Ara vermek nedir yahu... Ara vermek bi başkaları ile deneyim olmazsa geri dönerim anlamına gelir zaten bana göre. Bunu kabul ettikten sonra aldatmak değil açık açık deneyelim demek oluyor. Ara vermek yerine kestirip atmak çok daha onurluca diye düşünüyorum.
Ara vermek diye birsey yoktur. sevgi kesintiye ugratilacak bir his degildir. bu nedenle boyle bir eylemi dile getiren kisinin sevgisinden kesinlikle suphe duyulmali ve iliski sonlandirilmalidir. ezik gibi aglak bir sekilde geri donus gibi bir mizensen hayalinden ziyade gercekle yuzlesilmeli ara verilen hicbir seyin asla eskisi gibi olamayacagi gercegi kabul edilmelidir. bu nedenle bu teklifle gelen kisiye tamam ara verelim seklinde bir cevap vermek yerine iliski sonlandirilmalidir. cunku o iliski sona ermistir. sonlandirmak yerine ara vermek teklifi ise tamamen cesaretsizlikten kaynaklanmakta olup anlik bi sok etkisi yerine zamana yayilmis bir ayrilik surecini karsi tarafa sindirtmeye calisan kisinin yapacagi istir ara verme teklifi.
Ara vermek kavramını anlamış değilim bu koyunun boğazına derin bir çizik atıp tepinmesini izlemek gibi. Bir yandan kurban kesiyorum diye ilahiyane bir huzurla dolarsın ama öte yandan tanrı sana hiçbir sevap yazmamıştır çünkü kurbanı böyle kesmeni öğütlemez. Ara verilecekse bitirilsin. Bu kadar basit.
Ara vermek nedir ya ilişkide. :) Bir ilişki ya biter ya da devam eder. Ara veriliyorsa zaten arayış başlamıştır. O noktada birileriyle takılmak aldatma değildir asıl geri dönmek insanın kendisini aldatmasıdır.
Ara verince şöyle bir sağa sola takılıp ilişkiyi gözden geçirip "yok ilişkim iyiyimiş, bitirmeyeyim" kararı çıkabilir, ya da çıkmayabilir.. işte, o arada karar verilir yani. Yoksa neden ara verelim ki ilişkiye 😏
O senin niyetine bağlı; tanışayim belki iyi biridir diyosan aldatmaktir... O arkadaşça bilsin... Sen kendini onu sevdiğini zannetmekle aldatıyosun zaten... Ama sohbetse amaç, dertleşmekse sorun yok... Dışarıdan ikiside aynı görünücek... Zaten asıl konu onu değil; kendini aldatman...
Ara vermek nedir :) garip bir durum. İlişkide molamı olurmuş. Bitmiş herkes yokuna, sonra tekrar değerlendirelim kararı alınmış. Yani ara mara yok bakacaksın keyfine, gelirse daha iyi bir insan yaşayacaksın onunla hayatı.
Ara vermek başkalarıyla görüşmek için değildir onsuz olan durumu değerlendirmektir o yüzden aldatma sayılır diye düşünüyorum he ara vermeye de sonuna kadar karşıyım
Aldatmayı neden sadece ilişkideyken bedenen yapılan birşeymiş gibi algılarız. Ara neden verdiniz biraz kafamızı dinleyelim sonra tekrar devam ederiz mi? Peki tekrar kaldığınız yerden devam etme kararı aldığınızda o görüştüğün kişi ne olacak? Bir ilişkiyi tm anlamıyla bitirmeden başladığımız her ilişki sadece hüsran olur bunu bilir bunu söylerim.. Yaşadığımız boşluğu başkasıyla doldurma hissi her zaman yanlış kararlar almamıza neden olur.
Ilişki de ara verilmeyi de bir türlü Anlamadim gitti. Ayrılık yerine ara verilme ibaresi kullanıp akli sıra kendinizi kandırıyorsunuz. Rahat rahat görüşün
Ara verilen bi ilişkide başkalarıyla görüşmek başkalarıyla flört etmek anlamına geliyor ve bunu gerçekten seven bir insan yapmaz. Bu yüzden bence ara verildiyse her iki tarafta birbirini seviyosa başkalarıyla konuşmaz ve evet bence aldatmak sayılır😞