Tipi geçtim değer verdim o bu şu bu bi insan neden aldtır ulan

Tipi geçtim değer verdim o bu şu bu bi insan neden aldtır ulan
Ego kasarak kendini rahatlatamazsın bacım, kimler aldatılmıyor bu memleket de. Ben bir akrep kadınıyım ve aşırı çekici aşırı güzel ve zeki olmama rağmen aldatıldım hemde kendimden aşağı bir tip tarafından. Aldatılmanın senin tipinle ya da görünüşün ile alakası yok. İnsan aç ise ve kendine güveni yoksa, aşağılık kompleksi içinde ise aldatıyor. Bunun seni aldatan kişi ile alakası var. Erkekler aç aç. Bence tip ile kıyas yapmak yanlış, senin yapabileceğin şey kendi yoluna önüne bakmak. Herkes kendine yakışanı yapar boş ver.
@nightlover126akrep, çekici, güzel ve en önemlisi de zeki... tamam ben de aldattım da... bir erkek sende ne bulamamış olabilir yaa aldatmak için
@softpowerr Sorun bende değil, sorun karşımdaki kişinin kendisine olan özgüvensizliği ve açlığı. Yani yetersizlik hissiyatını kadınlarda bastırma duygusu.
senin libidonla baş edemeyip, yetersiz geldiğini hissedip, başka kadınlara yetebilmek... diyosun
@softpowerr Yo ne alaka, o öyle hissettiyse bilemem. Uyumumuz gayet iyiydi. Bence o şımardı, yine gelecek ama bu sefer ben kabul etmeyeceğim
bak şımarmak olabilir işte. bir de farklı ten merakı
@softpowerr Boş işler, bu işlerin sonu yok, vadiyi keşfe çıkan adamın sonu nedir bilir misin, uçurum.
bu hevesi olan erkek evlenmemeli zaten. uçurum aynen. güzel söz
@softpowerr Evlense bile o erkek asla mutlu olamaz mutlu da edemez. Mutlulu sanılan şeyin aslını araştırmalı, hevesler ve ihtiraslar biryerden sonra asla yetmez. Sevgi ve şefkat onu tamamlar. Bu mutluluk ve huzur duygusu da o erkekleri asla bulmaz. Pislik gibi ölürler.
cinsel ilişkide doyuma ulaşmak için sevgi ve şefkat şarttır. maddi haz bi yerden sonra kesmez. mental haz ise sevgiyle olur. bunun adı da tutkudur.
@softpowerr Tutku bir yerden sonra sevgi ve şefkat olmadan insanın kalbini karartan duygusuzlaştıran bir hazdır. Bağımlılık derecesine kadar gider. sevgi ve şefkat içinde yaşanılan tutkunun tadından yenmez. Ben seviyordum. Onu bilemem. Ama gerçek şu ki ayrıldım
severek ayrıldın?
@softpowerr Evet maalesef, aramızda kopmayan bir bağ vardı,2 sene git gel ilişki. Oda istemeyerek ayrıldı ama yapacak bir şey yok zarar görüyordum, sosyal medyadan çok kadın ekleçıkar oluyordu, en sonunda oda dur dedi, bende kabul etmedim.
seviyosun ama bazen olmuyor. bitsin artık yaa, baksana olmuyor diyosun...
Aldatılan kadınlar hep çok daha güzeldir. Adriana lima bunların başında geliyor. Hep çok güzel kadınlar aldatılıyor Sister. Erkeklerin ben bunu elde ettim acaba daha iyisi olur mu diye zorlama çabaları diye nitelendiriyorum ben. Gurur duydum bu arada. Ne güzelsiniz hemcinslerim olarak ^^
Teşekkürler sende öylesindir haklısın bu konuda :/
Aldatma eyleminde aldatılan kişide kusur aranmaz. Aldatma eylemi aldatan kişinin karaktersizliğidir. Çok güzelsin, nasıl olur da aldatılırsın demeyeceğim. Ne Hollywood güzelleri, yakışıklıları aldatıldı. Çok güzel, çekici, bakımlı olmak aldatma eylemini engelleseydi, ünlüler aldatılmazdı. Aldatmak, dürüst olmaya ve ayrılmaya cesaret edemeyen, elindekini kaybetmek istemeyen korkakların işidir. Yoluna bak, kendinde kusur aramaktan vazgeç.
adriana lima bile aldatıldıgı bi dünyada seni 2 dk aldatırlar valla güzellik aldatılmaya engel degil canım karşındakine verdiklerin seni vazgeçilmez kılar mutluluk sevgi hoşgörü iyi geçinme bunlar önemli faktörler çok güzelsindir ama çirkefsindir mesela öyle düşün hani sadece güzellik yetmiyor yani
Cevap
103Cevap
Aldatılacak tip nasıl oluyor?
Değilsiniz tabi ki
Bunu bir fotoğrafla paylaşıyorsan kendini çok güzel zannediyorsun demektir. Burdaki abaza erkeklere bakarak kendini 9-10 luk bir kız zannediyorsun ama sana söyleyeyim, değilsin. 10 üzerinden 6 lık bir kızsın. İkinci olarak aldatılma konusunun tiple bir alakası da yok. Muhtemelen erkek arkadaşını ya cinsel olarak tatmin etmemişsindir ya sohbetini beğenmemiştir ya da başka bir sorun vardır. Otur düşün nerde hata yaptım diye. Ha hiçbir hatan yoksa da boş ver aldatırsa o kaybetmiştir. Ama bence 2 şekilde de düşün. Kendini de sorgula. Fotoğrafla bu soruyu sorman, hiçbir şeyi sorgulamadığın anlamına geliyor.
Boş yapmışsın canım foto atıp ben güzelim en güzelim demedim boş ver yorma kafanı
Başlık ve fotoğraf her şeyi belli ediyor. Boş yapan sensin.
Güzel olanlar aldatilmayacak diye bir kural yok.
Sadakatiz insanlara değer vermissin.
Seni biri aldattı diye üzülme demiyorum insan Üzülüyor Elinde olmasada ona verdiği değere Üzülüyor.
Bırak Allah'a havale et.
Birde ileride böyle bir şey olsa daha çok etkilenirsin. Başında belli etmiş kendini. Için rahat olsun sorun sende değil
Tiple olan bi şey olsa sence adriana lima rihanna bella hadid falan aldatılır mı? Aldatmak çok büyğk oranda kişinin kendi zayıflığından kaynaklı. Küçük bir oran da sizin bazı davranışlarınızın tetiklemesi.
Alnında yazmıyor. Ne bilek herkes tipine göre hareket etmiyor.
Tip ile aldatılmayak olsaydı Angelina Jolie aldatılmazdı.
Siz güzelliğin her şeye yettiğini sanıyorsunuz ama ağzınız bozuksa, kabaysanız ve iki çift tatlı söz edemiyorsanız kim gelse sizinle yapamaz.
yahu bunun tiple ne alakası var? çok güzel kaç kadın aldatıldı sizin haberiniz yok herhalde, isterseniz dünya güzeli olun partneriniz aldatmak istiyorsa aldatır. bu kadar net. bu ş*refsizliğin yapılma nedenini tipinize indirgemeyin.
Adriana Lima, Jennifer Lopez ve daha sayamayacağım milyonlarca ünlü ve güzel kadın bile aldatılıyorken sen aldatılmışsın çok mu 🙄🙄 ayrıca her insan aldatılmayı ve aldatmayı tadacaktır
Boşsun
Gerçekler acıdır baby
sen her gun kurufasulye yer misin _? 4 günün sonunda yeter da içim dışıma çıktı ben yemicem bunu dersin.
fizik olarakta sınıfta kalmazsın ama öyle ahım şahım bişilerde yok. neyse o göreceli tabi.
Sen ya da bir başka biri , kimse aldatılmayı hak etmez…
ben ne biliyim aldatılacak birisimisin tipinden bunu kahinler bile anlamaz ancak ve ancak.. rihannanın dövüldüğü adriana limanın aldatıldığı bu dünyada seni haydi haydi harcarlar demişler :ss
Aldtılmak güzellikte değil. Kimler kimler aldatıldı bu hayatta. Ama insan yine de eksik ve çirkin hissediyor. Ne olsa bir başkasını sana tercih ediyor...
Bunun tiple alakası yok, aldatma eylemini gerçekleştiren tarafın ahlaksızlığıyla alakalı.
Aldatmak karakter meselesi neden kendi tipinle birinin karakterini kıyaslıyorsun?
Aslında kendime olan özgüvenim düştü
Aldatan kişinin olmayan karakterine bağlı bir durum, seninle ilgisi yok.
Düştüğün durum kötü bir durum. Fazla ilgi sevgi beraberinde böyle sorunları da getiriyor 😑Yol ver gitsin
Kimse aldatılmayı haketmez. Hakedilecek bir durum değildir. Yani tip vs bunlar bahane değil. Karakteri yoksa aldatır bu kadar aslında.
Tipe göre değil işte bu işler o kişinin karaktersizligine bağlı herkes herkesi aldatamaz tabii ama bu da yine tiple alakalı olmuş olmuyor aşırı kısıtlama veya tamamen sınır koymadan takılma da aldatılmaya yol açabiliyor
Yamyama bak sen senin gibi bi kızı nası aldatmış 🥴
😥❤️
Dunya yildizlari aldatiliyor öz guvenine hayvan kaldim 😃
Güzellikten bahsetmedim ki çirkinlikten bahsettim göreceli bişi zaten takma bu kadar
Benim icin dis guzellik onemli birde birine eger ona ait oldugun hissing tamamen verirsin seni elde ettim diye dusunurse gider fazla guven verme ki gitmesinler
Evet o duyguyu mal gibi verdim ama vermeyince daha mı iyi sence
Git gel yapmalisin her an gidebilcek oldugunu hissetmeli seni kaybetme korkusunu yasamali ama dikkatli ol cok ince bir Nokia bu
Bu soruyu bize değil sevgilerine sormak lazım.
Bence değilsin ama ilişki de nasılsın tanıdıkça soylebilrim.
Tiple alakası yok bence istersen güzel ol istersen çirkin kimsenin aldatmaya hakkı yok
tip falan hikaye zaten ben karşımdakinin tipine bakmadım bile ama o kadar güzel anıların üstüne aldatılmak işte..
Geçmiş olsun efendim.. Aldatıldınız çünkü sizden alamadığını başkasından aldığı için.. Ve bunun içinde hiç üzülmenize değmez efendim
Bunun tiple bi alakası olduğunu hiç sanmam
Aldatıldım ve buna ben etken oldum diyosan huyuna bak diyesim var
hiçkimse aldatılacak birisi değildir aldatmanın bir mantıklı izaho yoktur aslında , ama aldatan her insan da kendince bir sebep sunar
öncelikle aldatılmak için çirkin mi olmak lazım
asla onun bir sebebi yok o başka sebeplere dayanıyordur
bu arada çok güzel ve alımlısınız sebep güzellik değil belli
Hayır ama ben çok mu çirkinim dedittiriyo insana
yok değilsin kardeşim güzel bir kızsın
Aldatılmak tiple olmuyor. Nice güzel kızlar aldatılıyor. Bu ne sacma soru
Senin suçun yok ki insanlar gevşek. Çirkin değilsin kendinde kusur arama.
Aldatılmak tipe bakmıyor ki Adriana Lima bile aldatıldı
Tipe göre olmuyor. Adriana Lima bile aldatıldı. Demek ki iş tiple bitmiyor.
sen olmadığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam kckdlslağ
Tipün aldatılmakla alakası yok, nefsin doyumsuzluğu
Dürüstlük veya sadakati tiple mi karşılaştırıyorsun?
Tipinde hiçbir şey yok o çocukta bir şey varmış belli doyumsuzmus ondan
Kaşlar kalkık olmasaydı aldatılırdın da kaş kurtarıyor.
Guzellige tipe bakmiyor maalesef karsindakinin karakteri onemli
aldatıalcak insan tipi diye bir şey mi varmış
Yani senin bu güzelliğina rağmen aldatiyorsa demekki o Mecnun biridir
Sen bile aldatılıyosan yani ben napıyım nerelere gidiyim shdıdkd
Değilsinde aldatır gibisin sanki bakışlar çok hin bakıyor
Karaktersiz adamla birlikte olursan aldatır ulan
şirretsin
bu tiple çıkan birini bulduysan tanrıyı şükret
karım olsan işten eve koşa koşa giderdim seni görmek için sende aldatıldıysan artık
Aldatmanın tiple alakası yok, Angelina Jolie, Adriana Lima ve çok daha güzel kadınlar aldatıldı. O erkeğin karakterinde bağlı
Daha doğrusu karaktersizliğine
Haklısın gerçekten
Bunun tiple alakası yok
Karaktersiz ise sen ne yapacaksın
Herkes kendini aldatır bırak boş ver
Tipe bakmıyor böyle şeyler, dünya güzelini aldatanlarda mesela hiçbir mantık göremiyorum. Ben olsam aldatmam
Nasılım diye sorsaydın direk. Güzelsin güzel, ama çene törpüsüyle ultra güzel olursun.
Sen yaptırabilirsin
Kız ne kızıyosun gozun harika burnun harika yuzun harika çok güzelsin çene törpüsü ile harika olursun dedim tamamen iyi bir niyetle mesela benim de goz kapagim dusuktu badem goz yaptirdim efsane oldu. Altyapin saglam guzelim kizsin oneri verdm alttarafi be 😅
Bişektomi nasıl olur küçük çene sevmiyorum pek ya bu arada üzüntümü unuttum zowkxpwlğd
Bak bişektomi de harika olur hatta daha iyi olur çene kasların belirginleşşe biraz mükemmel. Hande Erçelin yüzü yuvarlakti 2015 gibi bisektomi ona cok yakisti mesela senin altyapinda bişektomiye çok uygun yuzun çok guzel ve ince
Zaten insanlar çeneyi uzatiyorlar implantlar ile vs senin çene kasların ve yanak bişek dokun bir tık daha belirgin olsa efsane olur. Böyle efsane bir çene altyapisini törpületmek hata olur doğru diyosun. 💅🤩😘
Şarkıcı Shakira bile aldatılıyor, kendinize bu kadar anlam yüklemeyin
Açıkgözlüysen zor ama olmaz da deme 7-24 takip edersen zor.
Kendine gereksiz özgüven yapip krolarla çıkarsan olcagi bu
O kadar da güzel değilsin.
Kimler kimler aldatilip şiddete maruz kalıyor hiç haberin yok galiba..
Adriana Lima aldatıldı sen kimsin sjsjysgxfx
adam geleceği görmüş. karı ineğe bağladı
Cok sacma bir soru canım k. Bakma yani o tiple olmaz sen güzel bir kız olabilirsin ama yinede eşin sevgilin aldatır
Hepsi böyle midir ne zaman birine güvenebilicem 😥
valla sen erkeğinkine direk oturursun maf edersin erkeği
Maalesef evet, fotoğrafta ki kimse itici bi tipi var
Senin daha çok
Seni aldatılma sebebin tip değil bence adamın içindeki başkalarına da sahip olma dürtüsü 👍😄
Tipe bakmıyor bu aldatılma mevzusu huyu suyuda davranışıda etken bunda
aldatmasan da aldatmaya hevesli görünüyorsun ben de kısa, süreli ilişki isterim hep bir kişiye bağlı kalıp yaşayamam
Arka sokaklarda ki zelişin benziyorsun. Kotu anlamda demedim. Tip olarak çok da iyi değilsin ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?