• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Seni sevmiyorum dedi?

Galaksilibiri
Galaksilibiri Takip Et
Xper 4 Yaş: 27
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Eski sevgilimden ayrılalı 15 gün oluyor ve dün gece aradım küfür etti bana bende ona sövdüm sonra seni sevmiyorum fikirlerimiz uyuşmuyor denedik olmadı ayrıldık dedi gerçekten sevmiyor mu?
Seni sevmiyorum dedi?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Ayrılık Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• xxslnnxx
    xxslnnxx Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 70%
    +1 yıl

Senin yaptığın bir hareketin gıcığına gitmiş bence. Zamanımı alıyosun dediğine göre. Bişeye siniri çok bozulmuş. Soğumuş..

0
    34 Yorumla
    • Galaksilibiri
      Galaksilibiri
      +1 yıl

Bak yalanlarına katlamadım üstüne çok gittim bir gece aradım açmadı telefonu sonrasında dediki ben ömrüm boyunca böyle bir insanla yapamam borçlarım var hem yürütemitorum kırmadan dökmeden ayrılmak istiyorum dedi uzaktan şlişki yaşadığımız için gelecekti ayın 19 unda piknik yapıcaktık sürpriz hazırlatacaktım ama o günü beklemeden bana bunları dedi tamam yüzüne gelip öyle söyleyeceğim ayrışacağımızı dedi dediğini bile yapmadı anneme bile resti çekti nededni sormak istediği zaman

Yorumla
    • xxslnnxx
      xxslnnxx
      +1 yıl

Çok aradıysan havalara girniştir o kim olursa olsun bu hep böyle erkekler içinde geçerli çok üstüne gitme. Herşey olabilir belki başkasını buldu ya da bir eski sevgilisiyle barışmış bile olabilir üzülme ama sakın. Belki senin de hataların vardır demiş ya ömrüm boyunca böyle bir insanla yapamam diye. Maddi durumla alakası olabilir mi ki? Borçlarım var demiş ya onuda düşünmek lazım..

Yorumla
    • Galaksilibiri
      Galaksilibiri
      +1 yıl

Zaten fake hesapla işletti kuzenlerim onu bir kızla fotoğrafını atmış kuzenime al bunu göster ablana demiş hastanelik oldum bir kere aradı umrunda değildim resmen

Yorumla
    • xxslnnxx
      xxslnnxx
      +1 yıl

İşte anla sende peşinden koşarsan havalara girer. Çok kotu olmuş ya keşke aynı şehirde olsaydınız ozaman işin daha kolay olurdu ama sabretmekten başka bişey yapamazsın. Ben kendimden biliyorum peşinden koştuğun surece o daha çok gidicek benim çok yakınımda sevdiğim ama ulaşamıyorum işte herkes aynı yani

Yorumla
    • xxslnnxx
      xxslnnxx
      +1 yıl

Senin uzulduğunu biliyor ondan daha da uzuyor seni

Yorumla
    • Galaksilibiri
      Galaksilibiri
      +1 yıl

Ya birde instagramdan engel atmış WhatsApp desen aynı ben anlamıyorum benim için ölen çocuk nasıl değişti ya hep arkadaşlarına özendi dediği dediğini tutmuyordu çok zoruma gitti çok

Yorumla
    • Galaksilibiri
      Galaksilibiri
      +1 yıl

Ne yani üzülünce mutlu mu oluyor

Yorumla
    • xxslnnxx
      xxslnnxx
      +1 yıl

Yaparlar hemde oyle bir yaparlar ki.. Aynı durum bendede var heryerden engelledi ne arayabiliyorum ne yazabiliyorum. Evet çevresindekilerde çok değiştirir onu. Bide başkasını bulursa daha kotu olur😔😔 bence maddi durumdan dolayı kendine güvenememiş ayrılmış.

Yorumla
    • xxslnnxx
      xxslnnxx
      +1 yıl

Sen kızmısın ya ben erkek diye düşünerek ilk başta oyle cevap yazmıştım soruna😊

Yorumla
    • Galaksilibiri
      Galaksilibiri
      +1 yıl

Sorma canım düzeltemiyorum şu profili erkek gibi gözüküyor millet de yanlış anlayacak 😂 Ya ağlanacak halime güveniyorum ben çok sevmiştim onu ya

Yorumla
    • Galaksilibiri
      Galaksilibiri
      +1 yıl

Ya birde dün gece sordum mutlumusun dedim onunla ben onu söylemesi ayıp cinsel ilişki yaptım defettim başımdan dedi bana lütfen beni arama çocukmusun 20 yaşında bir öğretmensin ikimizin de meslekleri var dedi çocukmusun sen dedi

Yorumla
    • xxslnnxx
      xxslnnxx
      +1 yıl

Hmm anladım canım. Üzülme kendin söyledin benim için öluyodu diye seni de o seviyormuş önceden. Başkasını sevmez bencede o kişiyi sevmemiş zaten sana oyle dediğine göre ama o soylediğide baya kotu bişey.. Dediğim gibi erkekler çok çabuk soğuyor üzerine gitme sen benim yaptığım hatayı yapma biraz kendi haline bırak peşinden koşmana alışırsa gelmez.

Yorumla
    • Galaksilibiri
      Galaksilibiri
      +1 yıl

Gitmedim bıraktım kendi haline dövmemin aynısı asker olduğu halde yaptırmıştı kendine yemin ediyorum şunları yazarken bile ağlıyorum gelmez dimi hiçbir zaman?

Yorumla
    • xxslnnxx
      xxslnnxx
      +1 yıl

Bende aynı soruları paylaştım. Nefret eden bile dönermiş soğuyan dönmezmiş öyle dediler. Ama imkansız değil inşallah döner canım ağlama lutfen😔 sabırlı olmaya çalış.. Herkes hatasını anlar sen onu gerçekten sevmişin aklı başına gelince gelir umarım. Senin anlattığının aynısını ben yaşadım bir senedir uğraşıyorum bende çok kotuyum😔 sessiz kal bence bekle onu sadece..

Yorumla
    • xxslnnxx
      xxslnnxx
      +1 yıl

Oda bana küfür etmişti sevmediğini söyledi😔 çok zor gerçekten.

Yorumla
    • Galaksilibiri
      Galaksilibiri
      +1 yıl

1 sene mi oldu nasıl dayanabiliyorsun

Yorumla
    • Galaksilibiri
      Galaksilibiri
      +1 yıl

Peki başka biri ile çıktımı hani hiç gördün mü

Yorumla
    • xxslnnxx
      xxslnnxx
      +1 yıl

Evet bir sene oldu ben de ilk zamanlar çok kötüydüm defalarca buluştuk hakkını yiyemem hep geldi yanıma ama çokda üzdü kırdı şimdiki aklıma olsa susup beklerdim bekleseydim belki simdi yeniden beraberdik. bir senedir hep aradım mesaj attım bana şimdi soğuduğunu soyluyor.. Benden sonra iki kişiyle sevgili oldu benim bildiğim kadarıyla

Yorumla
    • xxslnnxx
      xxslnnxx
      +1 yıl

Hislerin ölüyor ve alışıyorsun sonra ağlamaya üzülmeye. Hergun rüyamda görüyorum onu hala okadar seviyorum özledim..

Yorumla
    • Galaksilibiri
      Galaksilibiri
      +1 yıl

Allah bunun gibileri beter yapsın senin ki çok kötü olmuş gerçekten adına çok üzüldüm ne kadar kötü birşey dimi bunları yaşamak görmek seni anlayabiliyorum gerçekten belki birgün döner nereden bilebiliriz ki hayat mucizeler le dolu

Yorumla
    • xxslnnxx
      xxslnnxx
      +1 yıl

Evet çok kötü çok zor😔 Herkes yaşattığını yaşar ben buna inanıyorum.. İnşallah canım inşallah

Yorumla
    • Galaksilibiri
      Galaksilibiri
      +1 yıl

Dönse yapabilecekmisin peki

Yorumla
    • xxslnnxx
      xxslnnxx
      +1 yıl

Çok ağır sözler söyledi bana. Gece sabaha kadar ağladığım günleri bilirim.. Yani o gelse unuturum galiba zaten kızamıyorum bile ona yeterki gelsin. O yaptıklarını unutamam ama gelmesini istiyorum ama onunla konuşurum herşeyi zaten gelse kendini affettirmek için uğraşır.. Peki sen yapabilir misin?

Yorumla
    • Galaksilibiri
      Galaksilibiri
      +1 yıl

Beni sevmesini isterim hala beni unutmamasını isterim ama iki dünya bir araya gelse asla onu kabul etmem

Yorumla
    • xxslnnxx
      xxslnnxx
      +1 yıl

Bende isterim.. Bilmiyorum ben kin tutamıyorum ona hiç nefretde edemedim. Neyse hayırlısı canm

Yorumla
    • Galaksilibiri
      Galaksilibiri
      +1 yıl

Edeceksin kardeşim üzülmek istemiyorsan edeceksin

Yorumla
    • xxslnnxx
      xxslnnxx
      +1 yıl

Yeni değilki ben aylardır üzülüyorum bir kere nasılsın demedi bana Allahından bulsun

Yorumla
    • Galaksilibiri
      Galaksilibiri
      +1 yıl

Bencil insandan hayır gelmez ben şimdi teyzemin instagramından ona mesaj attım ve seni bugün içimde tamamen bitirdim dedim kesin o mesajları görüldü yapmayacak ama okuyacak çok uzun bir metin yazdım onu bitirdiğimi anlasın diye bakalım ne yapacak

Yorumla
    • Galaksilibiri
      Galaksilibiri
      +1 yıl

Amin canım birgün herkes yaşattığını yaşar emin ol sende birgün mutlu olucaksın

Yorumla
    • xxslnnxx
      xxslnnxx
      +1 yıl

Tamam sadece bittiğine dair bişeyler yazdıysan iyi olmuş. Ne cevap verirse versin sen cevap verme bence kendini değersiz hissetsin daha çabuk döner öyle diyorlar bana

Yorumla
    • Galaksilibiri
      Galaksilibiri
      +1 yıl

Beni sevmeyen bir adam için daha fazla kalbimi yoramam dedim bu sefer gerçekten vedaydı hoşçakal bana yaşattıklarını yaşaman dileği ile dedim ben sürünsün istiyorum yaptıklarına pişman etmek istiyorum bakalım ilk adımı attım böyle sen bunun gibi birşey yazmışmıydın?

Yorumla
    • xxslnnxx
      xxslnnxx
      +1 yıl

Hayır canım ben hiç öyle yazmadım. surunmeyide hakediyorlar zaten inşallah işe yarar

Yorumla
    • Galaksilibiri
      Galaksilibiri
      +1 yıl

İnşallah kuzum sende istediğine ulaşırsın inşallah 🙏

Yorumla
    • xxslnnxx
      xxslnnxx
      +1 yıl

Sağol canım Allah herkesin yardımcısı olsun🙏

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Reloadfree
    Reloadfree Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 72%
    +1 yıl

Dostum sevmiyor boşver takma kafana sevebileceğin ve kafa yapının uyduğu birini bulursun elbet...

0
    34 Yorumla
    • Galaksilibiri
      Galaksilibiri
      +1 yıl

İçimden atamıyorum onu çok canım yanıyor benden iki defa gitti bu çok koydu bana

Yorumla
    • Reloadfree
      Reloadfree
      +1 yıl

Sevgini hak etmiyor boşver seni koşulsuz sevebilen sana değer veren hoş birini bulabilirsin düşünme artık onu at kafandan

Yorumla
    • Galaksilibiri
      Galaksilibiri
      +1 yıl

Atamıyorum İnan bu çok zor

Yorumla
    • Reloadfree
      Reloadfree
      +1 yıl

Hiç daha önce yaşamadım bu duyguları sevmek sevilmek ayrılık yani empati yapmaya çalışıyorum ama bir yere kadar sende haklısın. Artik unut onu zor birşey olabilir ama senin onu düşündüğün kadar o seni dusunuyormu acaba? O yüzden hak etmeyen birine fazla değer biçme mutlu olabileceğin birini bulmaya yönel.

Yorumla
    • Galaksilibiri
      Galaksilibiri
      +1 yıl

Çok zoruma gidiyor şu an profil erkek profili gibi mi gözüküyor bilmiyorum ama astsubaydı o günü aradığım zaman görevdeydi bana Yorgun'um diyor du gidiyordu arkadaşları ile dışarı ben ondan sinirlendim çıktıştım o günü o benim ilk çıktığım nasıl unutabilirim?

Yorumla
    • Reloadfree
      Reloadfree
      +1 yıl

Arkadaşlarınla yapabileceğiniz aktivitelere katil yeni insanlarla tanışma fırsatı :)

Yorumla
    • Galaksilibiri
      Galaksilibiri
      +1 yıl

Katıldım ama hala aklımda gece olunca çok kötü oluyorum yaptıkları aklıma geliyor

Yorumla
    • Reloadfree
      Reloadfree
      +1 yıl

Sosyal platformlarda ekliyse engel at gitsin göz önünde olmasın aktivite bol bulursun ya

Yorumla
    • Galaksilibiri
      Galaksilibiri
      +1 yıl

Bilmiyorum onu nasıl kendime bağlıycam onu düşünüyorum resmen köpek muamelesi yaptı bana

Yorumla
    • Reloadfree
      Reloadfree
      +1 yıl

Aga kız demiş fikirlerimiz uyuşmuyor demek aklı yatmıyor sana onun istediği biçimde dusnmuyormussun fikirlerin uyusacak birini bul unut onu ya

Yorumla
    • Galaksilibiri
      Galaksilibiri
      +1 yıl

Ayh ben kızım o erkek profilim erkek profili gibi gözüküyor

Yorumla
    • Reloadfree
      Reloadfree
      +1 yıl

Ahahah :) güldürdün kontrol etmedinmi hesabı kurarken

Yorumla
    • Galaksilibiri
      Galaksilibiri
      +1 yıl

Ettim ama bir türlü düzelmedi 🙄

Yorumla
    • Reloadfree
      Reloadfree
      +1 yıl

Bende diyorum kız terk etmiş ama helal olsun subay olucak

Yorumla
    • Galaksilibiri
      Galaksilibiri
      +1 yıl

baya yanlış anlaşılmam normal çok görmüyorum 😂

Yorumla
    • Reloadfree
      Reloadfree
      +1 yıl

Allah Allah bir erkek ayrılığa bu kadar takmaz diyorum her seyide erkeğe göre yazmıştım :/ neyse tekrar başa saricam

Yorumla
    • Galaksilibiri
      Galaksilibiri
      +1 yıl

Sar ve lütfen bana göre yorum yap 😂

Yorumla
    • Reloadfree
      Reloadfree
      +1 yıl

şu an bir kaç işim var akşama doğru yazarım :) 30 dk veya 1 saate yani dur şimdi beynim seni erkek olarak algıladı şu an bir şu süreci atlatayim sana göre yazacağım 😂

Yorumla
    • Galaksilibiri
      Galaksilibiri
      +1 yıl

Tamam bekliyorum 😂😂

Yorumla
    • Reloadfree
      Reloadfree
      +1 yıl

Geldim

Yorumla
    • Galaksilibiri
      Galaksilibiri
      +1 yıl

Hoşgeldin

Yorumla
    • Reloadfree
      Reloadfree
      +1 yıl

Şimdi o şu an askeriyedemi? Ne kadar süredir?

Yorumla
    • Galaksilibiri
      Galaksilibiri
      +1 yıl

Astsubay mesleği geçen sene başladı bu ikinci senesi

Yorumla
    • Reloadfree
      Reloadfree
      +1 yıl

Nasıl fikirleriniz uyuşmuyor ki sordunmu?

Yorumla
    • Galaksilibiri
      Galaksilibiri
      +1 yıl

Sordum fikrin zikrime uymuyor dedi halbuki yalan anneme en başında dediki bizde sonuna kadar Selen benimle evlendikten sonra daha iyi olucak dedi beni en başından beri kabul etti benimle neden anlaşamadı biliyormusun arkadaşına uydu arkadaşı günü birlik ilişki yaptıkça bu ona özendi ilk önce benden uzak durdu araya set koydu sonra ortama girdi değişti neymiş düşünceleri değişmiş

Yorumla
    • Galaksilibiri
      Galaksilibiri
      +1 yıl

Bana resim atıyordu bizim aramızda yüzük vardı o yüzüğü takıyormuş gibi yapıyordu sonra takmamış çok özentilik yapıyordu bunuda ona hep söyledim hep ben ne kadar doğruyu söylesem beni dinleyen çocuk gitti kafası dik beni dinlemez oldu onun ailesi varmış onun arkadaşları varmış Selen yokmuş hep hayatında ayrıldığı günde anneme böyle söylemiş

Yorumla
    • Reloadfree
      Reloadfree
      +1 yıl

Yanlış anlama ama ben bu düşünceli kişilerin askerde olmasından çok rahatsızım ben bu sene mezun oldum ve kho dho çağırdı daha zihniyetimi öğrenmeden elediler beni ben ülkeme hizmet etmek istiyorum evlilik gibi düşünceyi bile aklımdan çıkardım vatanım için bir kadına bu acıyı yasatamam dedim ama elendim.

Yorumla
    • Galaksilibiri
      Galaksilibiri
      +1 yıl

Senin gibi düşünceliler az ama maalesef arada kurban olarak biz oluyoruz birde ileride Güney Doğuya gideceğim arkamda gözü yaşlı eş mi bırakayım demiş ailesine o zaman bunu düşünüyordun da neden ilişki yaptın daha önce neden bunu düşünmedin?

Yorumla
    • Reloadfree
      Reloadfree
      +1 yıl

Yani meğer gönül verdin bu mesleğe evliliği unutması lazım ha evliler var mı var ama onların eşlerine bir bakalım her şehit haberi ile ölüp diriliyorlar asker eşi olmak çok zor.

Yorumla
    • Galaksilibiri
      Galaksilibiri
      +1 yıl

Ben onu olmaya razıydım be ben onu hep severdim her zorluğa rağmen ben onunla ilk tanıştığım zaman bilmiyordum asker olduğunu sonradan bana söyledi bilseydim hep önceden karşı çıkardım yanı zor bir askeri sevmek diye ailem asker çünkü teyzemlerimden hep görüyordum zorluğunu sonradan tanıtınca büyük konuştum asker biri ile evlenmem bese konuşmam diye başıma geldi şimdi acısı ile yaşıyorum keşke yanımda olsaydı şehit olsa bile derdim ki o beni severek gitti

Yorumla
    • Reloadfree
      Reloadfree
      +1 yıl

Belki böylesi daha hayırlıdır belki evlenince aldaticakti vardır bunda bir hayır merak etme arkadaş ortamından veya diğer ortamlardan seni koşulsuz sevebilecek birini bulursun sadece aramak gerek sen iyi biri ol çalış çok çalış başarılı ol herkese iyi davran önyargısız ol zaten iyi insanlar seni bulacaktır

Yorumla
    • Galaksilibiri
      Galaksilibiri
      +1 yıl

Ona göre asker adamlar çapkndır derdi hep ama ben içlerinde farklıyım derdi aman neyse Allah görsün Allah başka hiçbirşey demiyorum

Yorumla
    • Reloadfree
      Reloadfree
      +1 yıl

Ne demek ya askerler capkindir aman verilmiş sadakan varmış bile diyebilirim

Yorumla
    • Galaksilibiri
      Galaksilibiri
      +1 yıl

Aynen öyle arkadaşım nefret ettim o derece

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

3

Cevap

0

Cevap

• trollismylife
    trollismylife Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 34%
    +1 yıl

Sövüyon seviyon neyin kafasını yaşıyon

0
    3 Yorumla
    • Galaksilibiri
      Galaksilibiri
      +1 yıl

Ben sövmedim ilk başta o bana sövdü o sövünce bende ona sövdüm sinirle

Yorumla
    • trollismylife
      trollismylife
      +1 yıl

Ben sevdiigm adama sövemem abi. Sevmekten ne anlıyosunuz belli degil. Ben gerekirse kırılırım param parca olurun hatta kendimi kırarım, onu kırmam yani

Yorumla
    • Galaksilibiri
      Galaksilibiri
      +1 yıl

Vallahi ben onun kadar iğrenç küfür etmedim emin ol hatta küfür edince şoka uğradım kendime gelemedim

Yorumla
  • CorMay
    CorMay Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26 , eic 33%
    +1 yıl

böyle dediyse sevmiyor

0
    10 Yorumla
    • Galaksilibiri
      Galaksilibiri
      +1 yıl

Daha önce de ayrılmıştık o zaman da böyleydi ama geri döndü kalbul ettim 2 sene boyunca uzaktan sevdim ben onu ailelerimiz biliyordu

Yorumla
    • CorMay
      CorMay
      +1 yıl

Ya boşver yol ver sana kızmı yok

Yorumla
    • Galaksilibiri
      Galaksilibiri
      +1 yıl

Bayanım ben erkek profili gibi gözüküyor anlamadım 😂

Yorumla
    • CorMay
      CorMay
      +1 yıl

evet erkek gözüküyor

Yorumla
    • Galaksilibiri
      Galaksilibiri
      +1 yıl

Neyse düzeltirim daha öncede sevmiyorum dedi geri döndü ben anlamadım

Yorumla
    • CorMay
      CorMay
      +1 yıl

boşver unut

Yorumla
    • Galaksilibiri
      Galaksilibiri
      +1 yıl

Duygularımı aldırmam gerekecek

Yorumla
    • CorMay
      CorMay
      +1 yıl

bazen öyle olur

Yorumla
    • Galaksilibiri
      Galaksilibiri
      +1 yıl

Sen aldırabildin mi

Yorumla
    • CorMay
      CorMay
      +1 yıl

hayır

Yorumla
  • girlxxo
    girlxxo Takip Et
    Bilge Yaş: 29
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 319 cevap paylaştı.

neden birbirinize küfür ettiniz

0
    3 Yorumla
    • Galaksilibiri
      Galaksilibiri
      +1 yıl

Onu ben arayınca sinirlendi vaktimi harcıyorsun dedi ya kahpesi dedi bende onları duyunca satıcı adi şerefsiz gibilerinden konuştum bana çok ağır konuştu daha düne kadar seven biri dövmemin aynısını bile yaptıran biri nasıl değişiyor

Yorumla
    • girlxxo
      girlxxo
      +1 yıl

kırmışsındır onu

Yorumla
    • Galaksilibiri
      Galaksilibiri
      +1 yıl

Asıl o beni kırdı ilk ayrılığımızın sebebi aldatmasıydı gene kabul ettim ama bu sefer kendi bitirdi benim kalbimin kırıklığı daha fazla emin ol

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Seni sevmiyorum dedi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Seni sevmiyorum dedi? 4 cevap verildi
Bana seni sevmiyorum dedi? 23 cevap verildi
Bana seni çok sevmiyorum dedi? 6 cevap verildi
Sevgilim bana seni sevmiyorum dedi? 14 cevap verildi
Seni sevmedim mi demek istiyor? 12 cevap verildi
Sevgilim beni sevmediğini söyledi? 6 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Birine aşık mısınız 😄?
  • Aşk hayatlarınız nası gidio🥲?
  • Herhangi bir alerjiniz var mı 🙃?
  • Neşeli cıvıl cıvıl bir sevgiliniz /eşiniz olsun istermiydiniz?
  • Yatakta yemek yer misin?
  • Komple kahverengi giyinmek güzel mi?
  • Kadınlar da erkeklere yürüyebilir mi?
  • Kaytaz böreği hiç yediniz mi?
  • Astra K mı Megane 4 mi?
  • Bu yemek tabağı sizce kaç puanlık, nasıl duruyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨