Merhaba 2 senedır birlikte oldugum beni aldatıyormu? Önceden evlenmiş boşanmış bunu biliyordum. Karekteri yüzünden bırakmıştım, değiştiğini söyledi 2. şans verdim bir kız bana ulaşıyor adamın onları barıştırmaya çalışan arkadaşının ses kayıtları yazışmalar cinsel konuşmalar ne varsa kız bana gönderiyor. 4 senedir adamla birlikteymiş adam hakkında bilmediğim şeyler öğreniyorum eski eşi bunu maddi problem harici aldatmaları yüzünden bıraktığını anlatıyor ve daha nice şeyler sonrasında ise konuşmaları kız inkar edip özür diliyor adama takıntılı olduğunu aslında başkasıyla yazışmaları attığını söylüyor, ama hiç inandırıcı gelmedi çünkü yazışma tarzı ve konular adamın konuşmasıydı ve kızdan yüklü miktar para almış kıza seni tehtid mi etti diyorum yok diyor. Adam 5 aydır peşimde hala inkar ediyor o yazışmalar bana ait değil kız problemli, kıza küfür edip ailesinin üzerine yeminler ediyor sizce kime inanmalıyım.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
illa olaylı ilişkiler seviyosunuz. bırak önüne bak işte daha neyi soruyorsun.
İnkar eden korkmuştur
Teşşekürler canım bende aynı şeyi düşündüm kızla cinsel konuşmaları vardı birde kız para vermiş adamda bunları ifşa etmek veya parasını vermemekle korkutmuştur bende hem fikirim
Aynen öyle, rica ederim
Uzak dur kesinlikle affetme seninle cinsellilk yaşadımı peki?
Evet bana birde senden baskasını gözüm görmüyor evlencem diyordu değiştim diyip 2. Şans bile istedi Baha değişmiş kızada vaatler vermiş çocuk yapıcam senle diye adam bide inkar ediyor öyle bisey yok Photoshop bu yazışmalar diye 😂
Ben 2 defa aldatıldım ve yeni ilişki yapayım dedim meğerse unutamadığı biri varmış ondan dolayı boş ver
Geçmiş olsun Ayrılığın hemen sonrası yeni bir ilişkiye başlamak genelde yanlış kararlara sebep olur hem aldatıp hem de yara bandı olarak kullanılmak bence yalnız kalman daha iyidir
Flört ettiğim bir kız vardı tanışmaya çalışıyorduk 4 ay felan oldu neyse dedi ben normalde dekolte vs giyerim bende tamam dedim pek karışmam kılık kıyafete bir gün buluştuk ve ne zaman yüz yüze baksak yüzümüzden çok gözlerimiz birbirimize gülüyordu ona dedim ki güzel bir dille ince giyinmişsin iç çamaşırın belli oluyor sonra bana tepki yaptı küstü sonra eve gitti bana dedi ki benimle lütfen daha fazla muhatap sen o çiçeği soldurdun yoksa engel atacağım dedi
Sonra Twitter dan baktım bir şarkı vardı YouTube da ona da bir söz yazmış ve o müziğe son 3 senedir yorum yapıyormuş meğerse unutamadığı biri varmış ve onun Twitter dan Twitterlerini okuduğumu biliyor bunu daha önce ona söylemiştim acaba diyorum arayı soğutmak için mi yaptı yoksa bir yakını mı kaybetti bu müziğe yorum yapıyor
Veya unutamadığı biri mi varmış?
Bu en sonuncusu olan kızla aramdaki olay...
Unutamadığı biri vardır bence 3 senedir diyorsun arayı soğutmak icin olsa bu davranışı yeni yapardı :) ama tekrar eden bir davranış sa muhakkak unutamamıştır geçmiş olsun
Kıyafetine düzgün bir şekilde dedim kötü bir niyet ile demedim
Ama bunu yüzüne vurucam onun yaptığı sence ne denir ki?
Başına bo K bulmuşsun sen sıkıntı
Olur öyle şeyler sıkma canını
kesinlikle uzak dur
Benim yerimde olsan kimin doğru söylediğini düşünürdün , uzak duruyorum zaten sadece baska kişilerinde fikirlerini merak ettiğim için yazdım
kızları tutarım
Istanbuldami yasiyorsun?
Evet
Kanka uzak dur bence ondan ya yas kac senin bosanmis biriyle konusyorsun
24 adam 39
Allahtan 40 degil 40 olsa büyük sıkıntı 😂 teşşekürler cevap icin
Arkadas olabilirmiyiz acaba
Heyy
Ya 40 yasinda biriyle arkadas oluyon ama 25 yasinda biri yazsa olmuyon ya allah allahh
Sende aldat