Sizce aldatılmış sayılıyor muyum? Hata mı ettim?

3 yıllık bir ilişkim vardı. Ailem kadar çok sevdim erkek arkadaşımı. Beni benden daha çok seviyordu. Dünyalar bizimdi. Üniversitenin son senesi çok strese girdim onun da iş bulamama kaygısı vardı. 3 kez ayrılmak istedim ağladı beni bırakmadı. Onu istemeden çok üzdüğüm zamanlar oldu. Sinava hazırlanıyordum stresi içinde onu üzdüğümü fark ettim ve sınav öncesi ayrıldım. 2 hafta sonra sınav çıkışı bana mesaj attı. Tekrar konuşmaya başladık fakat ilgisi zaman zaman değişiyordu. Ne yapacağını bilmiyordu halinden anlıyordum. Bana umut vadedici konuştu fakat ilgisizdi. Hayatinda biri varsa söyle ben cikayim dedim fakat birinin olmadığını söyledi. Bu sefer o benden zaman istedi. Ara sıra konuştuk. En sonunda konuşmayı sonlandırdık. Ilgisiz bıraktığı o zamanlarda başka bir kızla konuşmaya başlamış. Biz konuşmayı kestikten 5 gün sonrada sevgili oldular. Kızda biraz şey gibiydi. Ona mesaj attım nasıl yaparsın diye görüldü attı bana. Daha sonra ayrılmışlar. 1 ay sürmüş. Eşyalarımı almak için bulunduğu şehre gittim. Ağladı pişman olduğunu beni neden bıraktın boşluğa düştüm dedi. Onu sevmediğini söyledi. Ben zor günler atlattım. Tekrar olmak istediğini söyledi. Şimdi tekrar deniyoruz 2 ay oldu hata mı yapıyorum sizce bu aldatilmaya girer mi? Lütfen yardımcı olun

Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar ALDATILDIMMMMMM
Sizce aldatılmış sayılıyor muyum? Hata mı ettim?