Senden soğudum seni sevmiyorum dedi lütfen yardım :'( 1 buçuk yıllık ilişkimiz var?

arkadaşlar kız arkadaşımla 5 gün önce ayrıldık aslında ilk sebebi ablasıydı bize karşı geliyodu bir süre böyle ayrı kalalım geri gelirim dedi bende tamam dedim ilk 2 gün falan konuştuk ayrı gibi değildik daha sonra yazma demeye başladı beni unut demeye başladı. bunları demeden önce çok mutluyduk birden bir şey oldu herneyse bu gun işte seni sevmiyorum artık senden soğudum demeye başladı (17 mayıs cumartesi ayrıldık) söz vermişti geri gelicem diye ama gelmicem artık unut demeye başladı ama ben inanmıyorum beni hala seviyoo çünkü ilklerimizi hep beraber yaşadık ilk öpüşme gibi herşeyi beni çoook ama çoook seviyodu birden böyle oldu :( sebebi ise ona sen katilsin beni öldürdün gibi tehdit edici şeyler söylemiştim :( söylediğime pişmanımm :( arkadaşlar ben bu kızı tekrar kazanmak istiyorum tekrar hoşlanmasını tekrar beni sevmesini istiyorum lütfen ciddi cevaplar verin bırak başkasını bul gibi şeyler değil onu tekrar kazanmam için bişeyler söyleyin lütfennnn 4-5 gündür çok berbatımm burayı keşfettim sizden yardım istiyim dedim lütfen yardımcı olun :(
Senden soğudum seni sevmiyorum dedi lütfen yardım :'( 1 buçuk yıllık ilişkimiz var?