Üniversitede göz göze geldigim kişi?

Üniversitede aynı sınıfta bi çocuk vardı ilk o benim dikkatimi çekti öylesine bakmaya basladım çocuk her baktığımda bana bakıyodu mesela ben bu sefer bakmamam lazım diyodum o gün yine göz göze geliyoduk bi kere de ben kızlarla gülerken beni uzaktan izliyomuş güldüğüm sırada bir sene böyle devam etti, derse gec gelmisti bi kere ve anında göz göze geldik sınıf yüz kişi olmasına rağmen bana baktı kütüphaneye gitmiştik bi baktım o da geliyor yine göz gözeyiz hiç bakmasaydı asla hoşlantı oluşmazdı bi an daha var o zaman da ders başlamamış daha çocuğu arka sıralardan izliyorum amfide çocuk da bana bakıyor ama iki üç kere falan arkasına döndü yani bi heycanlandım falan, sonra araya karantina girdi ve bi daha çocuğu çok az görmeye başladım bir kere de sınav günü göz göze geldik o da aynı dersi seçmiş karantina sonrasıydı bu da, sizce bu bakışlar öylesine miydi hepsi bir denk geliş miydi yoksa bi anlamı var mıydı, yüzünde donuk bir ifade vardı hep öyle olmasa yanına gidip konuşurdum bile bi şekilde ona o zamanlar ondan hoşlandığımı söylemek istiyorum bir ilişki yapamıcagımı düşünmeme rağmen ve farklı şehirde olmasına rağmen iki saatlik yol faşan var , son zamanlarda aklıma takılıyor çekimi aşırı hissediyodum onunla göz gozeyken napsam bilmiyorumm ve ikimiz de ikizler burcuyuz bu da zorlar gibi ama en unutamadıgım an ben gülerken izlemesiydi ya cidden unideki gibi bi hoslantı beni bir daha bulmaz gibi. İletisim sıfırdı bu arada

Güncellemeler
1 yıl
Sabah sabah kimse görmemiştir başka yprumlamak isteyen
Üniversitede göz göze geldigim kişi?