Ben bir yıla yakın biriyle birlikteydim. Geçen hafta ilişkimiz son buldu. Fakat aklımı karıştıran bir kaç düşünce var. Bugün bir kız bana mesaj attı şunları yazdı;
Ben onun bütün arkadaşlarını tanırdım ve bu kızdan bana hiç bahsetmedi adı bile geçmedi. Halbuki yakın arkadaşlarmış. Telefon rehberinede bakardım hiç görmedim onu rehberde. Sonra aklıma tak etti. Tam 4 kere öz kızkardeşini telefona kaydetmişti bende şüphelenip bakmıştım ikisi kızkardeşine ait numaraydı biri cıhazda biri simde kayıtlı tam diğer ikisine bakacaktım yanlışkla kızkardeşini aradı sonra konuştular ve ne olduysa konu değişti kapandı orda. Bence bu ve başka bir kızın numarasını kardeşinin adıyla kaydetmişti.Öyle düşünüyorum. Sizce? Yapmış olabilir mi?
Ayrılık acısını batırmak için erkekler farklı yollara başvurabiliyor. Kısa sürede yakın samimiyet gibi. Önceden arkadaşlığı varsa ve araları senden ötürü soğuksa ayrıldığınızda senden bahsedebilir ve acıtasyon ilgi odağı olabilir. Bu denli öyle bir yaklaşım olabilir. Buna benzer olayları bende yaşadım
Şimdi online oyun oynuyoruz. Ben arkadaşım, G. ve kız arkadaşım. O zamanlar 3. haftamız. G ve arkadaşımla çok samimiyiz çünkü G ve arkadaşım birbirinden hoşlanıyo ve yaşları benden oldukça küçük. Tabi başka karakterle gelip yazdı G bana. Bende kız arkadaşıma anlattım kavga ettik. Kızlara sınırını çiz vs diye. G de bana konuşmayalım Kız arkadaşın sorun etmesin anlıyorum dedi. Bende kendine iyi bak diyip muhabbetimizi kestik. Ayrılalı 1 hafta oldu 5. gününde G. nin numarasını bulup herşeyi anlattım böyle böyle yaptı işte geri dönmesin diye yalanlar söylediğimi anlattım. Doğru olmadıklarını söyleyim vs diye o yardımcı olmak istedi.
Tabi aldatıldığını nasıl anlarsın onu da söyleyeyim. Sevgilinle tartıştın. 2 gün sonra iş yerine baskın yaptın. Hiç ama hiç bir sevgi mutluluk oluşmadı. Sonra eski samimiyetle konuşuyorsunuz dokunuyorsunuz. Onun teninde farklı bir sıcaklı hissettin. Şehvetlendin mi diye sorarsın. Bilmiyorum derse iş çıkışına kadar takip et trip at sıkıştır. Evet derse aldatmış.
yok o aldatma anlarına geri dönersen bazı ayrıntıları hatırlayabilirsen tecrübe edinmiş olursun aldatılmak üzerine böyle kuru kuru anlatınca pek olmuyo
En İyi Cevaplar