Sevgilim beni sevemediğini ısınamadığını söyledi?

Arkadaşlar baştan anlatayım bir kız vardı aynı şirkette çalışıyorduk konuşmaya başladık saçma sapan bir konu yüzünden tartıştık bir daha konuşmadık. Aradan 1 yıl geçti tekrar konuşmaya başladık herşey iyiydi 1 ay takıldık ısınamadım dedi dengesizim tutarsızım vaktini almak istemem dedi gitti bende yolun açık olsun hakkını helal et falan dedim son olarak ayrıldık ve sonra aradan 5 ay sonra messengerdan yazdı rüyalarımda seni görüyorum iz bırakanlar unutulmaz falan filan konuşmaya başladık bu kez herşey yolunda hiç bir pürüz yok sevgili olduk yedik içtik gezdik elimi tutmaya başladı sarılıyordu falan iyi ki hayatıma girdin beni bırakma seni seviyorum dedi güzelce konuştuk 2 ay çok iyi geçti sevmeye başladım sonra 1gün sonra terslemeye başladı birden soğuk mesajlar atmaya başladı sorun mu var dedim neden böyle yazıyorsun falan dedim evet sorun var ben seni sevemiyorum ısınamıyorum senden sıkılıyorum ama sen dört dörtlüksün beni sevdiğini de biliyorum elinden gelen herşeyi yaptın dedi kafamı dinlemek istiyorum dedi bir hafta konuşmadık ben nasılsın yazdım sadece iyi diye cevap verdi önce Facebook’tan sildi bir gün sonra instagramdan sildi silmişsin yazdım bende evet diye cevap verdi hiç birşey yazmadım biraz düşündüm bir kaç yazı okudum baktım ki kendimi üzüyorum o istediği gibi geziyor eğleniyor içim acıya acıya ondan soğumaya başladım kendime kızıyorum 2 defa denedik olmadı neden tekrar konuştuk diye ama şöyle birşey de var mesela bu yine gelecek biliyorum
Sevgilim beni sevemediğini ısınamadığını söyledi?