Sizce aldatılıyor muyum yorumlarınız nelerdir? ya da daha önce aldatıldım mı?

Herkese günaydın. Bir adam karıma instadan istek atmış. Akşam gördüm kabul ettim. Bekledim mesaj yazmadı. Bende yazmadım. Eşimin haberi yok. Ertesi sabah merhaba yazmış karımda engellemiş. Akşam gördüm. Engeli kaldırdım "tanışıyor muyuz Instagram mı nerden buldun" yazdım. Oda dediki "sabah takipten çıkarmadan önce neden sormadın" ve hemen engelledi. Sonra bende engelledim. Ve komple sildim. Profiline baktım 200 300 takipçisi var hepsi tuhaf tuhaf kızlar Bi tane erkek yok. Kendi takip ettiklerinde çoğunluk la öyle. Karımın adını bilmeden rastgele atmış olabilir mi yani Instagram kullanmadığım için sitemi bilmiyorum. Hiç ortak arkadaş vs bişey yok hiç bir bağlantı yok nasıl istek atmış olabilir. Sizce önceden sanal bir temas olmuş olabilir mi senaryo larınızı bekliyorum. Ayrıca ben mesaj attığımda neden engelledi. Herkese rast gele istek atan biri "sabah sen beni engelledin al bende seni engelliyorum" gibi saçma bir gurur yaparmı hemen tanışmaya çalışması gerekmiyor muydu. karım 5 6 aydır Instagram ma girme diyor. Makyaj video kadınlar vs avr görmeni istemiyorum diyor. Bide sürekli Instagram da çevrimiçi görünmeyim hep instada takılıyor demesin çevrem diyor. Telefonu çekip almıyor elimden ama nezaman telefonu elime alsam Instagram damısın diye soruyor. Girme çıkarmısın lütfen diyor yorumlarınızı bekliyorum. sonmolarak dün akşam yine instaya girme çevrem tarafından sürekli instada geziyor izlenimi vermek istemiyorum diyor. Sende aç Instagram haber falan bakmaya diyor. (Instagram kullanım sürelerine baktım günde ortalama yarım saat falan). Yorumlarınız nelerdir. Teşekkür ederim

Güncellemeler
1 yıl
Hem bana hiç bu konudan bahset memesi hemde instagram hesabından uzak tutmaya çalışması normal mi sizce. Son kez yorum karınız alayım arkadaşlar
Sizce aldatılıyor muyum yorumlarınız nelerdir? ya da daha önce aldatıldım mı?