Sizce aldatıldım mı?

Merhaba arkadaşlar erkek arkadaşımın sosyal medya hesabına girince kendimi biraz aldatılmış gibi hissettim. Biz bununla ne zaman ayrılsak küssek bu direk kız takip ediyor sonra bi ara yine ayrıldık normalde hep ben trip atar ayrılırdım bu kez o bana bi anda bir sebep yokken senden soğudum diyip engelledi bu süreçte arkadaşına tiktokta bir kızın videosunu atıp bu kız yengen olsa çok güzel olurdu güzel kız yazmış sonra bu süreçte hem instadan hem tıktokdan aynı kızı takip etti biraz şüphe duydum tabiki ben bu süreçte ilişkimiz bitmesin diye çabalıyorum sonra biraz soğukta olsa konuştuk bu storie paylaştığında ben altına masallah manitama yazmıştım Buda bi anda sildi sonra eski mesajları okuduğunda arkadaşına sqlak kızın yazıldığı görünüyormu diye sormuş ve ondan sonra silmiş meğersem ve hadi bunlar ayrıydık diyip es geçiyorum ama yine affedilir değil. bir kere bu memlekete gidecekti o gün çok güzel geçirdik kahvaltı yaptık hatta ilkkez yan yana yakın oturup sarıldık o günde sorunumuz yoktu Hersey mukkemmel geçmişti ama bu memleket gittiğinde arkadaşına sesli mesaj atmış şu şekilde memleketi X diyelim X li bir kız buldum burada nikahı basıp getireceğim şekilde sesli atmış sonra zaten arkadaşlarına çinsel şekilde atılan açık kızların reelslarından bahsetmiyorum bile hepsini bir günde öğrendim ve bana çok pişmanım ne zaman yapmışım hatırlamıyorum dedi erkekler arasında şaka olarak yaptım dedi şimdi evime 2 gündür çiçek gönderiyor engelliyorum ablama yazıyor ordan da engelliyorum annesi arıyor anneanesi arıyor babaannnesi ile bile konuştum en son ablası yazdı ablası iyi biri ona olayın yarısını anlattım kardeşini haklı görmedi süründür onu dedi ama şunu bil ki daha ergen o dedi ilk ilişkisi sensin ne yapacağını bilmiyor olgunlaşmamış dedi ikimizde 18 yaşındayız ama annesini kırmamak için konuşuyorum şu an gerçekten çok çabalıyor bana karşı gayet iyi ama affedemiyorum gece konuşurken bi anda aklıma geliyor canım yanıyor çünkü memleketine gideceği günde bana karşı çok iyiydi şimdi onu bu hatasında affedersem ilerde daha da ileri boyutta hata yapar gibi geliyor biraz uzun oldu ama ne yapacağım bilmiyorum seviyorum çok ama affedemiyorum benimde ilk ilişkim.

Sizce aldatıldım mı?