Sevgilim; "senden soğudum" dedi ve ayrıldı. Bana geri döner mi?

4 aylık bir ilişkim vardı ta ki düne kadar.. Kız arkadasım beni cok seviyordu.Cok kıskanıyordu. Anneme onu solemem için cok ısrar etmişti. Okulunu ailesini göze alıp ben mutlu olayım diye baska bir sehre beni gormeye gelmişti. Ama dün kavga ettik ve benden soğuduğunu söylerk ayrıldı. Kavga sebebimiz eski sevgilisiydi konu onu unutamadıgını dusunmemdi. Bundan 20 gün önce onunla konustugunu ogrendim malum kavgada beraberinde geldi. Sonra defalarca anlattı unuttugunu konu kapandı. 10 gun once yıne kavga ettik sebep aynı o bitti falan dedi ama konu tatlıya baglandı ve bu son olsun dedi . En son dün kavga ettik ve o unuttum dedikçe ben hayır unutamadın itiraf et diye yuklendim sonra sana guvendiğim için cok pişmanım ama kızmıorum olur unutamayabilirsin keske o gelsede sana sahip cıksa mutlu olsan benim amacım sevdiğimin mutlu olması benle ya da bensiz gibi seyler soledim. Sinir krizi gecirmiş az daha hastaneye kaldırılıomus. Bu sefer bitti cok soğudum fotolarımı falan sil dedi bana.şu anayrıyız ben ne yapmalıyım yardım edin bana noolur cok kotuyum:( :(
Güncellemeler
+1 yıl
Yanına ilk gittiğimde uğraşma boşuna zorbalıkla ayrılmayalım anlayış göster demişti ama öğlenden sonra ben durumu anlatınca ona inandığımı güvendiğimi söylediğimde selamı sabahı kesmeyelim belki tekrar düzeliriz demişti ben de ona akşam hayat bu herşey olabilir belki gelmezsin belki gelirsin beni bulamazsın hakkını helal et dedim
Sevgilim; "senden soğudum" dedi ve ayrıldı. Bana geri döner mi?