Günaydınn yazmış hiç içimden gelmedi çünkü aklım hala platonik olduğum çocukta… şu son zamanlarda aşırı duygusal bir dönemdeyim bunu yazarken bile ağlıyorum biriyle konuşmaya ihtiyacım var ve aklıma o geldi sizce ne yazsam ne mazeret uydursam?

Günaydınn yazmış hiç içimden gelmedi çünkü aklım hala platonik olduğum çocukta… şu son zamanlarda aşırı duygusal bir dönemdeyim bunu yazarken bile ağlıyorum biriyle konuşmaya ihtiyacım var ve aklıma o geldi sizce ne yazsam ne mazeret uydursam?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Niye mazeret uyduruyorsun
Neyse söyle
Sagolasin de
Uzatirsa konuşmak istemiyorum de.
Bir gün geçti cevap vermedim
E diyorum işte
Sağolasın de
Sağol denmez ya
Ne denir?
Konudan alakasız bide bu çocuk benden 9 yaş büyük 29 yaşında içim bu konu yüzünden de huzursuz
Valla sen kendi başına karmasiksin.
Ortalikta soru bile yok.
Duygun var mı yok mu onu bilemiyorsun
Gitsin mi istiyorsun kalsın mi onu da bilmiyorsun
E sen bilmezsen başkası nasıl bilsin
Yönün nötr ise cevap verme gitsin
Yönün pozitif ise veya kararsız isen yaz gitsin
Doğru söylüyorsun ben bile ne yaptığımı bilmiyorum🥹
Yani, soru bile yok ortada düşün
Önce kendi iç dunyanda bir netliğe kavuş öyle gel sonra tekrar konuşalım
İşte kendim napcağımı bilmediğim için oluyor hep bunlar o yüzden birilerinden akıl almak istiyorum
Peki aklı veriyorum
Hiçbir cevap verme
Onemseme
Kendi hayatına bak
Aklını duygularini toplayana kadar kimseye şans verme
Bu şekilde en fazla birilerini yarabandi olarak kullanirsin ki o da sana kalmış bir durum
Çocuğu uğraştırma o zaman aklında başkası varsa
neden cevap vermedin sonra sikayt edersin beni neden kimse sevmiyor yazmiyor
Açık açık söyle bari çocuk sana ümit bağlamasın.
Bilmiyorum ya
Söyle ya açıkça nolcak en azından kötü bir izlenim bırakamazsın kandırma boş ver ona da yazık.
Açıklamaya yazdığım şeyi okumadın mı?
Mazeret uydurma işte diyorum ya açıkça söyle.
Duygusal boşluktayım ve psikolojik olarak kendimi iyi hissetmiyorum kendimde gördüğüm kaygılarım var kendimi toplamam lazım özel meselelerim de buna dahil lütfen beni yanlış tanıma bunu istemiyorum biraz yalnız kalmaya ihtiyacım var.’gibi diyebilirsin.
En mantıklı cevap
Senin yazdığını yazdım ve bana böyle demiş “ bak herkesin olabilir problemleri şu an iki birey olarak tanımaya çalışıyoruz,
İlla sen veya ben olacak diye bir kaide de yok, ben seni tanımaya çalışıyorum sen beni, evlilik potansiyeli taşıyan başka kimselerde olacak okulda, iş yerinde, aile çevremizde vs flört yanlısı biri değilim ve flört harici tanımaya çalıştığım kimseler var illaki evlilik ince eleyip sık dokumak lazım ama cevap verilmediğinde düşünceler değişebiliyor” ne diyeceğim?
Bence herseyi söyle platonigini felan
Obaaa sonra napcaz hahahshshsh
işte yks sınavını bahane et mesela sınava calısıyorum sınav döneminden sevgili yapamam gibi
Neyse onu söyle
adamın vaktimi boşa çalma o zaman baksın yoluna
Madem öyle İletişim kurms
Bu pp bir yerden tanıdık geliyor. Acaba kullanıcı adını değiştirmiş olabilir misin?
@onlyteenage 😅evet seni hatırladım
@onlyteenage ben seni arıyordum biliyor musun acaba hala burada mi diye
Bende bir kaç ay uzak kaldıktan sonra yeni dündü galiba girdim. Sen neden adını değiştirdin?😂
@onlyteenage sorma yaaa hesabim kapandı yanlışlıkla oldu 😅
Hahah nasıl becerdin? Ben o kadar milletle tartıştım bir kerecik olsun ban yemedim.😂 Sende sakin birine benziyordun, ban yiyecek kadar mı çıldırttılar?😂😂
@onlyteenage 😅😅yok be ondan değil s*laklık yapıp 15 gün askıya aldım kapansin diye sonra girmeyi unutmuşum oyle denemek amaçlı yapmıştım ama fake bastim
Hahah anladım bende bu çocuğu çıldırtacak kadar ne yaptı bu millet dedim😂
@onlyteenage 😅yok yok bisey olmadi burdayız tekar iste beni hatırlaman ilginc 😅
Pp unutulmaz😌 İlk karşılaşma da pp yüzünden olmamış mıydı? Onu sormuştum yine sana, değil mi?
@onlyteenage hyr ilk başta kavga etmiştik
@onlyteenage haa evet evet tamam
Kavga mı? Ne yüzünden? Ben pp yüzünden tanıştık diye hatırlıyorum.
@onlyteenage yok cok iyi hatırlıyorum senle ben ilk başta kavga ettik sonra ben seni unutmuştum baska bir yorumda senle tekar karşılaştık bu sefer kavga etmeyip iyi anlaşmıştık o şekilde daha sonra devam etti
Hahah yani şu an olduğu gibi olmuş herşey😂
İyi ama ben senden zarar görmedim. Dostluğun iyiydi, teşekkür ederim.
@onlyteenage evt cok kotu kavga etmedik galiba senle rica ederim ben tesekurederim 🙂
Yok yok yanlış hatırlamıyorsam biri daha vardı. O kızıştırıyordu. Tabi tam tersi de olabilir. Benim kavga etmeye yer aradığım bir anıma gelmişte olabilir.🫣
@onlyteenage 😅😅evet evet escinsel biriydi hatta özelden falan yazmıştı
Ayy neyse dur aklıma geldi. Gülmekten yarıldım, o çocuk da çok komikti.😂
@onlyteenage 😅 evt o baya komikti onunla da sonra cok ilginç bir şekilde iyi anlaştım
Orası belliydi canım o da sana yanık değil miydi zaten🫣🙃😅
@onlyteenage 🤣imm öyleydi ama sonradan arkadas olduk
İyi bari şu an nasıl konuşuyor musun? Yoksa o da hesapla birlikte gitti mi?
@onlyteenage hesap ile birlikte gitti baya uzun süre oldu
Bir şey olmaz üzülme o da benim gibi pp bulur seni😂
@onlyteenage 😅😅umarim bulur onu da seviyordum iyi cocuktu biraz fazla yükseliyordu ama gönlü güzeldi 🤣
Hahah ilahi bu çok iyiydi😂
@onlyteenage 😅😅 ayn oyle
İyi yapmısin bitaraflari kalmasin
Kurban olurum sen gibi düşüncedeki kadınlara👸🏻
Bana engel at kežo
Sen bana at
Boş yapma
Severim
Bırakma , bir hafta sonra pişman olursun..