• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Tek eşli olmak erkeklerin doğasına mı aykırı?

Redamancy-4
Redamancy-4 Takip Et
FenomenMentor Yaş: 22
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
39
Yapay Zekaya Sor

Erkeklerin bir kadına sadık kalmaları mümkün değil mi?

#reda

Güncellemeler
1 yıl
@KızlarSoruyor aşk ilişkilerinde olacak bu soru cinsel yaşam ne alaka🙄
Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
12 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Skyquaker
    Skyquaker Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Erkekler evet iç güdüsel olarak Çok eşliliğe itici dürtülere sahip bir Canlıdır. Hoşunuza gitmesede gerçek bu Fakat şurda hatalısınız. Böyle bir dürtüsü var diye Tek bir kişiye bağlı kalamaz felan diye bir şey yok. Keza birden fazla kadına yönelen Erkeklerin nerdeyse hepside Duygusal değil sadece Cİnsel arzuyla yanaşır. Aşk meşk yok yani Bunu yapan Erkeklerde iradesiz ve Dürtülerine yenik düşen Erkeklerdir. Hepsi böyle denilemez. Baya sadık Erkek biliyorum zira , Peki bu dürtü niye var. Soy devamlılığını biyolojik yapılanması yüzünden amaçlandırılmış İç güdüleri Birden fazla kadına ulaşma arzusu verir. Eski çağlardan beri süre geldiği söylenir çünkü O zamanları düşünürsek açlık kıtlık hastalık doğal afetler savaşlar vs derken 50 çocuğun varsa geriye anca 4-5 tane kalıyordu. Ne kadar çok kadın o kadar fazla Evlat ne kadar fazla evlat o kadar Soyun devam etme şansı demektir. Nasıl ki kadınlarda güçlü erkeğe arzu var. Ki çocuğu hayatta kalabilsin iç güdüsüyle Erkekte ki dürtüde böyledir. Buna delirecek bir şey yok BİZ BU SAYEDE BU GÜNLERE GELEBİLDİK iki tarafında bu dürtüleri insan neslini sürdürülebilir kıldı.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

evet erkekelrin doğasına aykırıdır. Doğamız gereği çok eşliliğe meyilliyiz. Kadınlar erkeklerin kendileri gibi olmasını istemeseler de beklentileri hep bu şekilde oluyor...

Klişedir ama doğrudur. memeli türlerinde erkekler genelde çok eşlidir. Ve yine memelilerde erkek dişi için kavga eder; dişiler erkek için dövüşmez. Neden? Çünkü doğa türün devamı ve sağlığı için tüm erkeklere ihtiyaç duymaz ama tüm dişilere ihtiyaç duyar. Yani güçlü ve kaliteli erkek dişilerin hepsine yeter. Kalitesiz dişi yok mudur? Elbette vardır ama onların da erkek bulması türün devamı için şart zira dişinin üremeye katkısı çok uzun sürüyor ve dişinin yapabileceği çocuk sayısı zaten sınırlı. İçgüdülerimizin oluştuğu tarih öncesi yüzbinlerce yıllık dönemde ortalama ömür 25-30 civarı olduğuna göre kadınlar 3-5 çocuk anca yapabiliyordu ve bunların çoğu da öldüğü için tür zar zor varlığını sürdürüyordu. Bazı dişierin seçilmeyip devre dışı kalması halinde neslimiz kururdu. ama erkek öyle değil. Güçlü ve kaliteli olmayan erkekleri doğa tasfiye ediyor. Bu da az sayıda erkek seçilmiş erkk çok sayıda kadına sahip olur demek.

Erkekler arası rekabetin temelinde bu yatar. daha çocuk yaşlarda erkk çocuklar birbirleriyle kavga ederken kızlar evcilik oynarlar. Erkek oyunlarında her zaman kazanan ve yenlen nettir; acımasız bir rekabet vardır erkek oyunlarında. Kızlar işbirliği oyunları oynar. Bunun kültürel değil içgüdüsel olduğu örneğin israilde yapılan bir çalışmasıyla kanıtlanmıştır. Bir kibutz'da kızları erkek erkekleri kız gibi giydirip ters cinsiyetlerin oyuncaklarını vermişler ama kızlar yine birbirleriyle işbirliği yaparken erkekler kavgaetmeye ve oyun bile oynarken rekabet etmeye başlamış yaşları geldiğinde.

0
    0 Yorumla
  • ahfiya61
    ahfiya61 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Tek ve uzun eşlilik içgüdülere aykırı ama biz hayvan değiliz insan gibi davranmaliyiz.

0
    0 Yorumla
  • Pentesctasy
    Pentesctasy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 99%
    1 yıl

Erkekler ne istediklerini bilmiyorlar, tek bir tane yeterli gelmiyor. İçlerindeki testosteron kabarıyor.

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

20

Cevap

39

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı.

Tek eşliliğin erkeklerin doğasına aykırı olup olmadığı, yüzyıllardır tartışılan ve kesin bir cevabı olmayan karmaşık bir soru. Bu konuda farklı bilimsel görüşler, kültürel farklılıklar ve bireysel deneyimler bulunmaktadır. Biyolojik Faktörler: Bazı bilim insanları, erkeklerin biyolojik yapılarının çok eşliliğe daha yatkın olduğunu savunur. Bu görüş, evrimsel süreçte erkeklerin üreme başarısını artırmak için birden fazla dişiyle çiftleşmeye meyilli olduğu teorisine dayanır.
    Kültürel ve Toplumsal Etkiler: Tarih boyunca farklı kültürlerde çok eşlilik ve tek eşlilik uygulamaları görülmüştür. Bu durum, tek eşliliğin biyolojik bir zorunluluktan ziyade kültürel ve toplumsal normlara bağlı olduğunu gösterir.
    Bireysel Farklılıklar: İnsanlar biyolojik olarak benzer olsa da, her bireyin duygusal, sosyal ve psikolojik ihtiyaçları farklıdır. Bu nedenle, bazı erkekler tek eşliliğe daha yatkınken, bazıları çok eşliliğe daha meyilli olabilir.

0
    0 Yorumla
  • NickSevmeyenlerden
    NickSevmeyenlerden Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 827 cevap paylaştı.

Bilimsel olarak insan için tek eşli veya çok eşli diye bir şey söylenemiyor. İkisi de geçerlidir. Hem de hem kadın için hem de erkek için. İnsanlık tarihinde insanlar poposunda yaprak elinde mızrakla mamut avladığı dönemlerde de klanlar halinde komünler halinde yaşamışlar. O komün/klan içindeki kadın ve erkekler karma olarak çiftleşmiş ve dişiler tüm yavrulara kendi çocuğu mu değil mi diye ayırt etmeden bakmışlar. Erkekler de dişileri ve yavruları benim karım benim çocuğum ya da değil demeden hepsine bakmış beslemiş korumuş. Çünkü komündeki tüm dişilerle çiftleşiyor ve tüm yavrular onun yavrusu olabilir. İnsan ilkelken böyleydi. İnsanın ilkelliği azaldıkça tek eşli olmaya ve evlilik dediğimiz şeye yönelmiş. Hatta birçok antropolog tek eşli yani ölünceye kadar tek bir adamla/kadınla evli kalma yatma sadakat zihniyetinin insanlık tarihinde son 100-150 senede geliştiğini söylüyor. Ondan önce bütün toplumlarda kadınlar da erkekler de çatır çatır aldatırmış ve toplum içinde de bu kadar büyütülmezmiş.

1
    1 Yorumla
    • Skyquaker
      Skyquaker
      1 yıl

"Bilimsel olarak insan için tek eşli veya çok eşli diye bir şey söylenemiyor."Söyleniyor ve zaten Erkeklerin buna halen dahi meyil göstermesinin sebebi bu Öyle olmasa bu soru neden sorulsun veya bu neden tartışılsın İnsanlığın iç güdüleri 100-150 senede DEĞİŞEMEZ bu uydurma bir bilgi öyle olsa zaten Tür olarak görünüş olarak bile ciddi değişiklikler göstermemiz gerekirdi. şu an ki sistem buna mecbur bıraktığı için tek eşlilik yaşansada halen dahi dürtü devam ettiği için bu durum meydana geliyor. Halen dahi erkek soy devamlılığını garantiye alma dürtüsüyle bunu yapıyor. ANcak iradeli olanlar hariç

Yorumla
  • ayselgitbasimdann
    ayselgitbasimdann Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 71%
    1 yıl

Evet maalesef biyolojik olarak baktığımızda kadınlar bir defa döllendiği zaman uzun süre off oldukları için kendilerine en ideal olanı seçme eğilimindelerken erkekler biyolojik olarak arka arkaya bir sürü kadını dölleyebilecekleri için türün devamlılığı açısından bir kadınla birlikte olduktan sonra başka kadınlarla birlikte olma eğilimi gösteriyolar AMA BAŞLARIM ONLARIN HAYVANİ DOĞALARINA!!! AZICIK İRADE GÖSTERİP DE SADIK KALAMIYORLARSA BU ONLARIN AŞAĞILIK İNSANLAR OLDUĞUNU GÖSTERİR! Benim de içimden erkekleri katletmek geliyo yapıyo muyum? Hayır! Tutuyorum kendimi...

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Doğada kadın için de erkek için de tek eşli olmak diye bir şey yok.
    Bazı hayvanlar tek eşlidir. Bu *cinsiyet*le alakalı değil, hayvanın cinsi ile alakalıdır.

Birçok memeli için tek eşli olmanın süresi değişir bu nedenle. Dişi bir erkek tarafından hamile bırakılıp 9 ay-12 ay-36 ay çocuk taşıyıp ve yavru bakımını üstlendiği için;
    dişinin tek eşliliği *annelik yaptığı bireyi yetiştirene kadar* sürer. Daha sonrasında tekrar hamile bırakacak adayı arar.

Ancak ne zaman yavru bakımına er* bireyin de katıldığını görürüz, erkek de tek eşli davranır. Güvercin & Penguen & Çakal.. Bunların er bireyleri yavru bakımında dişi kadar sahiplenicidir.
    Yani aslında tek eşli olmanın altında "doğan bireyi yetiştirme arzusu" vardır. İnsan ilişkilerinde eşlerini aldatmayan çoğu erkeğin, çocuğunun bakımına aşırı düşkün olması bu nedenle şaşırtıcı değildir.

0
    0 Yorumla
  • _ᴛᴜʀʜᴀɴ_
    _ᴛᴜʀʜᴀɴ_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20 , eic 95%
    1 yıl

aykırı olduğunu düşünüyorum baksana burada evli olup da bekarmış gibi gösteren fenomenler var bir de biri eşini bir diğeri kocasını aldatan eşler var iki çocuk babası olup da buraya gelen bekar gibi davranan var o yüzden erkeklerin doğasında tek eşli olmak bir anlam ifade etmiyor ha Eğer kanı bozuk değil gerçekten aşıksa onu bilemeyeceğim

1
    0 Yorumla
  • sesizlerinsesi
    sesizlerinsesi Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

hz. Adem ve hz. Havva ilk yaratılan insnalar. Eğer erkekler için tek eşlilik onların doğasına aykırı olsaydı, iki tane veya üç tane eşi olurdu ilk insanın yani hz. Adem'in. Ve buna biz değil yüce Allah yapardı. Heleki Allah biz insnalar için en iyisini bilendir. Sonradan uydurulan şeylere bu kadar çok boyun eğme ek lazım. Heleki sapıkça duygular üzerinden.

0
    0 Yorumla
  • King_122
    King_122 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Takvalı erkekler hariç zor. Bende eşimi beğenmiyorum farklı kızlarla tanışmak konuşmak istiyorum. Hiç sevgilim olmadı hiç konuşamadım kizlarla hiç ortamlara giremedim şimdi görmek istiyorum. Esimide fizik olarak beğenmiyorum benim istediğim kadın o degil

0
    0 Yorumla
  • raif1923
    raif1923 Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

aykırı değil ama gerçekten aşk ve sevgiyi bulup karşı taratanda aynı aşk ve sevgiyi görürse başkasını aramaz eşinden daha güzelini görünce gayri ihtiyari gözü kayabilir ancak eşini aldatmaz tabi bu söylediklerim ar damarı çatlamış insanlar için geçerli değil mesela p*rno oyuncuları

0
    0 Yorumla
  • Master81
    Master81 Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 87%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.

Sadece erkeklerin değil, kadının da doğasına aykırı

tıpşumsal baskı bunun önüne ket vurmasa emin ol gizli yaşananlar tamamen aşikar olur

0
    0 Yorumla
  • 06romeo
    06romeo Takip Et
    Master Yaş: 60 , eic 98%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Hayır aykırı değil ama bu her iki cins için de doğal bir şey. Hepimiz ilgi ve tatmin istiyoruz yalan mı… 😉

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Değil. Şerefsiz olmak isteyen her cinste olur. Kadınlarda aldatıyor e onlarda değil o zaman tek eşli. Ne saçma bir çıkarım bu? İnsan olan tek kişiyle olur. Arap ya da orta doğuluysa karısının rızasını almak zorunda ayrıca.

0
    0 Yorumla
  • Onemortime
    Onemortime Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 88%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Elbette degil.. Ama geçmişten beri yüklenen misyon.. Hak görme.. Vs vs erkegi boyle büyütmek bu sonuçları yaratıyor :))

0
    0 Yorumla
  • վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61
    վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.

Dinimize uyuluyor. 4' e kadar yolu var.😜 😂

1
    0 Yorumla
  • Sözlerin_prensesi
    Sözlerin_prensesi Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Bir insana sınır kıyamıyorsun hele ki bu devirde çok kötü imkansız sanki

1
    0 Yorumla
  • ahmetcann16
    ahmetcann16 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.

aykırı filan değil , adam gibi karını sevip sadık olacaksın

1
    0 Yorumla
  • HeartofFire
    HeartofFire Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.

s. okyım doğalarına ya ahsh :D her iki cinste de o... çok

0
    0 Yorumla
  • Feministbiradam
    Feministbiradam Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 58%
    1 yıl

Bu soruya sadefe söyle yanit verebilirim olmayan uzakta olan konuşmadığın dahi birine olan sadakat..

0
    0 Yorumla
  • aliceahrass
    aliceahrass Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

ne demişlerrr aldatmayan erkeğin ya parası yoktur ya fırsatı

0
    0 Yorumla
  • BloodyGamer
    BloodyGamer Takip Et
    Mentor Yaş: 35
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.

Bence değil. Ruh eşini bulduktan sonra gerisi önemsiz.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Alakasız …. İnsanın ruh ve kalbi bir parçadır aslında bir kişiye musaittir … … çok insan hiç insandır

0
    0 Yorumla
  • begmdoksanbes
    begmdoksanbes Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    1 yıl

bu tamamen genetik, babadan ogula aktariliyor o yuzden mumkun olabildigince partnerinizin babasini iyi taniyin. babasi annesini aldatan bir adamin sevgilisini veya esini aldatmama olasiligi cok dusuktur. bu arastirilmis bi sey

0
    0 Yorumla
  • Serinbey06
    Serinbey06 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 30
    1 yıl

Kadın doğası gereği zayıftır erkek avlar kadin yemeği pişirir çocuklara bakar erkek kas kütlesi olarak güçlü ama mantık yoktur kadında sahiplenme duygusu çocuklarina karşı merhamet duygusu verilmiştir

0
    0 Yorumla
  • Banmm
    Banmm Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    1 yıl

Bence mümkün kendileri yapamacaksa bizden de istemesinler erkek yapınca doğasında var kadın yapınca o…

0
    0 Yorumla
  • Brn10203093
    Brn10203093 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 19
    1 yıl

Bunların boş birer hurafeden ibaret olduğunu düşünüyorum.

0
    0 Yorumla
  • denizzmm_
    denizzmm_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21
    1 yıl

Çok zor sadık erkek sayılı kalmıs maalesef mdkfcmflm

0
    0 Yorumla
  • Geologicalengineer
    Geologicalengineer Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Severse evet gerçekten çok severse evet

1
    0 Yorumla
  • Bırısıste2716
    Bırısıste2716 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Hayır aykırı değil

1
    0 Yorumla
  • endoplazmikkul
    endoplazmikkul Takip Et
    Xper 7 Yaş: 19 , eic 96%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 418 cevap paylaştı.

Erkekler değil orr çocuklarının doğasına aykırı

0
    0 Yorumla
  • Cioarslann34
    Cioarslann34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 766 cevap paylaştı.

Yoo bu kadınlardada aynı olabiliyo

0
    0 Yorumla
  • XG10AV
    XG10AV Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.

Aykırı değil, sadece böyle lanse ediliyor.

0
    0 Yorumla
  • MarllboroRed m
    MarllboroRed Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 14,5b cevap paylaştı.

Erkeklerin evet. Adamların hayır

0
    0 Yorumla
  • Tanısan-seversin
    Tanısan-seversin Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    1 yıl

Aykırı değil ama zor bir durum

0
    0 Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    1 yıl

Sizin doğanıza uygun mu?

0
    0 Yorumla
  • Beyefendi92
    Beyefendi92 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı.

kadınların doğasına da aykırı

0
    0 Yorumla
  • FeshiMüna
    FeshiMüna Takip Et
    Guru Yaş: 110 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Hayır beyinlerine aykırı.

0
    0 Yorumla
  • Taylant34
    Taylant34 Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Bence aykırı değil bu zamanda

0
    0 Yorumla
  • ÇüküChan
    ÇüküChan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Kontrolsüz üç, beş değildir.

0
    0 Yorumla
  • Bischocolata
    Bischocolata Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Aç gözlü olmamızdan kaynaklı

0
    0 Yorumla
  • Dipsizdağ
    Dipsizdağ Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 481 cevap paylaştı.

Olması gereken bu ama etrafta çok yiyecek var

0
    0 Yorumla
  • samsunlu321
    samsunlu321 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 97%
    1 yıl

Tek eşli olanlar da var

0
    0 Yorumla
  • zirkonn
    zirkonn Takip Et
    Master Yaş: 39
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı.

genel olarak evet

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Adam olana bir kadın yeter bile

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Her kadın sadık, kibar erkekten tiksinir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Hayır değil. Onlar aldatmaya bahane arıyorlar

0
    0 Yorumla
  • Aşkoşişko
    Aşkoşişko Takip Et
    Guru Yaş: 109 , eic 100%
    1 yıl

Severse sadık kalır

1
    0 Yorumla
  • serelin
    serelin Takip Et
    Xper 3 Yaş: 20
    1 yıl

Aykırıysa bile olacak

0
    0 Yorumla
  • Hadiiyani
    Hadiiyani Takip Et
    Master Yaş: 53 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı.

Evet

0
    0 Yorumla
  • omerdeniz5
    omerdeniz5 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    1 yıl

Sanırım öyle ama bu kadınlar için de geçerli

0
    0 Yorumla
  • gecekusum3434
    gecekusum3434 Takip Et
    Master Yaş: 54 , eic 88%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.

Bazıları için evet

0
    0 Yorumla
  • yeterhayeterhayat
    yeterhayeterhayat Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 67%
    1 yıl

Hayır değil.

0
    0 Yorumla
  • hadiyinla
    hadiyinla Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 77%
    1 yıl

Evet

0
    0 Yorumla
  • özgürrkiizz
    özgürrkiizz Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 71%
    1 yıl

Değil

0
    0 Yorumla
  • KRALINIZASELAMDURUN
    KRALINIZASELAMDURUN Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 91%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Evet auahaja

0
    0 Yorumla
  • Sky_Walker
    Sky_Walker Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 91%
    1 yıl

Tercih meselesi 😀

0
    0 Yorumla
  • Borsa_Kaplanıı
    Borsa_Kaplanıı Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 96%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı.

ben sadığım

0
    0 Yorumla
  • Anlatdinliyorumcanım
    Anlatdinliyorumcanım Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı.

Gayet mümkün

0
    0 Yorumla
  • Culdesac
    Culdesac Takip Et
    Master Yaş: 31
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı.

Yurtdışında aykırı

0
    0 Yorumla
  • Cleanlife
    Cleanlife Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42
    1 yıl

Hayır yok

0
    0 Yorumla
  • Üzgünçocuk06
    Üzgünçocuk06 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    1 yıl

Yoo değil

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Tek eşli olmak erkeklerin doğasına mı aykırı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Tek eşlilik erkeklerin doğasına aykırı mı? 14 cevap verildi
Tek eşlilik erkek doğasına aykırı mı? 35 cevap verildi
Tek eşlilik erkek doğasına aykırı mı? 305 cevap verildi
Tek eşlilik gerçekten erkek doğasına aykırı mı? 113 cevap verildi
Tek eşlilik, erkek doğasına aykırı mı? 104 cevap verildi
Tek eşlilik, erkek doğasına aykırı mı? 134 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kötü birine aşık olabilir misin?
  • Güzel olmak mı, güzel görünmek mi daha iyi?
  • İnsan en çok hayallerini mi erteliyor, yoksa kendini mi?
  • Evde kaç kişi yaşıyorsunuz?
  • Nikah şahidiyim ne giymeliyim?
  • Karıma yıldönümü hediyesi olarak tek taş mı alsam beş taş mı?
  • Yemek yerken telefon ile konuşur ya da yazışırmısınız?
  • Sivri dilli misin, tatlı dilli mi?
  • ​Bazen en büyük huzur, görmezden gelmeyi öğrenmekte gizli. Sizce de artık duymamazlıktan gelme sanatını öğrenmenin vakti gelmedi m?
  • Sarı tavukları 10 saniyede sayabilecek bir zeka küpü var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨