Dün ilk kez buluştuk bir lafıma takılma bahanesi yaptı ve bu sabah takipten çıkıp hesabını gizliye aldı?

Bir adamla tanıştım bir müddet konuştuktan sonra dün akşam buluşma ayarladık bir mekanda hem yemek yedik hem alkol aldık her neyse ben biraz alkolün etkisi ile sarhoş oldum gibi oldu ama asla bilincimi kaybetmedim konuşmam kaymadı sadece hafif bir gevşeme gelir ya alkol kullanan arkadaşlar bilir öyle oldum. O sırada bu adamla ortalıktaki kadın erkek tiplerinden herkesin bir çıkar peşinde olduğundan falan konuşuyoruz banada diyor ki ‘kişi kendini belli eder sen öyle bir kız değilsin sohbetin çok sardı’ vs vs vs diyor. Bende dedim ki ‘beni zaten o karşına çıkan esc. ort tiplerle bir tutma ben sınırları olan gerçek anlamda ilişkiye inanan bir tipim’ dedim. Bu bir anda sen kendini nasıl esc. ortlarla kıyaslarsın boş konuşuyorsun diye bana tavır yaptı mekandan kalktık arabaya bindik beni arabada öptü ben asla ama asla karşılık vermedim dudağım bile hareket etmedi sadece şu an olmaz alkollüyken olmaz dedim bu da geri çekildi ve surat yapmaya devam etti beni eve bıraktı bende buna arabadan inerken eve gidince haber verirsin dedim hayır vermicem dedi iyi keyfin bilir dedim arabadan indim ve bana asla gece mesaj atmadı bende atmadım bu sabah uyandım baktım yine mesaj atmamış bende kahvaltıdayım ve kahvaltımın fotoğrafını çekip instagram hikayeme attım bunu gördü ve görür görmez beni takipten çıkıp hesabını gizliye aldı şimdi burdaki olay amaç neden sonuç ne? Ben ne yaşadım yani?

Dün ilk kez buluştuk bir lafıma takılma bahanesi yaptı ve bu sabah takipten çıkıp hesabını gizliye aldı?