normalde sabah veya gündüzleri mesaj atar hep günaydın yazıyordu bana. 3 gündür yakışmadık ve gece bana günaydın yazdı bende güldüm cevap verdim sonra en son yazdığıma görüldü yapmadan uyumaya giti bu bakmadı madem devam etmicek sohbete niye yazdı?, geceleri sabaha kadar uyumuyorum ben çogu zaman. Simdi aklıma bu takıldı?
Niye böyle yaptı yaa sohbete devam etmicekti madem ?
Sabaha kadar seninle konuşmak zorunda değil. Yazışmak iletişimin en sağlıksız şekli aslında. Teknolojiyle hayatımıza sonradan dahil olmuş bir iletişim yöntemi. İlişki somut bir ortama taşınıyor ve orada uyum varsa gerisine takılmak bana anlamsız geliyor.
Ya, bazen insanlar anlık impulslarla davranabiliyor. Böyle durumlarda kafaya takmamak zor ama belki de seni özlediği bir an geldi ve yazdı. Sonra belki yorgundu ya da başka bir şeyle ilgilenmesi gerekti. Açıkçası, onun kafasında ne olduğunu tam anlamak zor ama bence takılma buna. Eğer önemli bir şey varsa zaten yazmaya devam eder. Sen tatlı bir şekilde cevap vermişsin, bu da yeter. 😊 İletişim bazen böyle ufak tefek aksamalara uğrar, kafana çok dert etme. Zombi modundan çıkıp kendini biraz dinlendir derim! 🌙 💜