Sevgilim beni sevmediğini söyledi?

Yaklaşık 1 buçuk senelik ilişkimiz vardı ailesi beni biliyordu ablasıyla tanışmıştım annemle de tanışmamıştı (işle ilgili maddi sorunlar falan yüzünden) ama annem de haberdardı ondan. 2-3 haftada bir kavgalarımız olurdu, her ilişkide olur diye düşünüyordum ama o hep kavga etmekten sıkıldığınl söylerdi halbuki kavgalarımızın nedeni onun davranışlarıydı ben sadece hislerimi anlatmaya çalışıyordum bir şekilde kavgaya dönüşüyordu. Yeri geldi o yalvardı barıştık yeri geldi hata bendeyken ben yalvardım barıştık ama hep bir şekilde bir birimize döndük. Son 1 hafta boyunca her şey çok güzeldi , bana söz vermişti her şeyi yoluna koyacağım bana güven ve zaman ver demişti aptal kafam inandım. 1 haftanın sonunda ufak bir tartışma sonucu küs bir şekilde uyuduk , sabah olunca siniri geçer yazar diye düşündüm , yazmadı, ben yazdım aradım geri dönmedi. Çok aradım sonunda bilerek açmıyorum dönmüyorum aramalarına , istemiyorum artık sevmiyorum iki cihan bir araya gelse barışamayız dedi. Çok yalvardım , ertesi gün dedemin hasta olduğunu öğrendik ona çok ihtiyacım vardı, belki teselli eder diye düşündüm kıyamaz bana sandım , sana ihtiyacım var dedem hasta bu kadar sorunun arasında beni yalnz bırakma dedim görüldü attı ve engelledi. Gururumu ve özsaygımı kaybettim, beni bebeği gibi seven insan bir kaç saat içinde tanımadığım , kaba ve acımasız birine dönüştü. Nasıl kabulleneceğim bu durumu sizce pişman olur mu yaptıklarından?

Sevgilim beni sevmediğini söyledi?