yok kalbimi kırmadan söyleyin artık bu kadar kırıldığı yeter yani.
2 yılımız çok iyiydi arada tartışmalar falan oluyordu ama ikimizde mutluyduk her gece arardı konuşurduk aramayinca artik kendimi kötü hissediyordum sonra çok sık aradım ama 2 dk işim var diyebilirdi arkadaşına benle konuşmak istemediğini söyledi sizce neden yoğun olduğu için mi?
280/3000
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kuzum istemiyorsa zorlama zorlarsan daha çok soğur aldatmak istemediğinden dolayı ayrılmak istemistir ya da biraz ara vermek istiyordur
Çok sağol..
Verdiğin için hevesini almış, 2 sene s*ktim yeter artık demiş
Nerde biliyosun alnimda verdi mi yazıyor kardeşim boş boş konuşma
Ne alakası var ya ne kadar aptal aptal konuşuyorsun
@İmdatoluyomm vericiler sahaya indi fkfmfmlfl
Eğer yatmadıysan büyük ihtimalle daha güzel bi kız bulmuştur durduk yere neden ayrılmak istesin yoksa
Kardeşim bı insanın fikri neyse zikri o olurmuş ne yatmasından bahsediyorsun adam gibi cevaplasan ölür müsün
Kızı zaten sadece cinsel kullanım için görüyorsa ya da başka şeyler iyi ki de ayrılmış nasıl bir zihniyetin var ya annen babana çok veriyor herhalde iliskilerin o sayede yurultugunu saniyorsun ya
Tamam işte başkasını bulmuş diyorum, hal ve hareketleri bunu gösteriyo
@İmdatoluyomm sen rahibe theresa sanıyorsun kendini heralde kim bilir kaç farklı kişiye verdin şu ana kadar dkckmdld
12 yıllık ilişkim var ve sevgilim şu zamana kadar asla bana cinsellik konusu açmadı ilişkiyi yürütmek için cinselliğe ihtiyaç yok sen çevrende ki bütün kadınların herkese verdiğini falan ya da herkesle ilişkiye girdiğini düşünen bir şizofrensen bu bizim sorunumuz değil
@İmdatoluyomm sana katılıyorum gerçekten çocuğun öyle bir amacı yoktu hiç bir zaman benim için ortamdan eve gelirdi konuşmak için sevmese bunlara niye katlansin ama niye böyle oldu anlamadım
Kuzum çocuk sana tam olarak ne dedi
@İmdatoluyomm arkadaşımı aradım kendi telefonu bozuktu ve bir yer işletiyor arkadan sesini duydum off der gibi konuşmak istemedi yani sonra ayrılmak istemiyorum falan dedi yoğunum dedi ama insan sevdiğine vakit ayırır küfür edip kapattım
@İmdatoluyomm ve bayadir konuşmuyorduk açıp konuşmak istemiyorum diyebilirdi benim sesimi duymadan günü gecmezdi anlayamadım yani soğudu mu çok aradığım için bende çok sıkıldım öyle olmaktan ona açıkladım ben böyleyim diyip durdu
Keşke küfür etmeseydin sen haklısın tabiki de yani davranışlarına göre değişir tabiki 4 farklı olasılık var ya çocuk seni kendinden soğutmaya çalışıyor ya aldatıyor ya da işinde gerçekten yoruluyor ya da gerçekten kafasını toplaması lazım
Çok fazla sıkma bence çok sıkarsan ayrılmak ister daha çok soğur
@İmdatoluyomm her ihtimal var çünkü çok yalvarirdi bana ayrılmayalım diye arkadaşının yanında mi değişti acaba diye de düşünmedim değil
@İmdatoluyomm çok sağoll😚
Olabilir dediğin gibi her ihtimal var davranışlarını gözle biraz daha gelişme olursa bana da haber verirsin
Ne demekkk
Soğudu
Başkası vardır
konuşmak isteyen zaman bulur
Başkası var