Sevgilim ilişkimizden soğuduğunu söyedi?

2,5 yıllık bir ilişkimiz var. Sevgilimin işiyle ilgili birtakım sorunları olduğundan dolayı son zamanlarda bana da yansıdı soğuk davranmaya başladı kavga edip duruyorduk ama beni çok sevdiğini biliyorum farkına varınca üzülüp özür diliyordu bunu yapmaya hakkım yok gibi şeyler söylüyordu ama soğuk davranışları da sürüyordu ben de sürekli beni sevip sevmediği gibi sorular soruyordum yeter bunaldım sorularından dedi ve en son birkaç gün önce seni seviyorum ama bu ilişki beni yoruyor ayrılmak da istemiyorum ama soğudum dedi. Ben de çok sevdiğim için ayrılalım diyemedim. Ama kimi zaman mesajlarıma geç cevap veriyor aradığımda işim var diyor sonra tekrar arıyor ama ben tekrar aradığımda meşgule atıyor. Sonra bu dediklerinden ötürü ben de bir strateji belirledim ve ben de soğuk davranmaya başladım çünkü cepte göründüğümü fark ettim. Ve en son dün akşam neden soğuk davranıyorsun dedi yoo sana öyle geliyordur dedim. Uyumadan önce tekrar sordu kızarak ben cevap vermedim şimdi ne cevap vermeliyim sizce?
Sevgilim ilişkimizden soğuduğunu söyedi?