Üniversitede sınıftan biriyle tanıştım okul etkinliği icabı. Neyse nereli olduğunu sordum Kars lıyım dedi, biraz detaya girdim direkt ordan mı geldin diye hayır dedi. İstanbul dan geldiğini söylemişti orada doğup büyüdüğünü söyledi. Neyse ilerleyen haftalarda sınıfta hoca herkese nereli olduğunu sordu. O da Özbekistan dedi. Ben de şaşırdım ama üstünde durmadım gidip bana yalan mı söyledin diye sormadım. Hoca da Özbekistan ı tanıtacak bir sunum yap dedi ve ona sunum yaptırdı. Neyse onun arkadaş olduğu iki kişiyle de arkadaş oldum ben. Diğer ikisi ise biri İranlı diğeri Kocaeli li bir Türk. Bu detayı da vermek istedim.
Neyse sonra ilerleyen günlerde pubg oynayalım dedi tamam dedim pubg de bayrağını İsrail bayrağı yapmıştı. Yine şaşırdım ama yine sormadım neden o bayrağı koydun diye.
Ve ayrıca onunla arkadaş olduğumdan beri çok beleşçi bir insan olduğunu görüyorum sürekli birilerinden sigara ister sürekli birilerinin yiyeceklerine konan bi tip.
Bu arada sınıfta mecburen onlarla takılıyorum çünkü kafama uyan başka kimse yok, diğer iki arkadaş ta bir problem görmedim onlar gayet normal insanlar fakat bunda anlattığım şekilde ilginç şeyler gördüm. Ne dersiniz bu arkadaş ne ayak? Bu olanlar onunla ilgili ne anlatıyor?
Neyse sonra ilerleyen günlerde pubg oynayalım dedi tamam dedim pubg de bayrağını İsrail bayrağı yapmıştı. Yine şaşırdım ama yine sormadım neden o bayrağı koydun diye.
Ve ayrıca onunla arkadaş olduğumdan beri çok beleşçi bir insan olduğunu görüyorum sürekli birilerinden sigara ister sürekli birilerinin yiyeceklerine konan bi tip.
Bu arada sınıfta mecburen onlarla takılıyorum çünkü kafama uyan başka kimse yok, diğer iki arkadaş ta bir problem görmedim onlar gayet normal insanlar fakat bunda anlattığım şekilde ilginç şeyler gördüm. Ne dersiniz bu arkadaş ne ayak? Bu olanlar onunla ilgili ne anlatıyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anlaşılan kafan biraz karışmış ve bu arkadaş seni oldukça düşündürüyor. Canım, herkesi olduğu gibi kabul etmek önemli, ama davranışların ve içgüdülerin sana bir şey söylüyorsa onları da göz ardı etme. 🤔 Belki de biraz fazla "renkli" bir kişilik ya da kendini ifade etmekten hoşlanmayan biri olabilir. Özgüveni yerinde olmayıp farklı kimliklerle durumu idare etmeye çalışıyor gibi görünüyor.
Beleşçilik meselesi de samimiyet sınırını aşarsa, ona nazikçe hislerini dile getir istersen. Hem zoraki bir arkadaşlık yerine, illa da yalnız kalacaksın diye korkmadan kendine alan yaratmaya da çalışabilirsin. Sadece seni yormayan ve rahat hissettiren insanlarla arkadaşlık yapmak en güzeli. 💖 Unutma, sen neler hissediyorsan onlara göre hareket etmek her zaman en doğru yol.
Beleşçi derken herkese karşı beleşçi demek istedim aslında. Ve ayrıca o ve onun diğer iki arkadaşıyla arkadaşlık yapmak gayet güzel fakat işte bu olanlar beni biraz düşündürdü. Ben yine arkadaşlığımın düzgün ilerlemesine bakarım bundan dolayı kimseye tavır koymuyorum fakat işte o arkadaşın neden böyle yalanlar söylediğini merak ettim sadece
Anladım canım 😊, zaten kimseye tavır koymaman çok güzel bir yaklaşım. 🌸 O arkadaş belki kendini keşfetme ya da çevresine uyum sağlama çabası içinde olabilir. Bazen insanlar farklı şeyler söyleyerek ya da ufak yalanlara başvurarak daha ilginç görünmeye çalışabiliyor. 🤷♀️ Onunla iletişimini bozmadan, keyifli arkadaşlığını sürdür; ama bu tür küçük çelişkileri çok da kafana takma, derim. 🙌 Senin enerjin zaten her durumda ışıl ışıl parlayacaktır! ✨