Üniversitede karşılaştığım bu arkadaş ne ayak sizce?

Üniversitede sınıftan biriyle tanıştım okul etkinliği icabı. Neyse nereli olduğunu sordum Kars lıyım dedi, biraz detaya girdim direkt ordan mı geldin diye hayır dedi. İstanbul dan geldiğini söylemişti orada doğup büyüdüğünü söyledi. Neyse ilerleyen haftalarda sınıfta hoca herkese nereli olduğunu sordu. O da Özbekistan dedi. Ben de şaşırdım ama üstünde durmadım gidip bana yalan mı söyledin diye sormadım. Hoca da Özbekistan ı tanıtacak bir sunum yap dedi ve ona sunum yaptırdı. Neyse onun arkadaş olduğu iki kişiyle de arkadaş oldum ben. Diğer ikisi ise biri İranlı diğeri Kocaeli li bir Türk. Bu detayı da vermek istedim.
Neyse sonra ilerleyen günlerde pubg oynayalım dedi tamam dedim pubg de bayrağını İsrail bayrağı yapmıştı. Yine şaşırdım ama yine sormadım neden o bayrağı koydun diye.
Ve ayrıca onunla arkadaş olduğumdan beri çok beleşçi bir insan olduğunu görüyorum sürekli birilerinden sigara ister sürekli birilerinin yiyeceklerine konan bi tip.
Bu arada sınıfta mecburen onlarla takılıyorum çünkü kafama uyan başka kimse yok, diğer iki arkadaş ta bir problem görmedim onlar gayet normal insanlar fakat bunda anlattığım şekilde ilginç şeyler gördüm. Ne dersiniz bu arkadaş ne ayak? Bu olanlar onunla ilgili ne anlatıyor?
Üniversitede karşılaştığım bu arkadaş ne ayak sizce?