- 1 yıl
tabikide olmaz sen bulusmak istemiyorum dedigin halde zorla geleceksin benim yanima demeye calismis ve seninle ciddi birsey dusunmuyor bel alti dusundugunden cok eminim boyle serefsizlerden uzak dur ileride basina birsey gelebilir dikkatli ol senden bir fırsat bulup konuyu 18'e baglayacakti birde ısrarla yanıma gel ayaklari onun varya kafasini yararim duvardan duvara patlatirim kodumun g4v4ti engelledigin iyi oldu sakın acma bu tipler cok tehlikeli ben boyle rspu cocuklarini cok iyi bilirim nerde gorsem tanirim mesajlarda niyetinin ne oldugunu kendisinin ne b*k belli etmis zaten hepsini bastan sonuna okurken anladim
02 Yorumla- 1 yıl
seven sevdigini yari yolda birakmaz birakamaz seven sevdigine boyle igrenclikleride anlatmaz az delikanlı olsaydi konuyu igrenclige baglamazdi ahlak namus bekciligi yapmazdi seni yataga atip kullanip atacakti bunun gibi rspu cocuklarina sakın sans tanimayin papuc birakmayin kendinizden ödün vermeyin niyetleri belli ortada mesajlari okurken midem bulandi yemin ederim igrendim ya pislik uckuruna duskun yuregi ucuz kalitesi dusuk 0c bunlar menfaat igrenclik uzerine calisiyor zaten
- Soran1 yıl
Hiç merak etme aşkım o aldı ağzının payını engeli yiyerek bidaha ulaşsın bana da göreyim onu
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
O sizin ne demek istediğinizin farkında sadece üstelerse bir noktada istediğini elde edeceğini düşünüyor. Uzun süre konuşunca ister istemez insan bağlanıyor o da şu an süreci uzatıp hayatınızdan çıkması hâlinde üzüleceğiniz zamanı bekliyor ondan sonra konuşmamak ile tehdit etmeye başlayacak. Gerçekten hoşlanan insan tanımaya çalışır ama onun yaptığı tek şey zaman doldurmak. Bu şekilde bir sürü kızla konuştuğuna da eminim çünkü böyle boş boş konuşmak kolay.
30 Yorumla
- 1 yıl
Okurken yoruldum xcvx Eğer bir ilişkide karşı tarafa izlemesi gerektiği yolu ya da sana nasıl davranılması gerektiğini anlatıyorsan. Yanlış bir ilişkidesin.20 gününe yazık
11 Yorumla- Soran1 yıl
👌🏻
Üçüncü resimde açık açık anlattığın halde anlamamış ya kötü niyetli ya da algı problemi var, hangisi daha kötü bilemedim
12 Yorumla- Soran1 yıl
Sorma ya o kadar dil döktüm verdiği cevaba bak neresiyle okudu anlamadım ki tenezzül edip kendini ifade bile etmiyo cidden mide bulandırıcılar bazı erkekler yedi zaten engeli umarım hiçbi kıza bidaha bu şekil davranmaz

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 25,5b cevap paylaştı. Niyeti seni tanımak değil cinsel muhabbet.. ama bunun için bile bir çabası yok iki cümle kurmaya erinip kelime kelime yazmış 😃
21 Yorumla- Soran1 yıl
İsteğinden çok konuşma tarzı belli başına sıkıntı yani bence de 😂
- 1 yıl
Bu arkadaş hem alık hem de azık. Sana göre değil belli sen kalite ve özgünlük arıyorsun. Buysa klasik 21. yüzyılın ab*zası, daha yeni buna benzer bir tane sepetledim.
Seni sen olduğun için önemsemez, sadece ihtimal olarak görür her fırsatı dener. Özensizdir, seni umursamaz, zeki veya deneyimli olmayanları ağına çekmeye çalışır.
İyi yapışsın güzel insan tarzını beğendim 🙂22 Yorumla- Soran1 yıl
Teşekkür ederim canım benim ne diyelim o zaman Allah karşımıza çok daha kaliteli insanlar çıkarır inşallah 💕
- 1 yıl
Rica ederim umuyorum öyle olur 🙂
- 1 yıl
Iyy sümüklü böcek ya erkek dediğin biraz ağır olur hemen ilişkiye evrilsin istiyor olmaz at çöpe bunu.
49 Yorumla- Soran1 yıl
Ksfskdgags attım bile askim su an çöpte kokuşuyodur kendisi
- 1 yıl
İyi yapmışsın amaci biraz bana cinsellik gibi geldi bir de.
- Soran1 yıl
Bence amacı net oydu diyelim ben ilk önce kondurmak istemedim ama çok pis ele verdi kendini pislik
- 1 yıl
En azından sevgili olmadan önce erkenden vermiş ve yol vermişsin iyi olmuş yine 20 gün de çok büyük bir vakit kaybı 🤷♀️
- Soran1 yıl
Kız sorma her yerden engeli bastım arayamıyo sms yollayamıyo psikopat bu sefer arkadaşının telinden aradı bi saat önce falan yarın acil Turkcell bayisine gidip numaramı değiştirmem lazım zaten değiştirmeye niyetim vardı bu tuz biber ekledi diyelim 🙄
- 1 yıl
Ayyyy umarım seni takıntı yapmaz 😏
- Soran1 yıl
Umarım askim insallah 😒💕
- 1 yıl
Dikkat et numaranı dediğin gibi değiştir en kısa zamanda kişisel bilgilerini vermediysen sıkıntı yok adres falan gibi
- Soran1 yıl
Yok sordu zaten nerde oturuyosunuz falan dedi ben samimi olmadığımız için bişey söylemedim Instagram hesabı falan kollanmıyorum zaten 2 ay önce sildim sadece numaramı değiştiricem ama konuştuğuma çok pişmanım normalde böyle vasıfsızlarla hiç işim olmaz 🙅♀️
- 1 yıl
Sanal seks düşkünü gibi geldi ama yine de sen bilirsin, ben okurken utandim şahsen.
19 Yorumla- Soran1 yıl
Bende muhatap olurken 😒
- 1 yıl
En iyisi engel ☺️
- Soran1 yıl
Engelledim zaten ilk dakikadan onun sapıklığıyla mı ben uğraşıcam anasının babasının terbiye edemediğini ben adam edemem
- 1 yıl
Yine de emin olmak için buraya yazdin ☺️
- Soran1 yıl
Bi an düşündüm aslında ya içinde öyle bişey yoksa ya ben abartıyosam falan dedim ama yok yani niyeti belli kendimi kandıramazdım herkeste benimle aynı düşünce de olunca tabi. Gerçekten bazı erkekler çok basit düşünüyolar yaa böyle olmamalı biriyle insan gibi tertemiz konuşmak çok zor olmamalı zaten her şeyin bi yeri ve zamanı olucak demi haksız mıyım
- 1 yıl
Kesinlikle, zaten böyle böyle öğreniyoruz , kadını erkeği yok aslında , benim yaşlarıma gelince daha ilk mesajda anlıyorsun , direk engel miss gibi zaman tasarrufu ☺️
- Soran1 yıl
Neyse bari çok vaktimi çalmadan kapı dışarı ettim
ama inşallah bidaha hiç bi hemcinsime bu şekil yaklaşmaz kendi ne halt yerse yesin umrumda değil - Soran1 yıl
Teşekkür ederim ayrıca yorumlarınız için :)
- 1 yıl
Büyük bir zevk hanımefendi ☺️
- 1 yıl
Bu seninle oyun oynuyor. Sende haliyle bu şekilde ilişki başlamayacağını dile getiriyorsun.
Yerinde olsam, bunu reddeder ve hiç muhattap olmazdım.
Bu tamamen bir oyun.
20 Yorumla - 1 yıl
Bence canımsın bu sen bir çocuğa anlatır gibi anlatmışsın ona kendini ne istediğini onun verdiği cevaplar alakasız. dediğim gibi canımsın ya da anlamamazlıktan geliyor
21 Yorumla- 1 yıl
Canımsın değil de o g. r. i. zeklı 😅 değiştirmişler
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Romantik gözükmeye çalışmış da amaç başka. gibi. Şimdiki. gencler hızlı yasiyir. Adam. kadini çözmeden , tanımadan icraat bekliyor itici haklısın..
10 Yorumla- 1 yıl
Seni tanımaya hiç hevesi yok neyden hoşlanırsın neysen hoşlanmazsın sevdiğin renk ne hangi müzik dinliyorsun
10 Yorumla - 1 yıl
Hepsini okumadan bile söyleyebilirim ki bu bir *erefsiz erkek durumu. Çabuk ondan uzaklaş, salyası sana bulaşırsa seni hasta edebilir.🫣😂
10 Yorumla - 1 yıl
20 günde çocuk aşkın kitabını yazmış sanırım bu nasıl bir abazalık böyle 😂. Bu çocuktan asla olmaz 🙅♂️
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 770 cevap paylaştı. Çok rahatsız edici. Bunların niyeti belli. İyi yapmışsın engellemekle.
20 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Daha 20 günde özledim diyorsa bir 20 gün de neler olur kim bilir.. Bu tür vasıfsız aklı uçkurunda olan insanlara yüz vermeyin aşkolar. Buna 2 satır bir şey anlatıp insan yerine koymanda kabahat.🎉
20 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Amacı farklı olmaz bundan engeli kaldırma özledim istiyorum yanıma gelsene gitsen neler olacak kim bilir
30 Yorumla - 1 yıl
Bune allahını seversen okurken cringe damarım patladı bundan ne köy olur ne kasa
11 Yorumla- 1 yıl
Kasap*
- 1 yıl
Adam sanal sekse bağlayacak, sen hala birbirimizi tanıyalım diyorsun. Yol ver şu kıroya, bi akıllanın artık.
12 Yorumla- Soran1 yıl
Verdik ya zaten ne atarlanıyosun
- 1 yıl
Atarlanmıyorum annemm. Senin icin.
- 1 yıl
Niyet farklı o kişide, iyi yapmışsın engellemişsin hiç gelemem böyle saçma tiplere
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yakinlasmak istiyor sevgililik istemiyor... bunu anlamak bu kadar zor olmamali
10 Yorumla- 1 yıl
Çok iğrenç tek derdi c. sllik seni tanımak bile istememiş engelle ve bir daha engeli açma midem bulandı konuşma tarzına bak
013 Yorumla- Soran1 yıl
Aşkım engelledim hiç bi kuvvet bana o engeli kaldırtamaz. Okurken bende kendime sen nasıl böyle biriyle muhatap oldun cidden diye soruyorum o kadar haklısın ki sende
- 1 yıl
Aynen çok aklı başında birisin boş ver gitsin bunu verilmiş sadakan varmis çokta kendini anlatma belli ki tek amacı eglenmekti samimiyetsiz daha iyisi çıkar. Bende bir şey sorabilir miyim sana aklıma takıldı
- Soran1 yıl
Yorumun için teşekkür ederim 🌸
Tabii ki de sorabilirsin - 1 yıl
Ya şimdi biz instadan konuştuk bana dedi ki engelini kaldırıyorum normalden yaz bende yazmadım tekrar dedi normalden yazarsin yazmadım işte o ara engelimi açmış olmalı sonra işte biz instadan konuştuk iyi geceler diyip ben sonlandirdim. Wpden beni engellediğini ve profilini herkese açık yaptığını gördüm normalde herkese açmaz yani kısaca herkes görüyor ben görmüyorum birkaç kişiye sordum bana dediler ki sana nispet yapıyor herkese açığım sana kapalıyım diyor falan dediler sizce?
- Soran1 yıl
Aşkım senin bana nasihat ettiğin gibi bende sana edeyim. İnan bana değer veren ve kendini bilen erkek asla böyle şeylere kalkışmaz önce engeli kaldırıp sonra tekrar engeli basması ha bide bunu gözüne sokarcasına yapması hiç bi adam denilene yakışmaz. Sen yazışmayı bitirdiğin için o da engellemiş yani son sözü sen değil ben söylerim gibisinden. Aman aman sende bende uzak duralım böylelerinden inan bana bizim için her zaman daha iyisi vardır.
- 1 yıl
Öyle tabiki yalnız bizim aramızda kavga ve bitmislik vardı hani aşk anlamında konuşmadık. O peşimde koşmuştu kabul etmemiştim çocuksu biri zaten aşk sevgi anlamaz bilerek yapmıştır
- 1 yıl
Aynen umrumda değil kendisi önemsiyor ki uğraşıyor aman uzak dursun ikimizdenden
- Soran1 yıl
E bak işte daha karakteri bile oturmamış ne beklersin böylelerinden bu az önce bahsettiğim çocukta böyle ergenlikten yeni çıkmış bildiğin of neyse bunların hakkında konuşmaya bile değmez. İkimiz içinde en güzelini ve hayırlısını diliyorum ❤️
- 1 yıl
Aynen oturmamış ve kızla kiskandirma oyunu kurmuştu bana dengesiz amin amin şükür kurtulduk ucuz kurtuldukk
- Soran1 yıl
Aynen kuşum
- Soran1 yıl
Dök kız sana nasıl bi hö dük denk geldi
Bunun amacı kullanıp atmak seni gerçekten seven insan bu konulara girmez
12 Yorumla- Soran1 yıl
İşte bunu yaparken karşıdakini s @L @ k yerine koydu ya belki saftır kabul eder diye daha bi komik duruma düştü akılsızz
Aşk İlişkileri konusunda 543 cevap paylaştı. Çok fazla dusunuyorsun çok açıklama yapmıssın sende sal gitsin bu kadar düşünme
11 Yorumla- Soran1 yıl
Sorma o kadar şey yazdım söylediklerimden anladığı ve yazdığı şeye bak cahile cidden laf anlatmayı keseceksin
- 1 yıl
Önce sevgililigin ne oldugunu öğren sen kendin bilmiyon daha kalkip akıl vermeye kalkıyon ona türk kızı olursan gerci böyle olman normal
00 Yorumla - 1 yıl
Gece konuşmuşsunuz gece erkekler yüksek olur bel altına vurmuş sevdiğini nerden anlayalım
03 Yorumla- Soran1 yıl
Ne iğrenç bi yorum böyle ya gece konuşmamız illa böyle hadsizlik yapacağı anlamına mı geliyo
- 1 yıl
Hayır gelmiyor ama gece konuşan her erkek hormonal öyle olur fıtratı böyle saklamamışda
- 1 yıl
Seni istiyorum yanıma gel demiş yüksek işte
- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Kanka inannnnn ki bütün erkekler böyle hepsinin söylediği şeyler bunlar. Seni istiyorum. Sadece bu. Sen bundan ayrılsan diğeri de böyle yazacak. Türkiye'de yaşayan erkeklerin beyni aynı
013 Yorumla- 1 yıl
Ya sizin beyinsiz olmaniz
- Soran1 yıl
@çirkin_cocuk En azından hayatta ki tek vasfımız sizin ki gibi cinsellik ya da sapıklık değil
- 1 yıl
Beni nereden taniyorsunuz da bu adi ithamda bulunuyorsunuz? Babaniz da mi sapık? Eğer beni tanıma imkanınız olsaydı özür dilerdiniz iyi akşamlar
- Soran1 yıl
Şu an onu bana burada savunan babam değil sensin
- 1 yıl
Babanızı karıştırdığım için özür dilerim ama tanımadığınız kişilere sen diyecek kadar nezaketten ve eğitimden uzaksınız
- Soran1 yıl
Ha sen hiç tanımadığın birine beyinsiz derken nezakete çok yakınsın ama ben SEN diye hitap edince mi nezaketsiz oldum ne güzel İstanbul bee
- 1 yıl
Evet siz tanımadığınız kişilere genelleme yaparak hakaret etme curretinde bulunursanız biriside çıkar size hakaret eder işte
- Soran1 yıl
Of cahile laf anlatmak kadar zor bişey yok
- 1 yıl
Cahil genelleme yapıp herkesi zan altında bırakan mıdır? Yoksa onu uyaran mıdır? Uslubum çok doğru olmadi ama bu beni haksiz yapmaz bence neyse erdem yeri geldiğinde susmaktır. Umarım kendinizi geliştirir ve benim gibi cahillere laf anlatmak zorunda kalmazsiniz hadi kalın sağlıcakla
- Cevap sahibi1 yıl
@çirkin_cocuk beni nerden tanıyorsun da adı ithamda bulunuyorsun? Tanımadığın kişilere sen hakaret etme curretinde bulunursan başka kız çıkar hakareti yersin böyle.
- Cevap sahibi1 yıl
Yarası olan göçünü deme ki böyle bir erkeksin ki tanımadığın birine hakaret ediyorsun soran hemcinsim ağzının payını vermiş eline sağlık 💅👏
- Cevap sahibi1 yıl
Gocunur*
- Soran1 yıl
Gerçekten yarası olan gocunurr aşkım haklısın 😘
- 1 yıl
oldu canım bai bai.. bide yanına gidemeyeceğin insan ile ne beraberliği
02 Yorumla- Soran1 yıl
Çünkü henüz yeniydik niye gideyim ki
- Soran1 yıl
Hoş öyle olmasa bile bana bu şekil yaklaşan birinin yanına ölse de gitmem
- 1 yıl
adamın derdi bel altı görünüyor. bunun içinde yanıma gel diye acele ediyor yalandan sevgili olalım o zaman diyor
10 Yorumla - 1 yıl
Derdi sexting yapmak , tatmin olmak , mal ya bu erkekler
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Nereden buluyorsunuz böyle insanları ya hay aklınıza ben sizin 😂😂😂
27 Yorumla- Soran1 yıl
Onlar bizi buluyolar
- Cevap sahibi1 yıl
Ama sen de bulmamış olsaydın o konuşmanın içerisinde olmazdın.
- Soran1 yıl
Ama şöyle düşün insanları tanımak gerek demi alnında mayası bozuk olduğu yazıyoda ben mi göremedim
- Cevap sahibi1 yıl
Yani bir bakıma da doğru söyledin ama illa belli olur ya çünkü hep bunu söylüyor diye ona söylemişsin görmüşsün 1-2 kere böyle yapmasını üçüncünün olmasına niye izin vermişsin anlamadım.
- Cevap sahibi1 yıl
Neyse hakkınızda hayırlısı olsun ne diyeyim her şeyin bir zamanı vardır o zaman muhakkak nasibinde varsa gelecektir.
- Soran1 yıl
İşte bu söylediğin de benim hatam kabul ediyorum
- Cevap sahibi1 yıl
Üzmek istemedim ama sakın üzülme ☹️
Tek eliyle yazdigina eminim ama ispatlayamam jshdjebd
00 Yorumla- 1 yıl
Adam sapık bunu bile anlayamayacak kadar kapasiteniz düşük
00 Yorumla - 1 yıl
arkadaş baştan karar vermiş olmuş yürüyor gidiyor ilişki sen geç kaldınn
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
Adam hedef odaklı gayet düz ve net bence sen onu İyi anla isteklerine cevap vermiyceksrn bırak zaten hanzoyu
01 Yorumla- Soran1 yıl
Bu isteğine ne gibi bi cevap vericem kas kafalı ya daha ne kadar kibar anlatabilirdim kırmamak adına böyle erkeklere varya sövücen sülalesine kadar ben bunu anladım artık
Çocuğun lafları cinsellik istiyorum diyor seni istiyorum diyorsa daha ilişkinin başında %100 cinsellik
10 Yorumla- 1 yıl
Ne güzel açıklamışsın kendini ama o ne kadar da kapalı anlamaya çok sürmemiş allahtan 😊
10 Yorumla - 1 yıl
Olmaz bundan sadece cinsellik istiyor seninle başka bir derdi yok
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Engellemekle doğru olanı yapmışsın kızçem
16 Yorumla- Soran1 yıl
Haketti ama demi askim
- Cevap sahibi1 yıl
Evet askim 😘 seni cinsel olarak kullanmaya çalışan birini değil bedeninden önce ruhuna hitap eden sonrasında seni arzulayan birini hak ediyorsun 🥰
- Soran1 yıl
Kesinlikle öyle kuşum çok haklısın inşallah hepimizin karşısına daha ne istediğini bilen ağır başlı adamlar çıkar senin içinde bunu diliyoruuummm 😍
- Cevap sahibi1 yıl
Yaaa Aminn
- Cevap sahibi1 yıl
Sosyal medyadaki kız gibi dedim Amiiin 😅😂 neyse ☺☺☺ çok teşekkür ederimm canımm
- Soran1 yıl
Hahahahahhh 😂 yok kız senin amin diyişin daha güzel onu kimse geçemez iticilikte 😂
- 1 yıl
yvşak bu olmaz bundan
20 Yorumla u
1 yılHanzo her yerde hanzo
Engelle20 Yorumlam
1 yılAmacı cinsellik. Yol vermen iyi olmuş
20 Yorumlas
1 yılAmacı seks bunun ya
20 Yorumla- 1 yıl
Hocam bu yaptığınız şey yani mesajları paylaşmanız etik dışı
01 Yorumla- Soran1 yıl
Profil fotoğrafı + numara, isim + mesajlarda yazılan isimler, hitaplar bunların hepsini kamufle ettim zaten
- 1 yıl
Bu çocuk ile olur mu bilmem ama Bu ilişkiden çocuk olur
02 Yorumla- Soran1 yıl
İğrenç bi espri bi daha yapma
- 1 yıl
her şakanın altında bir gerçek payı vardır.
anlamıyormusun çocuk seninle ciddi bir ilişki ya da evlilik hayalleri kurmuyor, seni çükmenin peşinde. istediğini alıncada bırakıp gidecek. sen ne güzel cevaplar vermişsin tanımak istemiyormusun diye. ama o seninle konuşurken emin ol eli çükünde senile hayalinde... benden demesi dost acı söyler
- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Senle ne güzel flört edilirmiş meğer ☺️ ama o değerini bilememiş
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 769 cevap paylaştı. ıyy olmaz bundan boş ver
10 Yorumla- 1 yıl
Cinsellik istiyor kanka konusma
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. İnternet botu gibi gerçekten ve çoğu öyledir
10 Yorumla- 1 yıl
Bu tür adamları Nereden buluyorsunuz ya
10 Yorumla - 1 yıl
Senden istediği tek şey cinsellik gibi
10 Yorumla - 1 yıl
hiçbir şekilde olmaz düşünme bile
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır olmaz niyeti belli bı kere
10 YorumlaBu çocuktan olur mu diye sorman bile hata
10 Yorumla- 1 yıl
mal lan bu
11 Yorumla- Soran1 yıl
Jdjddbjd kısa ve net
Cahil mi bu kafası tutulmuş azınlıktan.
12 Yorumla- Soran1 yıl
😂 cahil cahil hem cahil hemde…..
Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı. Direkt olarak iletişimi kes.
18 Yorumla- Soran1 yıl
Engelledim haketti
- Soran1 yıl
Hayatımda gördüğüm en garip tip yemin ederim lafta anlatamıyosun buna
- Soran1 yıl
İnan derdi o zaten ama ben hep kendimi kandırdım belki çocuğun günahını alıyorum diye hatta kendimi bile suçladım ama yok sorun onda bende değil çünkü hiç beni merak etmiyo hep seni istiyorum seni istiyorum saygısız terbiyesiz al sana yersin böyle engeli
- Soran1 yıl
O kadar haklısınız ki baştan sona kadar. Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için 🙏🏻☺️
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. olmaz. bundan sal askim
01 Yorumla- Soran1 yıl
Engeli yedirdim askim
- 1 yıl
niye laf anlatmaya çalışıyorsun?
04 Yorumla- Soran1 yıl
Zaten baktım anlamıyo tamam diyip engeli bastım. Peki sizce bunun amacı ne konuşmalarından ne çıkardınız?
- 1 yıl
onun bir ilişkiden beklentileri ve seninkiler arasında siyah ile beyaz kadar fark var. amacı belli, fakat bu konuda da çok hoyrat.
- Soran1 yıl
Sanırım şimdiye kadar durumu en iyi ifade eden yorum bu oldu. Teşekkür ederim bu kadar açıklayıcı konuştuğunuz için
- 1 yıl
rica ederim.
- 1 yıl
Garip bir arkadaşlık 😃
02 Yorumla- Soran1 yıl
Demi çok tuhaf konuşma tarzı falan ben ne diyorum o ne diyo
- 1 yıl
Alakasız yani🙂🙂
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Olmaz knk. Cinsellik dusunuyor bu
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Benim kafam götürmez böyle iyi çekiyorsunuz valla
10 Yorumla- 1 yıl
Acele ile kalkan ziyanla oturur gerisini anlayın
00 Yorumla - 1 yıl
Yakalaşım çok önemli kanka 🤣🤣🤣🤣
00 Yorumla - Devamını Gör (34)
Detaylı bilgi