Sevgilim beni sevmediğini söyledi?

Sevgilimle tam evlenecekken aileler tanışınca ayrıldık 4 ay sonra barıştık bu süreçte beni merak etti gizliden aradı falan sonra ben dayanamadım yazdım oda hemen barıştı zorlamadı hiç benim ailem pek istemiyor diye ayrıldık aslında biz neyse barıştık 2 gün gayet iyi herşeyi zaten barışırken konuştuk biz 2 gün sonra buluşmak istedi gittim bambaşka bir adam vardı sanki oraya hazırlıklı bilerek gelmiş gibiydi neyse oturduk konuşmaya başladık of bu sorunlar şöyle böyle derken bunaldı sıkıldı onu ilk defa yanımda böyle gördüm kendine bakım bile yapmadan gelmiş normalde çok bakımlıdır neyse hadi gidelim dedi tatsız bir konuşma oldu eve geldik bana demesin mi ben seni seviyorum sanıyordum seni görğnce anladım sana eskisi gibi değilim eskisi gibi bakamıyorum ayrılalım ben şok böyle duygu karmaşası yaşamaz ki sevmiyorsa telefondan da derdi zaten yo sevmiyorum seni ne barışması diye o böyle biri çünkü asla içindeki hissi tutmaz söyler beni görünce ne değişmiştir ya da oraya zaten bu düşünceyle mi gelmiştir masada da çok gergindi bide beden dilinden ilk yanına gidince onu ilk görünce negatif bir elektrik aldım o oraya sevdiğini sanarak mı geldi yoksa gerçekten beni görğnce mi sevmediğini anladı bana beni hala sevdiğini söyledi hep aklından olduğunu söyledi aradı beni ablasına arattırdı nasılmış bakın iyi mi diye sonra masada dedi ki senin bende hatrın vardı ondan yaptım e tamam da beni sevdiğini de söyledin sordum masada yüzüne karşı ayrılmak mı istiyorsun dedim ne bu haller dedim yo dedi ben sorunları konuşuyorum sadece dedi e bu hallerin ne o zaman dedim düşman gibisin telefonda hiçbir şey yoktu yanına giderken bile mesajlaşarak gittim gayet iyiydi ben onu mesajla bile çözerim mesajından bile anlarım soğuk olup olmadığın ama anlamadım hiç yakıştıramıyorum gerçekten beni görünce bir anda hisleri değişmiş olabilir mi

Sevgilim beni sevmediğini söyledi?