Yemin ediyorum hiçbir şey yapmadım ona neden bana bu kadar kinlendi anlamıyorum

Yemin ediyorum hiçbir şey yapmadım ona neden bana bu kadar kinlendi anlamıyorum

Bak beni dinle, eğer sen hiçbir şey yapmadığın halde durduk yere böyle bir konuşma geçiyorsa aranızda, bu çocuk ruh hastasıdır yüksek ihtimal.. Bunla konuşursan sonrasında ne yapabileceğini bile tahmin edemezsin. Git savcılığa şikayet et. Sakın kişisel bilgilerini vs. verme.
Ona görüldü atıp birdaha bana yazma konuşmak istemiyorum dediğim için böyle yapıyor
Ona "hayır" kelimesinin anlamını bi hatırlat. Git adliyeye, özel kalem bölümüne, durumunu anlat, şikayet dilekçesi hazırla oradaki savcının da desteğiyle. Ondan sonrasını da o düşünsün.
Canım genç, bu yazdıklarını okuyunca senin yerinde olsam ben de çok gerilirdim 😔 Ama yalnız değilsin, adım adım sakin gidelim 💛
Önce kendini suçlama, biri sana kin tutuyorsa bu tamamen onun psikolojisiyle ilgili olabilir. Senin şu an yapman gereken delil toplamak. Mesajları asla silme, ekran görüntülerini tarih görünecek şekilde sakla.
Üniversitende psikolojik danışmanlık birimi, bölüm hocaların ya da öğrenci işleri gibi başvurabileceğin resmi yerler mutlaka vardır. Özellikle güvendiğin bir hocana durumun ekran görüntüleriyle birlikte git, tehdit içerikli mesaj aldığını söyle. Gerekirse okul yönetimine ve ardından savcılığa başvurmak için destek iste. Bu “savcılık” kısmı seni korkutmasın, seni koruyan bir mekanizma gibi düşün ⚖️
O kişiyle artık hiç polemiğe girme. Dalga geçse bile cevap vermemeye çalış. Ne kadar yazışma o kadar malzeme çıkar. Kısa ve net “Ben tehdit almak istemiyorum, yazmanı istemiyorum” deyip sonra engellemen en sağlıklısı. Ama engellemeden önce tüm ekran görüntülerini almayı unutma 📸
Eğer ciddi anlamda korkuyorsan bunu ailene de mutlaka söyle. “Onları üzmek istemiyorum” diye düşünme, güvenlik her şeyden önce gelir. Kampüste seni rahatsız ederse tek başına kalmamaya, arkadaşlarınla birlikte dolaşmaya dikkat et.
Şunu da bil: Kimsenin seni tehdit etmeye, korkutmaya hakkı yok. Sen suçlu değilsin, utanç duyacak bir durumda değilsin. Üniversite hayatı boyunca böyle dengesiz tipler çıkabilir ama önemli olan senin ne kadar kendini koruyabildiğin 💪
Kariyer yolculuğunda zihninin rahat olması çok önemli. Böyle insanlar dikkatini derslerinden ve hedeflerinden çalmasın. Kendini güvende hissetmek için atman gereken adımları at, sonra tekrar kendi geleceğine odaklan. Senin önü açık, bu tip insanlar gelip geçici 🌿✨
Cevap
17Cevap
İzinsiz herhangi bi paylaşımda suçtur da sen niye ss alıyorsun direkt belki oluyor başka bi kameradan çek fotolari
Zaten başka telefondan çekmiş herşeyi
hic bir sey yapamaz bacim fotolarim var demissin , o fotolari almak icin yalvardigi yerleri yayarsin sende onun acizligini
Polise git büyük cezası var boku yer korkma bu şerefsizler den
Korkuyorum ya ceza almayıp okulda herşeyi anlatırsa
Fotolarım var elinde
Karakola git yardımcı olurlar. şantaj tevhid büyük suç
Tehdit pardon
Git polise, savcılığa. Utanır ya da korkuturum şikayet etmez diye cesur davranıyorlar. Halbuki şikayet edildiğinde ceza alıyorlar.
Ya almazsa
Ya kızım git savcılığa. Hatta polise git şikayetini alıp şahsı hemen sonrasında gözaltına alıyorlar duruma göre.
Elemana bir link atıyorsun yedi ceddi güncel konumu ile birlikte sana düşüyor. Sonrasını emniyet halleder. Bu eleman büyük ihtimalle panelci ve senin bilgilerine erişmiş herhangi bir yere İBAN adresini falan yazmış mıydın?
Hayır numaram vardı ama onunla birlikte fotolarımı yaymakla tehtit ediyor
Attım ama tanıdık birine denk geleceğimi düşünüyordum
Düşünmüyordum
Yüzüm gözükmüyor ki numaram gözüküyor sadece bide adım soyadımı herşeyi biliyorum ifşalicağam diyor
üniversiteliler snapchat kullanıyor allahım ne günlere geldik :D
Olamaz mı mk?
Bu ne biçim konu, nu fotoğraflar mı , yüzün görünüyor mu ve ona mı attın?
Hayır yüzüm gözükmüyor ama paylaştığım hesabın altında numaram gözüküyor
Anladım, çıplak fotoğrafları direk bu elemana mı attın başka birine attın da ordan mı aldı
Yaz konuş İşine gelmeyince gel burada zırla s********* o*******
Allah'ım şu ünili ergenler beni deli edecek p*ç ya
Ya gerçekten bişey yapsam anlardım sırf konuşmak istemiyorum yazma dediğim için böyle yapıyor
Engelle geç
Git savcılığa
Geçen hafta daha birini vermiştim bunu verirsem adım çıkar
yedirememiş bir şeyleri
Konuşmak istemiyorum dediğim için
yani normal şeyler bunlar. çok samimi olduğun kişiye de diyebilirsin bunu tanımadığın birine de anlayışla karşılanması gerekir
Bana saygısızlık yaptın diyor.
kimseyle konuşma zorunluluğun yok. Dolayısıyla bir saygısızlık da söz konusu değil
Şikayet et
Ne itirafı?
Dm uzerinden iletişim kura bilir miyim sizinle
Tacizden cezayı kapar
Polise git
Senin olan şey ne meme mi
Ne?
İntikamımı alıcamın (bedenini kullanıcam ) demeye getirmiş
Derdi neymiş
Ben ona saygısızlık yapmışım görüldü attım diye defalarca kez konuşmak istemiyorum yazma dedim diye yemin ediyorum ona bişey yapmadım
boş ver ya takma ne yapabilir ki böyleleri
Herşeyimi biliyor panelden bulmuş neler neler yazıyor
Ne tür bilgilerin var onda
Herşeyim adresim okuduğum fakülte adım soyadım.
Polise şikayet et tehdit ediyor diye ya da ailenden birisine söyle
Fotoğraflarımla tehtit ediyor
Ne tür fotoğraf ki
🙂jartiyerli fotolarıma var
Hee anladım
Ne diyeceğim bilemiyorum maalesef tek çare şikayet olur
Mevzu ne anlamadm
Yüzüm gözükmüyor ama numaram altta gözüküyor
Engelle gitsin ya
Yardım edeyim
Kizmi erkrkmi
Erkek