Sizce ben aldatıldım mı?

Gizli Üye
Arkadaşlar merhaba benim bir yıllık sevgilim vardı ilişkimiz çok güzeldi. Bir gün arkadaşlıyla dışarı çıktı. Malum dışarı dışarı çıktığı için ona sonra konuşacağımızı söyledim ve üzerinden 3-4 saat geçti ben yazdım hala eve gitmedin mi gibi şeyler o da arkadaşlarıyla eve geldiğini ve yetişmesi gereken projesi olduğunu söyledi bu nedenle de ona sonra konuşacağımızı söyledim o da tamam dedi. Saat 23.30 gibi bu konuşma geçti ve defalarca son görülmesine baktım değişiyordu. Sabaha karşı 5 gibi dayanamadım buna yazdım ne yapıyorsun diye o da bana çok yorgun olduğunu söyledi. O an çok içime kurt düştü benim instagram hesabım kapalıydı açtım takip ettiklerine baktım bir kız vardı ve kızın duvarını fullemişti kızın hikayesine baktım. Hikayede sevgilimin evinde fotoğraf paylaşmıştı. Bunu görünce beynimden vurulmuşa döndüm saatlerce beklediğim kişinin evinde kız vardı ve benim hiçbir şey haberim yoktu. Onu aradım açmadım kızın fotoğraf attım hiçbir şey diyemedi mesajlarıma bakmadı sabah da kavga ettik ayrıldık. 9 gün sonra dayanamadım içimi döktüğüm mesaj attım ve daha sonra tekrar barıştık. Evet hataydı ama aşık insandım o zaman kalbime söz geçmiyordu. Bana olayı anlattı, beraber projeyi yaptığı arkadaşı çağırmış çok durmadan gitti dedi ben de inanmasam da ona inandım. Aradan 6 ay geçti ben bir rüya gördüm ve bu rüyayla sevgilimin evine gelen kıza mesaj attım. Ve bana gerçekleri söyledi. Gecenin bir vakti takipleşmişler ve sevgilim mesaj atmış ve kahve içmeye çağırmış benim arabam var demiş sonra kokuşmuşlar kızı evinden almış buluşmuşlar arabayla gezmişler (işin garip yanı da ben hiç arabasına binmedim😂) daha sonra sevgilim eve giderken onu da çağırmış kız da gelmiş. Yarım saat gibi bir süreyle oturmuş sonra evine gitmiş. Kızın evine geldiği zaman sevgilimin bana proje yapıyoruz dediği zaman bu arada. Bunu sevgilime söylediğimde ben daha öncesinde arkadaşımla içtim çok sarhoştum diye savunma yaptı. Devamını yazamıyorum sizce bu kişi beni aldatmadı mı ben bunu ona atacağım
Güncellemeler
8 ay
Devamını buraya yazıyorum. Sevgilime söylediğimde bana seni aldatmadım çok sarhoştum hiçbir şey hatırlamıyorum gibi şeyler söyledi. Kıza arkadaşım yazdı ama ben buluştum gibi şeyler söyledi. Hiçbirine inanmadım sürekli seni aldatmadım diyor ama aldattı buraya yazmamın amacı sadece bir şeyleri gözüne sokmak
Güncellemeler
8 ay
Bu arada kızla da konuştum aralarında hiçbir şey geçmemiş sadece evde otumuşlar konuşmuşlar
Sizce ben aldatıldım mı?
6 Cevap