Seni sevmiyorum dedi?

Arkadaşlar bir buçuk yıllık dolu dolu bi ilişkim vardı son zamanlarda sevgilim beni çok kısıtlıyor diye bunalıyordum kavga ediyorduk ayrildi benden evine gitttim konuştu benimle son kez dedim tamam dedi beni hayatımın her alanında kısıtlıyor sosyal medya kullanmamayi kabul ettim ama sonraki gün madem öyle sen de sil dedim ben silmem dedi tek başıma uğraşıyorum ilişkinin başlarından kalan ufak bi guvsizligi vardı en cok da onun yüküyle tek başıma mücadele ediyordum ondan da istedim sen de yap dediğim de ya böyle kabul et ya da git dedi ben böyle mutlu olamam dedim ayrildi ayrılınca tamam dedim kabul ediyorum ne olursa olsun kal dedim kabul etmedi peşinden koştum yalvardım engelledi türlü türlü ulaşmaya çalıştım en sonda kuzenimden ulaştım ağladım yalvardım ona yeterli kal dedim acıdı bana sevsem adam gibi dururdum dedi iyi bi şekilde bitirelim sana karşı hissim kalmadı dedi iş yerine gittim konuşmak için yapılmayacak seyler yaptım barışsın diye inanmadım beni sevmediğine beni inandır dedim yemin etti sevmiyorum dedi belki kavgalardan sıkıldı ben de wp sildim her şeyi ortak kayboldum belki özler bi umut döner diye dönecek mi
Seni sevmiyorum dedi?