AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
154Cevap
Bir film gibi düşün, başı ve sonu var... Araya giren reklamlar filmin seyir keyfini bozsa da film yine aynı film...
hayır gerçekten seviyorsa ara verilmiş olsa bile sadık kalmalı başkasına gitmemeli
*evet aldatmaya girer bencee
Hayır hiç öyle seymi olur ya insanın aklında biri varken oldu saçma şey
Ne ara verme olayını anlıyorum ne de seven insanın başkasıyla birlikte olmasını.
Ara vereyim sen cebimde dur mantığı
Ilişkide ara vermek nedir arkadaş tv programımı bu, dizi film mi bu.
Niye ara verildi ve kim verdi ara vermek kadar saçma bir olay yok
Sen vermzmsn ara
İliski bittiyse kimi aldatiyosun ki tam olarak djfjdjd
Ayrıl daha iyi. Öyle görüş.
Kendim için sormadim zaten
Ara vermek diye bir şey olmaz. Ya tamam ya devam bizde.
Aldatmaya girer bence. Ara vermek ilişkiyi tam bitirmedim demek çünkü
evet sayılır ara vermek tam bitirme değildir kafamızı dinleyelim sessizliğidir
Tabi ki sayılır. Ohhh o zaman herkes ara versin, başkasıyla gönül eğlendirsin. Olmazsa geri dönsün. Başka?
Sadakatsizlik hiçbir zaman meşruiyet kazanamaz hangi gerekçe olursa olsun olay bu kadar
Ara vermek diye bir şey yoktur ya borlikte olunur ya da ayrı. Bu yüzden aldatma sayılmaz.
Başka nefesler dokunmuşsa yüreğine, o yâr senden geçmiştir..
ben de aldatıldım valla sadık güvenilir birini bulmak çok zor artık ya
Sana sadık olabilirim ama sende bana burun çevirirsin
@mslsla o bilinmez dış görünüşe çok önem veren biri değilim
Nasıl birinden hoşlanırsın peki?
ara verilen ilişki bitmiştir. tekrar başlayana kadar
Aldatmaya değil ihanete girer. Ama kişiye ihanet değil varsa aşka sevgiye ihanet olur.
Ara vermek diye bi sacmalok olamaz. Eger oluyosa herkes istedigini yapar. Hatta yapsinda zaten,
ara vermek senin öyle düşündüğün şey değil ama kaldı ki ara vermeye ben de karşıyim
Sayılmaz ama başkaları girerse işin içine o ilişki bir daha rayına oturmaz.
Cinsel anlamda bir şey olmadıysa boş ver kafaya takma. Aldatma sayılmaz.
Aldatmaya girmez sonuçta ara verince birlikte olmuyorsun.
biten bir ilişkiden sonra kaldığın yerden değil kandığın yerden devam edersin
Girer başkası olmuşsa onu unutmuş olman gerekir unuttuysan neden döndün derler
Ara vermek dunyanin en sacma seylerinden biri bi kere. Boyle bir sacmalik oldu diyelim ara verdiysen donusu de olacaktir yani aldatma mi bilmem de iyi bi sey olmadigi kesin.
Ara vermek? Bende yok o, tanımıyorum, teşekkürler Türkiye ❤️
Reklam girince baska diziye geciyoruz yaa.. Sonra ordada reklam girene kadar da izliyoruz. Hee hepsi yarim yarim sacma bi hal Aliyor
İlişkiyi yaşayan iki kişinin kendi aralarında açık ya da imalı koyduğu kurallara göre değişir. Bazen ilişkiye hiç ara verilmese bile görüşmeler aldatma sayılmayabilir; bazen ise ara verildiğinde yapılan görüşme aldatma sayılabilir.
onu aldatmamış olursun ama sizi aldatmış olursun.
Aynen oyle kendine yapmış olursun
kendine değil :D sizi yani ilişkiyi sen ve onu siz yapan şeyi
Herkes birlikteyken yapıyor, ara verilmişse zaten mevzu kopmuş demektir. Hiç sorun yok başkasıyla görüşülmesinde.
İlişki de ara vermek nedir yaaa.. film mi izliyorsunuz maç mı yapıyosunuz.. bitmiş o iş. Aldatma falan yok
Yanii saçma olur😄
Bence başkalarıyla görüşme hakkı insanın her zaman olmalı bu aldatma değil kendini ihtiyaçlarını gidermektir. Sevgilime ben bu konuda izin verirdim ömür boyu başkasıyla görüşmeyecek o heyecanı tekrar yaşamıyacak * aklında kalıcak bunu istemem
Ara verilen ilişki diye bir şey yoktur, ayrılık diye bir şey vardır ve bu da bitmiş bir ilişkidir. Yani aldatma filan sayılmaz. Benim fikrim bu
Bir ilişkide ara verilirmi? Çok tuhaf
- bir tanem
- efendim
- Biraz mola verelim ilişkimize
- tamam hayatım
Çok saçma
ara vermek zaten ayrılma denemesidir baskasıyla ya da kendi kendime yapamazsam geri gelirim manasındadır. sonnucta ara verme ile bitirme arasında cok fark yok alldatma denmez
Bilmem başkasiyla görüşmek bana yanlış geliyo
sen yapmasanda karsındaki bunu yapacaktır yani. istersen ara vermek yerine tamamen net bitir ona söyle sonrasında içinden geleni yap
bir ilişkide ara diye bir şey olama ara dediğin sürede ne olmuşsa da kimse neden oldu diye sorgulamayacak
Ara vermek diye bir şey yok bence bir ilişki ya vardır ya da yoktur ikisinin ortası olamaz
evet girer ara verdik diye hemen birini bulup gezmek mi gerekir.
Iliski kesinlikle bitmemisse baskasiyla bu denli yakinlasmak bana aldatmaya egilimli insanlarin firsat bulunca degerlendirmesi gibi geliyor. Iliski bitmedikce sadakat olmali bence
Girer bence , bitmemiş sonuçta. Karşımdaki kişi böyle bir şey yapsa, bir daha şans vermezdim.
Başkasıyla birlikte olmayacaksan, bir süre yalnız kalmak istiyorsan ara verirsin. Başkalarıyla tanışacaksan ayrılmalısın. Ara verilmesi bittiği anlamına gelmiyor bence. Ayrılmak ve ara vermek farklı şeyler.
ilişkide ara vermek zaten bitmesi demek. d
Aldatmak, yalan söylemek Ve magazin izlemek kimsenin kabul etmediği ama herkesin hayatında olan şeyler. Herkes Leyla herkes Mecnun ise bu oteller kime rezervasyon yapıyor
Seviyorsun ara verdin ve şimdi başkalarıyla mi goruşceksin
Rahat olmak lazim. Sen birini biri seni istiyorsa, bi basbasa kalis sart.
Ara verilirse evet ama ayrılıksa hayır.
böyle yapanlar genelde evlendklerinde doğru durmuyorlar nedense
Aldatma sayılmaz. Ara vermek için ayrılıyorsa ona olan sevginin bitip başkasıyla olman da yanlış değil. Bunu göze alıp da ara vermeli zaten :D
Aldatma sayılır. Ayrılıp tekrar konuşmaya başlamış olsalardı bu ara süreçte başkasıyla görüşmek aldatma sayılmazdı. Ara vermek ayrılmak değildir.
Aç gözlü biri olduğu kesin. Ara verdiği kişiyi sevmediği açıkça ortaya koymuş oluyor böyle bir çirkinlik yaparak zaten
bir kıza yazdım bizim okuldan. sohbetleştik ben ona açıldığım zaman düşündü ve dedi ki sürekli aklıma geliyorsun sınava çalışamıyorum seneye sınavdan sonra konuşalım dedi. ben bu bir sene içinde birine yazarken vicdan azabı çekiyorum
Eğer ara verdiniz ilişkide birbirinize gerçekten aşıksanız evet aldatma sayılır ama sewmeyip ara verdiyseniz bu aldatma değildir bence
Girer bence ara vereceğine net olacaksın ki insanlar beklenti içinde kalmasın
Öyle olmasi gerek
Takibini bekliyorum daha dönüş yapmadın :)
@ece90899i87 seviyeli bir şekilde sohbet etmek isterim beni kırmazsan mutlu edersin
Ara niye verdiniz ki ara nasıl veriliyor onuda çözemedim 😅
Benle alakasi yok yaa
Kimle alakalı
Ara verince Zaten unutuluyorlar
Sen biraz dur ben daha iyisine bakim bulamazsam yine gorusurz demek
Ya ayrılmışsındır ya da birliktesindir. Ortası yok bu işin.
Ara verilen ilişkinin amacı bu zaten senden sıkıldım bi diğerlerine bakıp gelicem
Ara verme, bitti bu ilişki demektir.
Bence aldatma sayılır. O zaman tamamen ayrıl