Bugun bizim fakulteden bir cocukla tanistim hic tanimadigim. Faultede kafe var istersen orada konusalim dedi konustuk orada da baya sonra ben kalkalim mi eve gecicem dedim o da kalkinca numarami istedi. Sonra evime giderken yol ayriminda yine biraz durup konustuk en son ayrirken kendine dikkat et dedi.
Yani baska bir sey olmadi ama ilk defa tanisip konustugum bu kisi. Gayet arkadasca olabilir dimi? Genelde kizlarla takildigim icin pek bilgim yok.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bence uzak durunn
Yani kendi halinde biri aslinda disardan oyle duruyor en azindan. Hic kizlarla gormemistim onu
İlk baslar arkadasca olabilir ama ileri günlerde sevgililiğe dogru umudu olur. Çünkü ilk izlenimlere göre sendden hoslanmıs gibi.
Bunu nerden anladiniz yani ben tam cikarim yapamadim ilk defa boyle bir sey oldugu icin
Anlamam zor olmadı :) Zamanla görürsün
Gercekten merak ettim 😔
İlgi ve alakasından anlayabilirsin. Telefonunu istemiş çünkü seni kaybetmek istemyecek. İletişim kuracak ve bu iletişim sen cevap verdikçe sıklığını artacak. gerisini biliyorsun.
Hmm anladim tesekkur ederim
Arkadaşça değil hoşlanmış senden muhtemelen
Bunu nerden anladiniz ya da nasil anlarim ilk defa boyle bir sey oldu tecrubem yok
Ya arkadaş olarak gördüğü için bu kadar mesai harcamaz hiçbir erkek, önce oturup konuşalım demiş sonra ayakta konuşmuş numaranı istemiş, ilgili davranırsan niyetini daha çabuk belli eder
Hmm anladim beni ilk defa gordugu icin tesadufen tanistik biraz herhalde arkadasca diye dusunmustum ama tesekkur ederim
kendine dikkat et denmez🤷♂️
Nasil yani
dikkat et nedir aw. kendine iyi bak ya da hoşçakal, ya da görüşürüz ya da vb. bir çok temnni varken..
Normal gelmisti aslinda bilemedim😅
mafya vari varoş bi tipse demiştir.