Benim için ağlayan biri ama ondan soğudum?

Yakışıklı değil zengin de değil kalbi güzel karakteri güzel diye sevmiştim ben onu ama bana sigarayı bıraktığı konusunda yalan söylediğini öğrendim bir kaç aydır uyutuyormuş beni. Üstelik sigarayı bırakmasını istememiştim sadece benim yanımda içme demiştin bana artistlik yaptı senin için bıraktım diye. Artık onunla buluşmadan önce bile geriliyorum. Kafamdaki güzel karakter bitti sanki benim için gerçek bir erkek değil iradesi olmayan güçsüz biri. Ama beni çok seviyor. Ben onu parası için ya da yakışıklı olduğu için sevsem parası ya da tipi kaybolduğunda soğurdum pek çok yanlış hareketi tolere edebilirdim. Ama bu çocuğu karakteri düzgün olduğu için sevmiştim o yüzden saygısı tamamen bitti bende. Şu anda onunla evlenirsem aklım dışarıdaki yakışıklı erkeklerde kalacak gibi geliyor. Ama Instagram Mesajlarım bile kapalı asla başka biriyle konuşacak kadar karaktersiz değilim. Ama sırf üzülmesin diye ayrılmazsam da sıkıntı ayrılırsam hem o üzülür diye korkuyorum hem de beni bu kadar seven birini bulamazsam diye korkuyorum yaş oldu 27 ne yapmalıyım? Düzelir mi?

Benim için ağlayan biri ama ondan soğudum?