Sevgilim soğuduğunu ve ayrılmak istediğini söyledi neden?

erkek arkadaşımla 5-6 aya yakındır çıkıyorduk daha öncesinde de 1 aylık konustugumuz bi surec olmustu ama konusmayı kesmiştik bazı sebeplerden dolayı. dün gece ayrıldık. fakat beni o kadar cok seviyordu ki cogu zaman her seyi burnundan getirirdim elimde olmadan ama o beni hep alttan alırdı kırılmamı uzulmemi istemezdi küs uyutmazdı beni kırdıgı geceler uyuyamaz paragraflar yazardı özürler dilerdi beni bir ay once aldattıgını ogrenip ayrılmıstım ama cok piisman oldu kızla amacı farklııydı zaten benle ciddi düşündüğünden dolayı (biraz mide bulandırıcı evet.) bana cicekler aldı camımın altına grldi soğukta saatlerce bekledi affetmedim görmek icin bin takla actı ve bir süre sonra affetim ben de seviyordum cunku. iliskide cok zorluk yasadık annem abim öğrendi istemediler ve baskıları cok arttı buna rağmen devam ettim her seyyi göze aldım. fakat son 2 haftadır cok farklıydı bi gün kavga ettik iki hafta once ve bana telefonda cok ağır konustu sonra pişman oldu özürler diledi o günden sonra her gun kavga etmeye basladık her seyde alttan alan adam yoktu karsımda artık kendşsi alevleniyordu ama geri düzeltiyorduk sonrasında her gun kavga etmekten yorulduk ve iki gun once yine kavga ederken yoruldugunu ve dusunmek istediğini söyledi dedim bi ayrılık girerse araya tüm hayallerimiz cope gider dedim anılarımızı anlattım hatırlattım cunku beni annesine ablasına kadar anlamtıştı sonra geri düzelttik geri bana bağlandıgını ayrılamadıgını söyledi aşık oldugunu hissetiğini söyledi icim rahatladı düzeltip uyuduk evvelsi gününe az cok konustuk dısarı cıkmjıstı eve geldiğinde yorgun oldugunu uyumak istediğini söyledi ben onu konusmak icin beklememe ragmen sonra cok sıkmamak icin tamam dedim uyuduk beni sabahına dershaneye bırakacaktı fakat uyanamadı ya da bilerek uyanmadı alarmı sessizde olmadıgı icin calmamıs (sessizde alarm çalar) daha sonra dershane cıkısında geldi ve bana cok soğuktu yuzume tuhaf bakıyordu anlamıştım sogudugunu soguk olduunu söyledim ama inkar etti yanımdaki arkadaşım bile fark etmişti eve geçtim o da dershaneye sonra dershaneden cıktıgında avmye gidiğeni söyledi normalde izin alır almadı aradım kalablığız dedi açmadı sonra mesajıma gece 11 e kadar bakmadı 360 uygulamasıdnan kahvede oldugunu görüyordum haber bile vermedi ve ben ona paragraflar yazdım soguk oldugunu sebebi bensem de değilsem de anlatmasını istediğime dair ayrılmak istiyorsan da söyle diye sonra gece geldiğinde yazdı soğudugunu duzeltmeye calıstıgını ama yapamadıgını söyledi baska birisi yok ama dedi vedalastık ve ayrıldık hemen Instagram hesabına girdim ama hemen sifreyi değismisti ben de değistim 360 ve ortak oyunumuzu sildim. sabah kalktım takipcilerine baktım kuzenleri ve ablası dısında kimse yoktu normalde ama güzel ve az takipcili bir kızı eklemişti ve aylardır hesabı bendeydi ama kızlardab istek alan biri değildi. o zaman belki baska biri mi vardı dedim cevremde bir kac arkdasım da böyle söyledi ama ihtimal veremedim ilk yaptıgından sonra cok pismandı.

Sevgilim soğuduğunu ve ayrılmak istediğini söyledi neden?