Sevgilim benden soğuduğunu gittiği yere kadar gitmesini söyledi?

Merhaba, benim sevgilim beni çok kısıtlıyordu giyim olsun arkadaş olsun herşeyime karışıyordu ve bu artık abartıya gitmeye başladı, şöyle ki ben ona denizde yaşadığım bir olayı anlattım ve sevgilim bana sen erkek kesiyosun konuşmuşsun öyleydi böyleysi olmayan bir şeyi kafasında kurup benimle kavga etti. Kıskanç olduğunu ve sevdiğini kıskanıp karışacağını söyledi, buna çözüm bulmak istedim ve bana çözümü erkekle konuşmaman dedi. Bende kıskançlığının fazla olduğunu ve abarttığını erkeklerle zaten konuşmadığımı söyledim. Bu şekilde bana ben bir daha seni kıskanmam kısıtlamam istersen git gece erkeklerle buluş beni ilgilendirmez ben seni saldım gibi bir çok şey söyledi. Ve sonra bana soğuduğunu söyledi uzaklaştı bende böyle olmasını istemediğimi böyle bir sonuca varamayacağımızı söyledim çözüm bulmaya çalıştım bana ilişkinin gittiği yere kadar gitceğini söyledi ve soğuk yapmaya uzaklaşmaya devam etti ne yapacağım? Ben onu çok seviyorum ilişkimiz 1 yıllık olabildiğince alttan da alıyorum bana beni alttan almaya uğraşma istemiyorum diye tekrar kızdı düşünceleriniz neler ne yapmalıyım?

Sevgilim benden soğuduğunu gittiği yere kadar gitmesini söyledi?