Aldatmış sayılıyor muyum?

Arkadaslar şimdi size bisey anlatıcam nolur düsünerek yorum yapın halimi anlayarak benim bi ilişkim var çok uzun değil 3-4 aylık böyle bi soğuyup bi ısınıyordum başlarda başlarda dediğimde 1 ay öncesine kadar sevgilimi sevdiğimi yeni anlıyorum ve çokta alıştım bağlandm üni 1 deyim Şu an sınıftan bir çocukvar ben bunu hiç sevmezdim onunda sanırım sevgilidi vardı ikimiz sevgililerimizi anlatıyoruz havadan sudan bahsediyoruz giyim kıyafet hayvanlar derken arkadas olduk ama samimiyetimiz biraz arttı bu süreçtede sevgilime soğudum süreç yani bir soğuyup bir ısınıyorum ama soğudum zaman yasandı böyle çocukca seyler yapıyoduk ben bir rüya gördüm onun mizahını yaparak birbirimizi sırtımıza falan alıyorduk bu sürede sevgilimi pek önemsemiyorum tabi aklımda sınıftaki çocuk var ayrılsammı diye düsünüyorum ama aynı zamanda kendimi frenlemeye çalısıyorum durdurmaya elimde değildi daha sonra gerçekten sanırım aldattım deyip sınıftaki çocukla iletisimi herseyi kestim tek okulda görüyordum zaten hani sevgilim oldunu biliyor sanırım sadece temastan biraz etkilendim bilmiyorum ama aldattım demekte istemiyorum sevgilime anlatsam ne anlatıcam anlat demeyin kısa süre aklım kaydı aldatmıs oluyor muyum lütfen içimi rahatlatın bu pişmanlıkla yasamıyorum gerçekten yan yana oturduk sadece ama kendimi kötü hissediyorum ya aldıysada sırtına 10 saniye 2-3 kere basta arkadas gözüyle bakıyordum çok kısa sürdü bu olay ama bilmiyorum sizce durumlar ne bence sayılmıyor benimde en hassas oldum konular sevgilim varkwn biri istek atsa bile çok rahatsız olurum ben bildim bileli sağdık bir insandım belkide hiç böyle olmadığı için aklımın kayıcağını düsünmeden kendimi frenlemeden hareket ettim bilmiyorum düsünerek yazarsanız sevinirim❤️
Aldatmış sayılıyor muyum?