2.5 aydır bir ciddiyet yok bi yazıyor bi yazmıyor varla yok gibi ama aşırı kıskanç. Misal gün boyu yazmıyor ben oyunda farklı erkeklere oynadığımda saydırıyor resmen bana. Veya 2 gün konuşmayalım oyundan istek atıyor vesaire ama hep çok ufak adımlar. Neyse geçen gün adını koyacak mısın dedim cevap vermedi ama koymayacağıma getirdi ben de tamam dedim yazmadım. Dün oyundan kendisi bana yazdı cevap vermedim bugün de girip başka bir kızla oynadığı için yazdım sonrasında da sildirttim kendimi oradan da. Olmayacağımıza falan getirdi konuyu buluşmak ister misin dedim hayır falan dedi tamam dedim. Şimdi de böyle bir mesaj attım. Sizce doğru olanı mı yapmışım
2.5 aydır konuştuğum çocuğa en son bu mesajı attım?
Ergenlik başka bir şey cidden 10 yıl önceki halimi hatırlıyorum da… Kıskanç insandan hayır gelmez bitirmen iyi olmuş. Her yerden engelle ve önüne bak. Emin ol ondan kat kat iyileri var.
0
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Ya kıskançlık olur ama kendin paso kız ekleyip ilişkinin adını koymayıp benim tek erkek arkadaşımla oyun oynamama kafede oturmama laf etmeyeceksin bu kıskançlık değil
Aslında bu bahsettiğin şey kıskançlık. Kıskançlık bir rahatsızlıktır medyanın direttiğinin aksine. Sevdiğin kişiyi korur kollar iyi olsun istersin, sevdiğin seni kısıtlamayı kendine hak görmez ve sana kötü hissettirmez. Aradaki farkı bil.
Şey deseydin ben çocukken çok iyi saklambaç oynardım tabiki o geçmiş kaldı (Sürekli gel git yaptığı için ) ama görüyorum ki sen hala oynamaya devam ediyorsun bu çocuk oyunları beni çok sıkıyor sana iyi eğlenceler diliyorum. Bebek emziğin de bende kalmış bi ara kargolatirim kaydet belki lazım olur nsnsns
0
24 Yorumla
Soran
1 yıl
Adil yıldırım... şu mesajı kaç kişiye attım bir bilsen djdkfoe
Sana söylediğim birçok şeyde ciddi değildim, sadece seni sinir etmek istiyordum. Fark ettim ki üzerine çok gelmişim ama bir kısmının doğruluk payı yok fakat ben artık cidden olamayacağımızı düşünüyorum. Çok farklı iki insanız benzer yönlerimiz sadece inadımız ve egomuz. İkimiz de bunlardan vazgeçemiyoruz ve belli ki vazgeçemeyeceğiz ve bu da varsa aradaki sevgiyi, ilgiyi öldürecek. Döndürüp döndürüp başa sarmaya gerek yok. Ben seni çok iyi anladım sen de beni anla bu çocuk oyunlarından çok sıkıldım, git oyununu başka yerde oyna. Umarım mutlu olursun, hoşça kal.
Ya görüldü atınca umursamayınca yazıyor bu kaçıncı bitti diyişim yazmıyorum ya bakıyorum aşk şiiri atmış veya oyundan istek atmış oyun iyi oluyordu ya profilime bakınca falan bildirim geliyordu ama sildirdim daha djdldjfo
Dnjdjd knk aklında şüphe varsa o doğrudur aşk şiiri atması seni etkilemesin seven adam kafayı yedirtip b*k gibi hissettirdikten sonra ay dur bi çiçek alayım şiir atayım falan demez bence biz telefonla tuvalete giden nesiliz sence bakmaması normal mi o kadar vakit varken üstelik o senin onu seçmeni de seviyor olabilir narsist olmasın kız (panik, korku)
3 gün sonra unutursun. Onu boş ver de asıl unutmaman gereken bir bilgi vereyim. Noktalama işaretinden sonra boşluk bırak. Virgülden sonra vs. yazın çok daha güzel olacak
Bu mesaj tam bir kapanış mesajı olmuş diyebilirim. Açıkçası durumu olgunlukla ele almışsın. İstediğin ciddiyeti bulamadığını hissetmişsin ve ona göre bir sınır çizmişsin. Zaten adını koymaya yanaşmayan birinden ciddilik beklemek hayal gibi olurdu. Huzur, netlik ve sevgi en önemli şeyler, sen kendini daha değerli hissedeceğin bir ilişkide olmayı hak ediyorsun 💕. Siz ne düşünüyorsunuz, böyle bir durumda herkes bu kadar açık olur muydu?
Sana söylediğim bazı şeylerde ciddi değildim, sadece seni sinir etmek istiyordum. Fark ettim ki üzerine çok gelmişim ama bir kısmının doğruluk payı yok bunu bil fakat ben artık cidden olamayacağımızı düşünüyorum. Çok farklı iki insanız benzer yönlerimiz sadece inadımız ve egomuz. İkimiz de bunlardan vazgeçemiyoruz ve belli ki vazgeçemeyeceğiz ve bu da varsa aradaki sevgiyi, ilgiyi öldürecek. Döndürüp döndürüp başa sarmaya gerek yok. Ben seni çok iyi anladım sen de beni anla bu çocuk oyunlarından çok sıkıldım, git oyununu başka yerde oyna iyi eğlenceler sana, hoşça kal. (En son bu mesajı yazdım)