Dalga konusu oldum üniversite de?

Durumum yok aileminde yok üzmek istemiyorum onları arkadaşımın bir tane tişörtü vardı bende sordum çok beğenmiştim giy Knk dedi bana bende giydim ayakkabılarim yırtık biraz net bakılınca gözükür beyaz boya ile orayı biraz boyadım kabuğu atmış ayakkabının üstü orayı boyadım üniversitenin kantinde kız arkadaşlarım yanında 2 3 erkek vardı ben kitap okuyordum gelsene dedi gittim kahve içiyorlardı bana kız kartını verdi git kendine bana kahve al gel dedi bende yok kanka ben icmeyicem dedim kız da sana tişörtümü verdim giydin git kahve al gel üşeniyorum ben dedi bende kalktim yurda geçip tişörtünü yıkayıp sana verim dedi gülmeye başladılar sen ilk ter kokunu çıkar ver dedi cidden içim burkuldu ninemin bana verdiği bir sürmeli koku vardı ben çok severim ve değerli benim için dlaga geçtiler full ayakkabima laf attilar odada ayakkabını beyaz ojeyle boyadığı günleri mi unuttun dedi bağırdı kantinde iyi ki kalabalıkti ben olduğumu anlamadı kimse ağlamadım kıyafetini elimde yıkadım astım duşa girip ağladım çok canım sıkkın çok yorudlum

Dalga konusu oldum üniversite de?