Güncellemeler
+1 yıl
Kafam karıştı sizce ne yapmalıyım
Güncellemeler
+1 yıl
...
Yeni sevgili olduğum çocuk gün içerisinde sadece napıyorsun yazdı cevap verdim 1 gün sonra döndü mesajıma napmaya çalışıyor?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Böyle kişilerden uzaklaş sana zaman ayırması lazım ne öyle o ya belkide başkasıyla konuşuyor derim ben. Tavrını koymazsan böyle devam eder.
Önce bi uyar bak bakalım hala devam ederse kesersin konuşayı bu şekild sen üzülürsün.
Nasıl konuşma yapayım mesela
Direkt sor sen gerçekten beni tanımak ıstiyor musun diye o muhtemelen evet diyecek. Hiç tanımak istiyor gibi bi hali yok bana doğru düzgün zman ayırmıyorsun de.
Sanki 1 gün boyunca telefonu eline almıyor hoşlanana erkek mesaj yazmasını sevmese bile mutlaka yazar.
Acaba tiplere görmeyimp bn de ona mı aynısını yapsam
Triplere görmeyip yani
Böyle daha cool olmaz mıyım
Olurda ama sevgilisiniz flört olsa neyse en azında geç yazmasının bi amacı vardır bi sor bakalım ama normak trip atamış gibi değil baştan böyle miydi
Yani daha görüşmedik sexting yaptık bana sevgili gözüyle bakıyor
Görüşcez de sözde
Ciddi bnmle düşündüğünden bahsetti evlenmek falan dedi bir de
Böyle mallardan uzak durun zira sonra psikolojiniz bozuluyor
Yaa neden böyle yapıyor anlamıyorum gerçekten yazmicaksan hoca yazmasa napıyorsun diyor cevap veriyorum soruyorum sen napıyorsun akşama doğru yazıyor bu daha cevap yok
Ya işte kaçan kovalanır hesabı hep bu hareketler … gizemliyim vs vs velhasıl dünyanın en gereksiz tipleri …hiç uğraşma hanımefendi
Hoşlanmadığı için mi sence tüm bunlar oysa 2gun önce bnmle evlenmeyi düşündüginu ciddi olduğundan bahsetti
Yalan olduğunu düşünüyorum
Hoşlanmıyor mu peki benden tahminince
Sence hoşlanan erkek böyle mi davranır hanımefendi?
Peki buna nasil davranmalıyım ki peşimden koşsun fikrin var mı
Günaydın hanımefendi böyle devam ederse ayrılın hanımefendi
Yaa neden böyle yapıyor anlamıyorum gerçekten yazmicaksan hoca yazmasa napıyorsun diyor cevap veriyorum soruyorum sen napıyorsun akşama doğru yazıyor bu daha cevap yok
Olgun erkek tercih edermisiniz hanımefendi ilişkilerinizde
Peki buna nasil davranim ki peşimden koşsun fikrin var mı
Bence ayrılın hanımefendi
Telefonla aramim mi neden yazmadın merak ettim bir şey oldu mu diye çünkü ilk defa yapıyor boyle
Arayın hanımefendi bakalım ne söyleyecek
Aradım açmadı
Sizi hak etmiyor hanımefendi bence
Bilerek mi yapıyor sence?
Bence evet hanımefendi
sen İzmirde mi oturuyosun
Seni koşturma taktikleri
Yaa neden böyle yapıyor anlamıyorum nasıl yani anlatabilir misin.
gerçekten yazmicaksan hoca yazmasa napıyorsun diyor cevap veriyorum soruyorum sen napıyorsun akşama doğru yazıyor bu daha cevap yok
Sana taktik verebilirim
Süper olur teşekkür ederim
Yeni açtım 1x im
Buradan yaz o halde
Orada misin
Geldimm
Taktik vercektin
Kiskandir
Ona niye sirmuyon