Ayyy ben bu zamana kadar tek eşli kalabilen çok az erkek gördüm. Hepsi başka bir dişiyi görünce hallenmeye başlıyor. Doğanıza mı aykırı nedir?

Ayyy ben bu zamana kadar tek eşli kalabilen çok az erkek gördüm. Hepsi başka bir dişiyi görünce hallenmeye başlıyor. Doğanıza mı aykırı nedir?

Arkadaşlar böyle olaylar ciddiden kişiye değişiklik gösteririz kişilikten kişiye diyorum ki çünkü bu tamamen bir kişilik meselesi şimdi ben bekar bir insansam ve sevgilim yoksa arkadaşlarım kız erkek fark etmiyor onlarla takılmaya gidebilirim ama benim sevgilim varsa eşim varsa nişanlın varsa gidemezsin çünkü o gecenin sonunda ne olacağını bilmiyorsun alkol kullanıyorsun Bir bakıyorsun ki oturuyoruz aslında uyanıyorsun yani sonucu kötü olabiliyor o yüzden dolayı kesinlikle böyle bir duru mu önermiyorum giden insanlar var giden erkekler var kendilerine yakıştırıyor bu durumu ama bir kadın bir erkeğe yapınca cinayet çıkıyor çok saçma çok
Tek eşli olmak insana dayatılan bir şey... Kadınların da tek eşli olmak zorunda olduklarını düşünmüyorum. Birden fazla cinsel partner istemek erkek için de, kadın için de normal... Konu aldatma değil, yanlış anlama... Çok partnerli olma isteğini açıkça dile getirebilmek... Cinsellik zevk işi, neden bir kişiyle sınırlı olması gerekiyor ki?
Hayır değeil tek eşliyim. İstesen de farklı 2 flört bile edinemem. Bunun zaman ve insan karakteriyle alakası var bence. Bugünlerde insanlar tek eşli kalmaya sıcak bakmıyor. Kendilerini nasıl yetitştiriyor hangi düşünceyle yetiştiriyorlar ise öyle davranıyorlar açıkçası...
Değil tabi ki de.. Buyurkenki yüklenen misyon lar.. Erkege farklı bakmalar.. Günahın ya da hata yapma payının erkekte tolere edilmesi gibi gibi bir sürü şey zırh gibi üstüne giyip nerdeyse herseyi bir sebep ya da mazaretle hallederiz düşüncesinin sonuçları :))
Cevap
9Cevap
Adamların doğasına uygun olur tek eslilik
Her erkek adam olamaz
Evet bir kadın yeterli değil maalesef zaten 4 e kadar alma hakkımız var
Hay senin aklına sooookam :D Öyle bir şey yok. Git araştır.
Salla onu da tek yermiyor bebeyim
Kadınların da doğasına aykırı
Değil ama tek kadını seven genelde hüsran yaşıyor
aradaki var birisi erkek diğeri adam
Alakası bile yok doyumla alakalı
Doğaya aykırı evet.
Değil
Yoo değil.
Neden aykırı olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?