Aldatmak sadece biriyle yazışmak , görüşmüş olmaktan ibaret midir?

Karşımızdaki insanın bizi aldattığını saymak için illa o kişiyle yazışmış veya görüşmüş olması mı gerekir.. ben buna katılamıyorum.
şu an evliyim. Eşimle ilk tanıştığımda hiçbir şeyin farkında olmayan biriydi. Neyse ki ona her şeyi baştan anlatmak zorunda kaldım.
bu durumu yaşamış olanlar var mı?
öncelikle biz tesadüf eseri tanışmadık. Tanıştırılmak istendik ama ailelerimiz başarılı olamayınca ben istek atıp tanışmaya karar verdim.
2022 nin Temmuz ayındaydık. Bana anlatılanlar işinde gücünde saygılı efendi bla bla..

peki ye tiktok tan arattığı ve seyrettiği kadınlar..

instagram hesabında takip ettiği kadınlar..

beğendiği sayısız dekolteler..

bunlardan kimse bahsetmedi işte 😅

ben açıkçası ne yaparsa yapsın nasıl olsa benim artık düşüncesi ile yaşayabilecek biri değilim.

tabii bana da her şey 2 ay sonra dank etmişti.
önceden de stalk yapardım ama hayatıma ciddi ciddi giren birine yapmayı biraz unutmuştum.
misal arkadaşımın kardeşi diye tanıttığı bir kızın arkası dönüp bir fotoğrafını beğenmişti. Sorduğumda ise açıklaması ee beğenmese miydim arkadaşımın kardeşi demişti.
bende bu fotoğrafta beğenmeye değer olarak poposunu mu gördün demiştim.
ilk önce işte tamam ben farkında değildim falan oldu. Yanımda takip ettiği gereksiz insanları çıkardı.
sonra tiktok u sorduğumda vallahi ben aratmadım demeler başladı tabii yerseniz.

bu instagram olayları ilişkimizin her anında devam ediyordu çıkarıyordu ama ertesi gün başka birini ekliyordu ve hemen anında görüp soruyordum bu kim diye.. gel zaman git zaman pes etti.
ve komple instagram hesabını sildi.
başka bir hesap açtı sadece 10 kişiyi takip ediyor ve takipleşiyor.

uzaklarda ne yaptığını ne ettiğini bilemeyiz ama takip edebileceğimiz kadarını görüyorsak düzeltmek için çaba sarfederiz ama baktık ki olmuyor defol deriz.
çünkü benim eşime göre o zamanlar bu yaptığı şey normaldi. Onun için olabilir şeylerdi. Yazışmıyordu sadece kendi egosunu tatmin ediyordu ve en önemlisi bu onun için aldatmak değildi.
bana göre ise resmen aldatmaktı.
hele ki hislerim var diyorsun. Seviyorum hoşlanıyorum diyorsan düpe düz aldatmaktı.

Aldatmak sadece biriyle yazışmak , görüşmüş olmaktan ibaret midir?