+1 yılbence aldatmaya girer yani ara vermek adı üstünde ha günümüzdeki ara vermeler gibiyse aldatmaya girmez ara vermek eskiden biraz düşünelim kendimize zman ayıralım aklımızı başımıza alalım tekrardan bir araya gelelim demekti ama şimdi ki ara vermeler böyle değil ayrılmak isteyenler ilişkinin bitmesini isteyenler bu durumu net bir sekilde ayrılmak istiyorum bitsin cümlelerini kuramaz bu yüzden ilişkinin yıprandığını gösteren cümleyi kurar biraz ara verelim der ama günümüzde ara bedelimin açıklaması bir nevi sen yoluna ben yoluna demek ara vermeniz böyle ise aldatma sayılmaz ha sana dönme ihtimali olmasına rağmen bunu yaptıysa bunun adı aldatmadır...
22 Yorumla- +1 yıl
Bende öyle düşünüyorum ara veriyosa düşünmek icindir ötesi aldatmaya girer çocuk oyuncağı değil
- +1 yıl
aynen oyle👍🎀
En İyi Cevaplar
Aldatmanın bahanesi olmaz. Gerçekten seviyorsan şimdiki popüler değimle takılmak doğru olmaz. Lütfen seven kişiye saygı duyun ve sadık kalın.
114 Yorumla- +1 yıl
Simdi sadik birini bulmak zor
- +1 yıl
Doğru güzel yürekli kadinlara güzel yürekli adamlar yakışır herkes layiğini bulur☺
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Yani bir zahmet aldatma sayılsın. Kimse o kadar geniş değildir sanırım. Bir ilişkide ara verme olayı zaten anlamsız. Bu şey demek gibi bir şey. Ben başka tatlara da bakayım olmazsa sevdiğim tada geri dönerim misali. İnsan birisini seviyorsa zaten ara falan vermez, bir süre küser, trip atar. Birisini seviyorsan da gidip başkası ile görüşmezsin. Konuşasın dahi gelmez.
40 Yorumla
+1 yılBen mi farklı düşünüyorum bilmiyorum çok garip değil mi ayrıldık kelimesinden sonra insanın kendisini özgür hissetmesi ve her şeyi yapabileceğine inanması. Sevgili, evli gibi tanımlara ihtiyacı mı vardır sevenin, seviyorsa ne kadar uzak da olsa, imkansız da olsa kendini sakınır insan. İstese de yapamaz çoğu şeyi.
314 Yorumla- +1 yıl
Aradığım yorum seven insan ayrilsa bile sevgisine ihanet etmez bekler
- +1 yıl
@audinceewashere7 sence gercekten seven bir insan özellikle bir erkek, sevdigi kadini birakabilirmi. Ailesi evlen baskisi yapiyor diye dayisinin kizini almayi göze alabilir mi? Ailesi beni istemedi ama o bana evlenemesekte son nefese kadar seninleyim dedi, 6-7 yil iliski yasadk ve en son ailem zorliyor diye evlendi. Seven insanin midesi alirmi baska biri ile evlenmeyi.
- +1 yıl
Bence sevgisine ihanet olayi tamam doğrudur ama psikolojik acidan da biraz ilişki molasi sart bence.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
152Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Başkalarıyla görüşmek için ara verilir zaten xd
33 Yorumla- +1 yıl
Yanlıs düşünme ya ayrılırsın ya da sadık kalirsin ara verip başkasıyla gorusmek yanlış benim gözümde
Ara vermenin sebebi aslında ilişkiyi bitirmeye cesaret edemeyen insanların baş vurduğu çaredir. Ara vermek kaçamak olarak görenler var. Ara vermek ilişkiyi bir şans vermektir aslında. Ama ara vermekte aslında ilişkinin bitmeye yakın olduğunun habercisidir. Öncelikle her ne olursa olsun ara verilmiş ise bir başka biriyle ilişkide olmak ihanettir. Tam manasıyla ayrıldığı vakit o zaman ihanet sayılmaz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. ara vermek deyimi zaten pratikte , ben senden sıkıldım, bir süre başkalarına atlayacağım , başkalarıyla gönül eğlendireceğim, onlardan da sıkılınca yine gelirim devam ederiz, bu arada da adı üstüne ara vermiş olduğumuz için bana hesap soramazsın demenin kibarcasıdır.. en büyük saçmalıklardandır.. kabul edilemez bir şeydir benim için.. ki aslında bunu teklif edeni bile o an kapıya koymak en iyisidir aslında.. zaten onun başka niyetleri vardır..
00 YorumlaAra verilebilir bence ama bu başkalarına gideceğin anlamına gelmez. Öyle bir durum tabi ki aldatma oluyor. Sonuçta ayrılmamışlar. Zaten ilişki de sorunlardan dolayı ara verilmiştir veya başka bir sebebten. Sevmediği anlama gelmez, sevmezse ayrılır. Bundan dolayı ara veren çiftin keyfi de olmaz bence başkaları ile konuşmaya, cinselik yaşamaya başka biriyle.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ara verme diye bir şey yoktur, o ayrılmadır. Hafifletmek için ara verelim diyenler aslında "Ben gideyim keyfim olursa dönmem, olmazsa dönerim" demek isterler. Zaten ayrılma da budur; keyfi olan dönmez, olmayan döner. O yüzden ayrıyken başkasıyla görüşme asla aldatma olamaz. Matem tutacak değil insanlar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılAra verilen ilişki fiilen yarı yarıya vazgeçmenin işaretidir. Bu durumda sevgisinden emin olmayan kişiler aldatma yolunu seçerler. Gerçekten seven insanlar birbirine zaman verirler ama bunun adı ara vermek değildir. Yoğun ilgi durumundan bunalan çiftler dinlenebilirler ancak iletişimi koparmadan ve eskisinden çok az bir şekilde iletişimde kalarak.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 863 cevap paylaştı. Ara verilen ilişki, kafayı toplama, sık görüşmeden kaynaklanabilecek sorunlardan arınma, biraz içsel hesaplaşma ve/veya acil başka sorunları halletme amacıyla kullanılabilecek bir method olup, bu süreç içerisinde bir başka karşı cins ile yakınlaşma olmuşsa ilişkiyi bitimek gerekir. Direkt aldatma sayılmaz ama yakınlaşma olmuşsa ilişki bitirilmelidir. Yoksa insan önce kendisine sonra karşısındakina olan saygısını kaybeder.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKalpten seven vardir sevmeyen vardir. sevebilen kisinin bu tip seyleri yapmayi birakin yanindan gecebilecegini düşünmüyorum. Ha bazılarına göre bu ara verme olayi "ya seninle olmuyor çok sıkıldım biraz mola verelim ben bir bakın ayım senden daha iyisini bulursam sana tekmeyi koyarım bulamazsam devam ederiz el mahkum" manasına geliyor olabilir onların da ben ta..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılİlişkide ara vermek kadar saçma bi olay yok bana göre zaten ara verelim deniyorsa bitmiştir o ilişki benim için, o saatten sonra isteyen başkasıyla görüşsun isteyen görüşmesin aldatma mantığıyla bakmam bile olaya biten bitmiştir...
10 Yorumla
+1 yılSayılmaz. Ara verildiyse ilişkide bir şeyler kopmuştur zaten.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen güzelim
o nedemek ya ara verdim reklam girdi felan ne bu dizimi cekiyoz yoksa sinemamı neyin arası bitmişse bitmiştir zorla güzellik olur mu birlikteliğin arası olmaz futbol macımı bu 15 dakika ara verelim ee bizde diğer kanallara bi bakalımmı diyecez birsey ya sonsuza kadar yasar ya da sonsuza kadar biter gerisi kendini kandırmaktırki en yalancı insan bile bunu yapamaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 502 cevap paylaştı.
+1 yılAra verme ne ne saçma şeyler soktunuz, aile hayatına maç oynar gibi kısa mola ilişki yaşama gibi aile toplum yapısı tamamen bozuldu
20 Yorumla Zaten Ara vermek saçma
Bıkmışsanız ayrılın ara vermek ne resmi işmi bu?
Soruna gelecek olursam evet aldatma
Çünki ara veriyosan ayrılmamışsındır kafanı toparlamak istiyosundur
E kafanı toparlamak için başkasıylamı birlikte olman gerek02 Yorumla- +1 yıl
Kendi adima sormadim zaten
Zaten ara başkalarıyla görüşmek için verilmiştir ara vermek ne tenefus mu ben bı soluklaniyim sensiz der gibi
31 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle ayrilmaya girer ara vermek
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Sayılır. Ara verme mevzusuna zerre sicak bakmıyorum ayrılığın başlangıcı ama ne olursa olsun ayrılık tam gerçeklesmeden hersey hayatinda biri olduğu süreç hata belki Kalbinde bile olsa İhanettir. Affı olmaz.
10 YorumlaEğer seviyorsan araya ne girerse girsin başkasıyla görüşmek dahi istemezsin zaten. Eğer görüşmeyi düşünüyorsan da ara değil ayrılık kaçınılmazdır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılne ergence mantık .
bırde atar yapmıssın kendım ıcın degıl dıye , zaten arkadası o paralelde ise kişide oyledir.
ara falan olmaz , ayrılırsın bıter gıder. kıom kımle ısterse gorusur.18 Yorumla- +1 yıl
Senin niye zoruna gitti merak edip sordum sana ne yani ergen ya da degil
- +1 yıl
ergen oldugun ıcın işte .
kişinin ayinesi arkadasıdır. velev ki senın olayındır o zaten sacma komik organizmasın boş yapma.
- +1 yıl
Benimle düzgün konuş haddini aşma ben olsamda seni ilgilendirmez ne isen onu görür gözün isine bak yaşın 35 ama daha beynin gelişmemiş
- +1 yıl
peki.
geliştirtmek istemez misin? - +1 yıl
Zor artık kabuk tutmuş beynin
- +1 yıl
denemekte fayda var . belkı masaj falan sertlıgını alır happy end olursa beynıme daha fazlada kan gider . deneyimlemeden önyargılı cevap vermişsin.
- +1 yıl
@Askask14 aynen bu skeılde olur diğerleri ahmakça ergencedir.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılhayır tabii ki ara vermişsin adı üstünde. ara vermek ne demek? her an bitirebilirim demek. durup senin dönmeni mi bekliycem. geçmiş ola
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. bence ilişkide ara vermek diye bir şey olmaz eğer öyle olursa kısa süreliğine başkalarıyla görüşeyim sonra seninle devam ederim demek yerine geçer ve aldatmak için izin almak gibi bir şey olmuş olur
10 Yorumla
+1 yılBen ara vermeye inanmıyorum. Ayrılırsın sonra tekrar olmak istersen olursun. Bu süre zarfında başkasıyla konuşmakta bana göre aldatmak değildir. Neticede ayrılmışlar
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiye ara veren genelde zaten başkalarıyla birlikte olmak ve eğer umduğunu bulamazsa B planı olarak diğerine dönmek için ara verir.
Aldatmaya girmez ama ara veren kişi terk edilmelidir.01 Yorumla- +1 yıl
Ben olsam ara verip dönen kişiyi asla kabul etmem
- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılilişkiyi ara vererek değil konuşarak çözüme kavuştursun, ara verilen ilişkilerin çoğu ayrılıkla bitmiştir bu durumda hem ayri olup hemde başkalarıyla görüşmek ya da fıkır almak bence mantıksiz
02 Yorumla- +1 yıl
Haklisin merak ettim sadece
- +1 yıl
rica ederim
+1 yılAra verilen ilişki zaten ilişki değildir, onunçün taraflar istediğiyle konuşabilir aldatma sayılmaz
20 Yorumla
+1 yılYa ne kadar geniş mezhebin var. Valla benim sevdiğim kişi şu an başkasına şiir yazıyor ama ben yine de kimseyle görüşemiyorum. Sevginin boyutuna bağlı aslında 😏
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. zaten aldatmış olmanın vicdan azabını azaltmak için önce ara verilir her halt yenilir sonra sıkılınca geri dönülür. onuru gururu olan hiçbir kadın ara verelim diyen adamı 1sn hayatında tutmaz
10 Yorumla- Hem sayılır hem sayılmaz. Tartışılır.
Ancak eğer 2 gerçekten birbirini seven insan ara vermiş veya ayrılmışsa kısa sürede hemen kendilerini salıyorlarsa ya da başka birilerini hayatlarına alıyorlarsa demek ki sevgi denen duygu onlara uğramamış hiç.10 YorumlaAra vermek nedir anlamıyorum bir türlü... ayrılıyorsun ayrılıncada başkasıyla olmak ihanetten sayılmaz.. ki zaten seviyorsan bunu yapamazsın
11 Yorumla- +1 yıl
Bende anlamiyorum
Ara vermişsin yani o sırada vazgeçebilirim anlamına geliyor.
10 YorumlaKişiden kişiye değişir, bence sayılır gibi ama sayılmaz gibi de geliyor 😅
10 Yorumla
+1 yılAra verdiysen tekrar birlesecrksin demek ayrilmamissin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılGirer , gerçekten seven birinin gözü başkasını görmez çok uzun bir süre, zaten en nefret ettiğim ve kızdığım olay bu 😡😡😡 hemen teselliyi başkasında arayandan hayır gelmez
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. ilişkide ara verme olmaz biten ilişki olur zaten işler yolunda gitmiş olsa neden ara cerilsin ki böyle düşünmek gerek ara verilme yok biten ilişki vardır. ilişkide bitmişse başka bi ilişki olabilir niye aldatma olsun.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiye ara verilmez ara vermek demek zaten daha iyisini buldum buldum bulamadım geri gelirim demektir o yüzden hiç başlamaması gerekir.
01 Yorumla- +1 yıl
Haklısın bacim
+1 yılAslında sayılır ama sayılmaması lazım
Ara vermek demek ilişkiyi durdurmak
E o zaman başkası olur03 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Yeni moda bu aşkım Ara verelim
+1 yılAra vermenin tek mantığı var zaten oda ben Biraz başkalarına takılayım anlaşamaz sam sana geri dönerim
04 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı açıklama
- +1 yıl
Artık aldatmaya girer mi girmez mi kararını sen ver
- +1 yıl
Ara vermek saçma geliyo zaten tam karara varmak lazim ya hep ya da hiç
- +1 yıl
Kesinlikle
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. iliskide ara vermek nedir ya somestir tatili gibi. ya biter ya devam eder iyice AŞK kelimesinin degerini bitirdiler.
03 Yorumla- +1 yıl
Böyle insanlar çok yaa
+1 yılAra vermek diye bir şey olmaz. Ya bitmiştir ya devam ediyordur. Birmiş bir ilişkide de eski çiftlerin ne yaptığı kimseyi ilgilendirmez. Birbirlerini de.
00 Yorumla
+1 yılHayır.. Rahat olacaksın ara bitmiş demektir lugatımda haa sonra gelir drvam eder ya da etmez.. Aranın bitmesini beklemek kerizlik. Ben hayatıma devam ederim arkadaş
00 Yorumla
+1 yılBen kesinlikle dogru bulmuyorum ara vermek çok saçma bir istek. Kendi adıma konuşucak olursam Ya ilişki tamamen biter, ya da bir şekilde devam eder. Ara vermek cepte görmekten karşı cinsi degersiz göstermekten başka bir şey degildir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı.
+1 yılikisi birbirine ters. ara verdiysek beraber değiliz. başkasıyla olamıyorsak ara vermemişiz.
10 Yorumla Evet sayılır. Senelik izne çıkınca başka bir iş bakıyor musunuz?
13 Yorumla- +1 yıl
Oturdu bu😁
- +1 yıl
evet, belki daha iyisi vardır diye 😀
- +1 yıl
şaka yaptım linclemeyin pls
+1 yılSayılmaz.. Çünkü ara verilen ilişki mi olur? Bitmiş o bitmiş
11 Yorumla- +1 yıl
Haklisin
+1 yılAra veriliyor ayrılmıyorlar ki
Aldatma sayılır tabi20 Yorumla
+1 yılBence görüşmelere açık olunmalı. Kişiye göre ve ilişkinin durumuna göre değişir elbet..
20 YorumlaGünümüzde aldatma nedir bunun bile tanımını yapamıyoruz
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılof ara vermissin zatwn niye aldatma sayilsin yok oyle bir sey
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaldigim dislikelara bak? abicim/ablacim madem baskasiyla takilsin istemiyosun niye ara veriyosun saka misiniz
+1 yılAra verilen bir ilişki zaten bitmiş bir ilişkidir benim için ve başkalarıyla konuşmak görüşmek aldaltmaya girmez bence :)
00 Yorumla
+1 yılSayılır tabi.
Hatta arkandan konusulur.
Daha yeni biriyle konusuyordu ve ciddiydi.
Şimdi ise ara verdirtmiş vs vs :)00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlay bir süre görüşmemek gibi bir durum ise evet aldatma demektir.
Ama ilişkiye ara verildi ise bağlar koparılmıştır. İstediğini yapabilir iki tarafta.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ara verilen ilişki olmaz ki ya var ya da yok. Darılma olur. Evet o zaman diliminde başkaları hayatınıza girerse ilişki bitmiştir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı. Zaten bir iliskide ara verilmişse ona gerek yok yani
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen
+1 yılsayılır bence.
çünkü ilişki yorduğu için bir süre dinlenmek istemişsiniz.
bu başkasıyla görüşmek anlamına gelmez.
aldatma sayılır.00 Yorumla
+1 yılAra veriliyorsa tamamen bitsin zaten, o aranın içinde bir başkasına ilgi duyuluyorsa geri dönüş olmaz eski ilişkiye
00 YorumlaAra verirken her dala zıplamak olur bunun adı.😃 Yok olmaz devam... tövbe tövbe... Sinir oldum yine. 😃
00 Yorumla
+1 yılSeks dahi yapabilirsin özgürsün ara verilen ilişki bitebilir demektir o nedenle isteğini yap ki yapmışada benziyorsun
00 Yorumla
+1 yılNe arası devre arası mı ,, öğle molası mı? Bu aea zaten başlı başına saçmalık..
01 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
+1 yılİlişkiye ara vermek nedir yaa otobüsle yolculuk mu bu:) mola vercez efendim ara veriyoruz
02 Yorumla- +1 yıl
Demi çok saçma
- +1 yıl
Kesinliklee sacmaa
Bana göre aldatma olmaz çünkü ara var birlikte değilsin bellkk hiç olmayacaksın
06 Yorumla- +1 yıl
Bilmem bence yanlış
- +1 yıl
Tm karar vermek lazim ara nedir
- +1 yıl
Aynen bende onu diyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılyok canım ne aldatması !
seferi sayılır o kişiden oruç bozmuyor o işler :D10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılbitmiş bir şekilde ara vermek var. orda problem yok. bir de görüşmekten kasıt tanışmak vs mi?
01 Yorumla- +1 yıl
Hersey yani bence ara vermek yanlış baştan başa
- Devamını Gör (186)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler