Hepten bu durumu mantıksız bulduğumu söyleyerek başlayacağım. Bir kere en temel konuyu ele alıyorum, bir başkasıyla görüşmek istiyorsa kişi diğer tarafa karşı duygusu zarar görmüş demektir. Artık bir ikilem var ortada. İkisini de seviyorum demek çok mantıksız, birisi yani sevgili olan büyük ihtimalle; alışkanlık, yalnız kalma korkusu ya da ne olur ne olmaz bekletmesinde burada da kişi kendine zarar verir esasen, duygudan eksilen birini hayatında tutmaya devam etmekten bahsediyorum zarar derken. Sevgiliye haksızlık ediliyor apaçık, farkına varıp ayrılmak ve yoluna bakmak burada en doğru karar olur bana göre.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Öncelikli olarak ilişkide neden ara verilsin ki? Halı saha maçımı yapıyoruz? Tabi ki gidip başkaları ile görüşmek aldatma sayılıyor. Sonuçta ara verilmiş. İlişki bitmemiş ki.
11 Yorumla- +1 yıl
Ilişkiye ara verenler oluyo kafa dinlemek amaçli
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u +1 yılTabikide sayılır aldatan kişide karekter yoktur bence ondan aldatiyordur kadın erkek farketmez
111 Yorumla- +1 yıl
Daha uyumadin mi sen🙄
- +1 yıl
Müzik dinliyorum kahve içtim eve geç geldim zaten 1.30 gibi kahve içtim ama uyurum sen neden uyumadin
- +1 yıl
Uyurum bende simdi düşundugum gece uykum gelmez genelde
- +1 yıl
Sendemi benim gibi kahve içiyosun ondan olabilir ya da benim gibi oglaksindir yarınki kafandaki projeleri kuruyosundur ne düşünüyorsun bakım kötü bir şey değildir inşallah
- +1 yıl
Gereksiz bir konu sabah okul var gözlerim aciyor iyi geceler⚘️
- +1 yıl
İyi üzme kendini iyi uykular sana
- +1 yıl
Teşekkür edrm😇
- +1 yıl
Rica ederim 🌹
- +1 yıl
Tskrler sitenin efendi güzel kızı ☺️
- +1 yıl
Rica ederm🙏
- +1 yıl
☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılYok yahu neden sayılsın hatta yeniden başlayınca o da gelsin bizle takılsın 😂😂
26 Yorumla- +1 yıl
@Mavisiii0 yani ne olacak ki olay bu raddeye geldiyse 😂
- +1 yıl
@MrConfused seninde olmak üzere çogunuzun yorumunu gülerek ve keyif alarak okudum😅kimisi halı saha maçı mi? ne arasi diyor kimisi 3 'lü takiliriz yazmis😅
- +1 yıl
Napalım yahu bana ara verip başkasına gidiyorsa zaten bu benim dünyam değil bende abarttım olayı 😂😂
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😇
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko, ara verilen ilişkide başkalarıyla görüşmek genellikle karşılıklı anlaşma olmadıkça aldatma olarak kabul edilir. İlişkinin durumuna, aranızdaki anlaşmalara ve duygusal durumunuza bağlı olarak farklılık gösterebilir. Eğer ilişkinizde net bir iletişim ve sınırlar belirlemediyseniz, karşı tarafın hislerini göz önünde bulundurmalısın. Duygusal anlamda karşı tarafı incitmekten kaçınmak önemlidir. İlişkiyi netleştirmek ve beklentileri net bir şekilde konuşmak her zaman daha sağlıklı olacaktır. 😊🌟
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılEğer tekrar bir araya geliniyor ise sayılır..
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 66,1b cevap paylaştı. Evet düpedüz aldatma ve karektersizliktir
20 YorumlaAra verelim demek; ben bu ilişkiden sıkıldım, sen beni bir sal, ben şöyle bir dolaşayım, etrafa bakınayım, eğer senden daha iyisini bulamazsam geri dönerim demek değil midir zaten?
43 Yorumla- +1 yıl
Aynen oyle 👍👋
- +1 yıl
Evet öyle aynı şeyi yaşadım. Benimkisi başka birisyle yatmis onuda yatak odasında prezarfatifini buldum. İnanılmaz sarsitici bir tramvamdi. Atlatana kadar 3 yılım geçmişti. O köpek gibi oldu. Fakat ben onunla bı anlaşma yaptım onu imzaladı. Bu sebeple evlilihimiz devam ediyor fakat bu sefer o etrafımda geziyor paranoyak oldu. Ben ise başkasına aşık oldum 🤷 hemde Türkiye'ye gittiğimde tanıştığım birisine şimdi onuda yuzune söyledim bu sefer o tramvada. Sırtına vurdum geçer geçer bxbdnndnd
- Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.
+1 yılAra vermek nedir?
Bu bir hobi değil ki.
Kişilerin yaşadığı güven kaybını kamufüle etmek için kendilerine bile itiraf edemediği bir gerçekten ibaret.
Bunu duyduğumda sadece gülüyorum.
Bence aldatma sayılmaz.
Çünkü olmayan birşeyin savunması da olmaz.
Geri dönüşü de olmaz.13 Yorumla- +1 yıl
Üni zamanında böyle birseyle karşı karşıya kalmıştım.
İllahaki herkesin en az 1 sefer böyle bir şey başına gelmiştir.
Söylediğim iki cümle oldu.
Bu benim için ayrılık itirafıdır.
Geri dönüşü olmaz haberin olsun dedim.
1 hafta derin bir sessizlik, sonrasında ne kadar ortak arkadaş varsa telefon trafiği.
Sonuç.
Bitti. - +1 yıl
Aynn
- +1 yıl
Benim tespitim var mutlu ve huzurlu olmakla ilgili.
Bilmem ne kadar katılır ya da aksini iddaa edersiniz.
Dile getirmeye çalışayım.
Çoğu insan hayatta neden var olduğunu bir kenara bırakın amacının ne olduğunu bilmiyor.
Tabiri caiz ise avare avare dolanıyor.
Hal böyle olunca bir şeylere anlam yüklemeye çalışıyor şuhursuzca bilmeden.
Bununla birlikte mutlu olmak , huzurlu olmak , sevmek ve sevilmek kavramlarını elde edince hayata tutunamayacağını vasfı biteceğini düşünüyor.
Devamında da hep aksini söylese de sonunda göz yaşı ile bitecek şeylere doğru dolu dizgin depar atmayı seviyor.
Bu sadece ikili ilişkilerde değil yaşamın her alanında.
İnsanın olduğu her yerde böyle.
Bir dakika düşünün sadece olan ve yapılan güzel şeylerin nasıl baltalandıgına , çamur atıldığına.
+1 yılneydi bunun adı, bariyer ilişki miydi.. çok saçma buluyorum ve bir daha geri dönüşü olmayan davranışlar bunlar aldatma sayılmasa da..
40 Yorumlaİlişkinin devam edip etmeyeceği yönündeki hisler bunu size anlatır. Eğer ki yeni kişi ile buluşmak vicdanı rahatsız ediyorsa aldatma olmasa yanlış yolda olduğunuzu gösterir.
11 Yorumla- +1 yıl
Sorunun benle ilgisi yok sadece görüşleri merak ediyorum
Ara vermek nedir maçmı bu tabiki aldatta bana göre
315 Yorumla- +1 yıl
Ara verilen ilişkiler var
- +1 yıl
Bencede ama ara verenler var
- +1 yıl
Bilmem hic ara vermedim direk ayrildim
- +1 yıl
@Başak6419 güzel cevaptı 😊
İkinci yarı falan başlar.
Uzatmalara gider. 😄😄 - +1 yıl
@Muratozer46 bana biraz garip geliyor ama🤣
- +1 yıl
@Başak6419 haklısın. Biraz değil tam olarak garip 😊
- +1 yıl
@Muratozer46 ya bitirirsin ya devam edersin ara vermek bana göre degil miş
- +1 yıl
@Başak6419 Hemfikiriz. Bana göre de değil
- +1 yıl
@Muratozer46 zaten eskisi gibide olmaz ilişki en iyisi bitirmek
- +1 yıl
@Başak6419 Nokta koyup. Yeni bir sayfa yani? 😊
- +1 yıl
@Muratozer46 tabiki belirsizlik kadar insanı yoran bişey yoktur bence
- +1 yıl
@Başak6419 Aynen katılıyorum sana
Başkasına adım atıp bir öncekine sanki hic biriyle görüsmemiş gibi bilincini silip dönemeyeceğin icin artık hicbirsey eskisi gibi olmaz.
110 Yorumla- +1 yıl
Dogru
- +1 yıl
O yüzden bittimi bitti , gömmek gerekir, ve bitsede yara olarak kaldıysa icerde mahsumane duygular hatrına bir zaman gecmeli unutmak icin baskasına meyil edersen yara bandı olur o yeni kişi hep bir öncekini sorgular beynin fe bant yapışmaz mutlu olamassın, icindeki yara eskimeli
- +1 yıl
Haklisinm
- +1 yıl
Nn
- +1 yıl
herkesin icinde öldürdüğü, kabuk bağlamış soyulmaya hazır bir yarası vardır. https://youtu.be/V3B3pTGlsN4?si=f7Bo7hrwCdDy5P0S
- +1 yıl
😇😊
- +1 yıl
Ayrılıkların en zoru gönülden kırılıpta ayrılmaktır, kırılmıssındır, gücüne gitmiştir ama soğumamıssındır yoklugunda sogumak koyar insana, sessizce ceker gidersin aklındakiyle, yanlızlığına tamam boşverdik zaten insanların her sorusunde kendimden bir cvp var bu site bana hic iyi gelmedi acalı 20 gün oldu gidicem galba
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlişkide ara vermek yoktur. Ara vermenin aslında adı , yedeğe almadır. Yedeğe alınanlarla ise, genelde evlenilmiyor. Yokluk olunca, yedekler öyle devreye giriyor. Bu yüzden ara vermek, yedeğe alınmak olduğu için; ilişki bitmiştir ve başka ilişki yaşamak aldatma sayılmaz.
10 YorumlaSayılmaz bariyer ilişki saçma sapan aşk türleri çıktı mk
21 Yorumla- +1 yıl
😅😅
Birlikte verilen kararlara ve devam edip edilemeyeceğine göre değişir. Ara vermek derken... Onu seviyorsan ara vermek sana asla iyi gelmemeli eger iyi geliyorsa onu sevmiyorsun demektir. Bu durumda ara vermissen zaten sevmiyordun ve bitmiştir.
20 Yorumla
+1 yılBence sayılır. Geçmiş zamanda ben de bu hatayı yaptım. Vicdanım rahat etmedi gerçi sonrasında barışmadık öyle kaldı ama yine de benim için bu bir aldatmaydı.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Ara vermenin anlamı; biz bir sağa sola bakalım, daha iyisini bulamazsak geri gelince bari seni kaçırmayalım demektir. Ara verelim diyen kişiden hizla ayrılın, kendinize saygınız olur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılZaten ara vermek demek aslında o ilişkiyi biraz bitirme noktasına getirmek değil mi Ama yine de her ne olursa olsun ilişki bitti demeden başkasıyla görüşmek çok etikte bir şey değil tabii ki
10 Yorumla
+1 yılAldatmak sayılmaz çünkü ilişkide ara vermek diye bir şey yoktur, ara verelim demek ayrılalım demekle aynı şeydir. Ayrıldıktan sonra istediğini yapabilirsin.
10 Yorumla
+1 yılAra vermek isteyen başkaları ile bişeyleri denemek istemeyeceği ne malum. Karşı tarafın böyle teklifini kabul etmem aynı teklifle karşı tarafa gitmem bitiyorsa bitsin gerekirse.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 782 cevap paylaştı.
+1 yılİlişkide ara vermek zaten saçma. Küsersin en fazla. Küstün diye başkasıyla konuşmakta aldatmaya girer. Diğer türlüsü yeni neslin biraz şununla takılayım beğenmezsen geri dönerim fantezisi.
10 Yorumla Tabi ki. Ama ara verilen ilişkide başkalarıyla görüşen insan bunun aldatma sayılıp sayılmayacağını takmaz zaten.
10 Yorumla
+1 yılAra vermek demek dinlenmek demek, yani o arada başka arayışta olcak enerjiyi nasıl buluyor insanlar garip gerçekten
10 Yorumla
+1 yılAra verildiyse tekrar duzelmek zor bana gore. Bitmis tukenmis bir iliski olarak adlandiriyorum.
Bu nedenle herkes yoluna bakabilir.10 Yorumla
+1 yılAra vermek diye bir şey yok. Bitti diye bir şey var. Ne bu iki devremi maç mı oynuyoruz 🤣🤣🤣
10 YorumlaYok ya sayılır mı hic😂 hatta ondan da ayrılsın başkasıyla görüşsün gönül bu ya sonunda bana geliyorsa hiç sıkıntı yok (!)
10 Yorumla
+1 yılİlişkiye ara vermek saçmalıktır ya seversin sahiplenirsin ya da bitirirsin. Ara verelim de toparlanalim duzeduz yalan
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim için aldatmaktır. İlk fırsatta başkasının kollarına koşan erkeği birde hayatıma geri mi alacağım?
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılElbette, çünkü ayrılık yok, sadece ara verilmiş, bitmemiş ki her şey.
10 Yorumla
+1 yılCinsellik varsa aldatmadır yoksa degildir ilişki bittiyse yine degildir
10 Yorumla
+1 yılNe alaka? Biz ilişki zamanı bile başkalarıyla oluyoruz
10 YorumlaAra vermek diye bir şey yok arkadaşlar bu çok saçma bir olay.
Direkt ilişki biter orada.10 Yorumla
+1 yılTabiki de sayılır, ara vermek başlı başına bir aldatmaca
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılAra verilmişse aldatma olmaz. Nefes almak demek bir anlamda
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. İlişki de ara die bir şey olmaz varsa ilişki die bir şey yoktur
10 Yorumla
+1 yılİlişkide ara diye bir şeyin olması saçma awq
Ve evet aldatmadır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u +1 yılElbette yani, ayrıca ara vermek nedir bitirsin direkt
10 Yorumla
+1 yılBir ilişkide ara vermek çok saçma ara vermek ne yani mantığı yok bittiyse bitmiştir
10 Yorumla
+1 yılBaşkaları ile gorusuyorsan zaten hiç sevmemissindir
10 Yorumlaİnsanlar kendini avutuyor ara vermek nedir be ne kadar modernizim
10 Yorumla
+1 yılYani tabikide ayrıca ara vermek ne lan ya bitmiştir o ilişki dur daha neler duycaz hoytt
10 YorumlaAra vermek bitişin göstergesi zaten görüşmek helaldir 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAra verelim dedik gittim biriyle yattim sonra geldi ayrilmadkkki dedi
Bu sefer ayrildi sacma sapan birsey10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 860 cevap paylaştı.
+1 yılfriendste bununla ilgili bir muhabbet vardı.
Hatırladın mı? :))00 Yorumla İlişkine ara verebiliyorsan bence bitirmen daha mantıklı shsjsj
00 YorumlaBunu günün sorusu seciyorumm :d
11 Yorumla- +1 yıl
Diger sorum gunun sorusu ona yorum yap. d
Hayır haneye ekstra sevap diye yazılıyor
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılElbette sayılır
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılAldatma sayılmaz ama fazlasıyla güven zedeler
10 Yorumla
+1 yılİyice suyu çıktı bu işin usta
10 YorumlaHayır neden sayilsinki
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hiç mantıklı ve hoş değil.
10 Yorumla
+1 yılAra vermek ilişki bitti demektir zaten
10 Yorumla
+1 yılSayılmaz ten teması yoksa
10 Yorumla
+1 yılHe 3lü takılırız artık
10 Yorumla
+1 yılSayılmaz ama söylenmeli
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Iliskiye ara vermek diye bir şey olamaz.
10 YorumlaYok deneme sayılır açtırma ağzımı🤣
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmadıysan aldatma olur
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. İlişkide ara verilmez
10 Yorumla
+1 yılKesin ayrılık süreci böylece başlar!
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılbana göre sevaptır yani
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 48,7b cevap paylaştı.
+1 yılSayılır. Neticede ilişki bitmemiş daha.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBilemedim valla
10 Yorumla- Devamını Gör (37)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler