• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Tek eşlilik, erkek doğasına aykırı mı?

Pikauv
Pikauv Takip Et
Guru Yaş: 30
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
41
Yapay Zekaya Sor

Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • idrinkoctave9
    idrinkoctave9 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

günümüz toplumunda çok insanla beraber olmak müthiş bir şey gibi görülüyor. eğer bir insanın daha önce hiç sevgilisi olmadıysa ilk önce çevresindeki insanlar tarafından çürük elma olarak adlandırılıyor. sosyoloji buna göre şekillendiği takdirde bu tarz alt kültürlerin gelişmesi muhtemel olur. sonuç olarak günümüz ilişkilerinde sürekli bir kıyaslama, aldatma, doyumsuzluk söz konusu. bu da toplumu çok eşli olmak zorunda hissettiriyor. ben böyle hissedenlerden değilim. bu yüzden de dışlanıyorum.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• ahmetyasinakturk
    ahmetyasinakturk Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 782 cevap paylaştı.

Hayır İslamen de tek eşlilik bolca övülmektedir. Hatta bence yanlış anlaşılmıştır bir çok nokta çünkü ayetler tamamen tek eşli olmanız için öğüt vermiştir.
    İnsani olarak baktığımızda da erkekler günümüzde kadınları sadece bir cinsel ilişki makinesi olarak gördüğü için bir kişi yetmiyor. Yani hep yeni zevkler peşinde koşuyor çünkü aldığı zevk yetmiyor. Bunu yaşamasının sebebi de bakış açısında olan bozukluk.

0
    0 Yorumla
  • Akrep-Bir_Adam
    Akrep-Bir_Adam Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.

Şu pembelerin görüşlerini okuyunca gülmekten öldüm :D :D İşlerine geldiği tüm karşı cinsle sohbet edip ama yeri geldiğinde arkadaş diye sınıflandırır yeri geldiğin de başka türlü :) herkes kendinden sorumludur. genelleme yapan kişinin canı yandığı için öyle demiştir :)

0
    0 Yorumla
  • Heavenman
    Heavenman Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 87%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Erkek hayvanlar için tek eşlilikten söz edemeyiz elbette fakat bu insan olunca hani aklın, vicdanın ve empatinin devreye girmesi gerektiği erkek/kadın için ahlaksal bir duruştur tek eşlilik.

0
    10 Yorumla
    • AléjateDeMí
      AléjateDeMí
      +1 yıl

penguenler, kumrular, sevda kuşu ve bazı başka kuş türleri de tek eşli

Yorumla
    • Heavenman
      Heavenman
      +1 yıl

@AléjateDeMí onlardan özür diliyorum ifşa olmasınlar diye adlarını kullanmadım. Tarzan da tek eşliydi Jane den de özür diliyorum.

Yorumla
    • AléjateDeMí
      AléjateDeMí
      +1 yıl

komik mi yani şimdi

Yorumla
    • Heavenman
      Heavenman
      +1 yıl

@AléjateDeMí değil çok ciddiyim. Bize tek eşli türler hakkında verdiğin bilgi için teşekkürler. Şu an bize gülüyorlar farkında mısın? Konuyu dağıtmadan kapattım.

Yorumla
    • AléjateDeMí
      AléjateDeMí
      +1 yıl

kim niye gülsün ya

Yorumla
    • Heavenman
      Heavenman
      +1 yıl

@AléjateDeMí çünkü saydığın türler tek eşli ama kendi birçok türüyle çiftleşip içlerinden sadece birini eş kabul ediyor. Yani evlenmeden evvel veya daha sonrasında çiftleşen erkek türleri de kendine sonunda bir eş sectigini düşünürsek aynı kapıya çıkıyor. Bu değil olayım. Benim hedef Monogamil erkek, sadece kendi eşinle yakınlaşıp onunla yuva kuran ve gömülen erkek cinsi.

Yorumla
    • AléjateDeMí
      AléjateDeMí
      +1 yıl

ee o hayvanlarda öyle zaten neyin kafasını yaşıyon hiç mi belgesel izlemedin

Yorumla
    • Heavenman
      Heavenman
      +1 yıl

@AléjateDeMí saydığın türler kendi türleriyle birçok çiftleşme yaşayıp diğer hayvanlardan tek farkı olarak sadece birini tercih etmesidir. Belgesellerde bu yaşantısal hareket gösterilmez. Sadece o habitat içinde "sadık hayvanlar " karesinden bir kaç dakika kesit olarak sunarlar. Sadıklar ama dediğim şekilde aslında. Neyse zaten konumuz monogamil ol (a) mayan erkekler olduğundan içsel dürtülerini dizginleyemeyen erkek türlerinin en azından saydığın hayvan türlerinden bile ibret almaları gerektiğini savunuyorum. Bu prensibini eşinden önce ve yine eşinden sonra da hayatına yayan erkek zaten aşmış erkektir. Teşekkür ediyorum sohbet için 👋

Yorumla
    • AléjateDeMí
      AléjateDeMí
      +1 yıl

kesit değil bütün hayatını gösteriyor yalnız

Yorumla
    • AléjateDeMí
      AléjateDeMí
      +1 yıl

Üveyik: Güvercingiller familyasından üveyik kuşu da, aşkına en sadık hayvan olarak bilinir. 7 yıllık ömürlerini tek eşle geçiren üveyik kuşları, Hıristiyanlık kültüründe sonsuz sevginin sembolüdür.

Fransız melek balığı: Bu balık türü, çok geniş bir coğrafyada yaşar. Ömürlerini tek bir eşle geçirir ve bölgelerini komşu çiftlerden korur.

Kurtlar: Köpek ailesinin en büyüğü olan kurtların aile bağı kuvvetlidir. Yavru kurdun bakımını birlikte üstlenen kurtlar, eşleri ölmeden başka bir eş seçmez. Üstelik aileleri konusunda da inanılmaz hassastırlar.

Kuğular: Birbirlerine sevgi gösterisinde bulunurken, boyunlarının aldığı kalp şekliyle bilinen kuğular da tek eşlidir. Hatta eşleri öldüğünde üzüntüden ölürler. Kuğular, eşlerinin kuluçka döneminde yuva kurarlar ve onlara yardımcı olurlar. Sonraki yıl çiftleşme döneminde yine aynı eşlerini arar ve bulurlar.

Penguen: Eşine sadık hayvanlardan biri de penguendir. Sosyal olmalarıyla bilinen penguenler eşlerine sadık kalırlar. Üstelik eşlerini bulmak için her yıl yaklaşık 16.000 km gezerler. Bu sırada imparator penguen, yumurtayı sıcak tutar ve sadık bir şekilde eşini bekler. Aynı şekilde dişi penguen de asla tek eşlilik kuralını bozmaz.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

30

Cevap

70

Cevap

• Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.

Tek eşli olmamak hayvanlara mahsustur erkeklere değil

1
    0 Yorumla
  • _Maidetta_
    _Maidetta_ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 39
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.

Hayır aykırı bir durum değildir.

0
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı.

Tek eşli olmamak sadece hayvanlara özgüdür

0
    0 Yorumla
  • Kawasaki_Ninja
    Kawasaki_Ninja Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 86%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Tek eşlilik insan doğasında olması gereken bir olgu fakat şeytan yasakları ademoğluna tatlı gösteriyor. Erkekler aldatirken erkek erkeğe yapmıyor o işi, erkekler 1i 10 yapıyor kadınlar ise 10u 1 yapıyor. Erkekler olarak 100 kadından 1 kişi ile birlikte olabilmek için kırk takla atarız ama kadınlar ilk önüne gelen erkegi çok rahat yatağa atar. Yani kadınlar erkeklerden daha fazla aldatıyor ve saklıyor çünkü adı çıkacağına canı çıksın mantığı var. Oysa erkekler benim anahtar 🔑 her kilidi 🔒 açıyor masterkey havasında dolaşıyor. Bu olayın gerçeği budur, şahsi fikrim ve durumum ise birlikte olmak için duygu beslemem gerekir. Duygusuz seks yapamam, hele hele seks işini paraya döken kadınlardan iğreniyorum, midem bulanıyor. Düşünmek bile tüm isteğimi baltalıyor. Buradan çıkan sonuç ise benim için geçerli olan şey tek eşlilik 👍 çünkü başka türlüsünü midem kabul etmiyor.

2
    0 Yorumla
  • Hullanza
    Hullanza Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 100%
    +1 yıl

İnsan tek eşli değildir. Erkekleri zaten bilşyoruz, ama kadonlar da değildir. Kadınların daha uzun süreli ilişki beklentisi, insan yavrusunun bakıma muhtaç olduğu süre kadardır aşağı yukarı. Kadın, yavrusuyina bakarlen başka işlerini hallederken zorlanır. Koruyacak, yiyecek getirecek bir erkeğe ihriyaç duyar bu süre inde. Ama yavru büyüyünce (genelde 3 yaş ortalama) kafon da başka erkeklere ymnelebilşir.

Nörolojik olarak da fareler üzerinde çok verimli deneyşer yapmışlar. Büyğk olasılıkla insanda da benzer. Beyinn ödül merkezinde (merkez değil tam olarak, yol aslında) yer alan nöronlarda, baplılık hormonunu kapan reseptör sayısı çok olunca tek eşli, az olunca da tek eşli olmayan davranışlar sergiliyor fareler.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

kadın da erkek de çok eşli. yani mutlak tek eşlilik bi partner bulup onunla eşleşip sadec onunla olabilmek. ama insanlar böyle değil. tarla fareleri öyle mesela. ama insan birini bulur kafa uymazsa onu bırakıp başkasına geçebilir. 3. 4. evliliğini yapan var. bunu kadın da yapabiliyor erkek de. çok eşliliği grup seks olarak düşünmeyin. aynı anda yapıyor olmana gerek yok ama farklı insanlarla yapabiliyorsun doğanda bu var. erkeklerin ise cinsel stratejisi olabildiğince farklı kadına ulaşmak olduğu için onların cinsel sadakati çok daha az doğal olarak. kadın ise çok daha fazlasına değil çok daha iyisine ulaşmak istiyor. ama medeniyet için ve düzgün çocuk yetiştirmek için erkekler çok fazla kadına ulaşma istekleri varken bile kendilerini durduruyorlar (en azından çaba bu yönde). çünkü iyi çocuklar yetiştirmek istiyorsak tek eşliliği uygulamamız gerekiyor

2
    0 Yorumla
  • KaramelMacchiato_
    KaramelMacchiato_ Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 95%
    +1 yıl

Kadinin da erkegin de dogasina aykiri degil. Uydurmayin hayvan miyiz biz? Bi kadin ve erkek birbirlerini bir kere gerçekten sevdi mi, o ilişki ya da evlilik monotonlaşsa bile başkasina dönüp bakmazlar. Sadık kalırlar. Hic de aykiri degil valla. Aşk gecicidir evet ama sevgi kalicidir. Gercekten duyulan sevgi ve saygi tukenmedigi surece kimse cok esli olmaz.

1
    0 Yorumla
  • Erhancanlar
    Erhancanlar Takip Et
    Master Yaş: 55 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.

Bunu da nereden çıkardınız? Kadın kadın değilki de kalabilsek ömür boyu evlendigimiz kadın ile. Aşk ile sevildigini ve sevdigini bilen hic bir erkek ikinci bir kadınım olsun drmez. Ama zaten aşka zerre inanmayan kadın icin obkiramı ödesin, bu suyumu, şu elektrigimi, bu pazarlığımı, şu sigarsmı, öreki de sonema biletimi, aha o da abur cubur, parti, eglence, gezi mezi parsmı ödesin der onlarcasına evet der, idare eder, sağar da sağar. Asıl mesrle bu...

0
    0 Yorumla
  • Olgun1adam123
    Olgun1adam123 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 48 , eic 77%
    +1 yıl

tek eşlilik insanın gerçek fıtratının gereğidir, ama modern cahili devrinde bu gün bu normal geliyor insanlara çok eşlilik ya da tek kişi ile yetinmeme

tek kişi ile yetinmeyenler daha önce çok kez başkaları ile olanlardır genelde

tek kişi ile yetinenlerde ilk defa birbirinin olanlardır

0
    0 Yorumla
  • Üyeadıalmadım
    Üyeadıalmadım Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl

Tek eşlilik doğamızda var mıdır yok mudur tartışma konusudur fakat bunu bahane ederek ondan ona geçenlerin kendi cinsel dürtülerinin kontrolünü sağlayamayanların sığınağıdır. Çünkü aşk insanı tek eşli yapar yapmıyorsa bir yerde bir sıkıntı vardır ve bu aşkın sıkıntısı değil insanın doyumsuzluğu ve kendini kontrol etme becerisinin gelişmemesinden kaynaklıdır...

0
    0 Yorumla
  • sierravista
    sierravista Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Bence bu erkekler için aykırı bişey. Erkekler tek bir kişiye ilgi gösteremiyor, tek bir kişiyi sevemiyor, tek bir kişiye sadık kalamıyorlar. Erkeklere bu tür "adamsal" davranışlar, hisler vs ağır geliyor kaldıramıyorlar

2
    5 Yorumla
    • HardFastFierY
      HardFastFierY
      +1 yıl

Boş yorum

Yorumla
    • sierravista
      sierravista
      +1 yıl

Erkeklere göre boş olabilir evet.

Yorumla
    • HardFastFierY
      HardFastFierY
      +1 yıl

Ne alakası var erkek olmak ile karakter ile alakalı bir durum bu önce iğneyi kendinize batırın sonra çuvaldızı başkasına

Yorumla
    • sierravista
      sierravista
      +1 yıl

Ne saçmalıyosun sen? Kız soru sormuş bende o soruya uygun cevabımı yazıyorum. Başkalarının görüşüne atlayacağına soruya kendi görüşünü yaz.

Yorumla
    • idrinkoctave9
      idrinkoctave9
      +1 yıl

denk geldiğin insan profiline göre değişir. benim de gördüğüm insanların çoğunluğu genelde bir doyumsuzluk içerisinde. artık çoğu insan yaşadığı ilişkiyi yeterli bulmuyor, kendi mutluluk deposunu farklı insanları kullanmaya çalışarak dolduruyor. toplumun algısı da tek eşli olan insanları çürük elma olarak nitelemekle kalmıyor üstüne her türlü sosyal imkanlardan men ediyor.

Yorumla
  • wesgibbins
    wesgibbins Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı.

Valla ben tek eşliyim. Sevgilim varsa başkası ile sevişmem. Sevişmenin hayalini de kurmam. Bazı kızlar çok güzel yani dünyanın en aşık insanı da olsam bu o kızın güzel olduğunu gerçeğini değiştirmiyor. Ve o kıza bakılır.

0
    0 Yorumla
  • eray1970
    eray1970 Takip Et
    Guru Yaş: 110 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

kimse kabul etmese bile şu gerçek her kadının içinde canavar vardır bunu çıkartan erkek olduktan sonra karşılık verir o yüzden artık Türkiye'de sosyal hesaplarda çok evli sevgili çiftler fantazisini gerçekleştiriyor kabuk edilsede edilmesede

0
    0 Yorumla
  • menesselal
    menesselal Takip Et
    Bilge Yaş: 103 , eic 99%
    +1 yıl

bitmek bilmeyen erkek doyumsuzluğu ve kadın feministliği muhabbetleri. ☹️

4
    0 Yorumla
  • Fırçe
    Fırçe Takip Et
    Xper 1 Yaş: 33
    1 yıl

Neden aykırı olsun ki. Karaktere göre değişir bence. Ben mesela ömrümün sonuna kadar seveceğim, sadık olacağım, herşeyi sadece onla yaşayacağım ve onu mutlu etmek için herşeyi yapacağım birini bekliyorum. Ama bulmak kolay değil tabii. Nasip diyoruz bekliyoruz. :)

0
    0 Yorumla
  • TemizMan
    TemizMan Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 94%
    +1 yıl

bir erkek dünyanın en güzel kadınıyla bile birlikte yaşasa. 4 * 4 lük bir ilişkileri dahi olsa. Başka çekici bir kadın gördüğündee bakar. Hiç çeker. Bu bile aldatmaya girer.

0
    0 Yorumla
  • Sezen33
    Sezen33 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Benim acil intihar etmen lazım o vakit😄 Kadın 15 yıl aynı çiçekten bal alıyor da, erkek doğasına niye aykırı olacakmış ki 🙂 Tekini mutlu etsinler de😄

0
    0 Yorumla
  • ozandmk
    ozandmk Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    +1 yıl

Tek eşlilik kültürel bir şeydir. Ancak insanlar da diğer tüm canlılar gibi çok eşli olabilir. Ancak doğa evrimsel süreçte insanlara eşlerin birbirine bağlı olmasını sağlayan aşk dediğimiz bir hormonu vermiş. Amaç eşlerin birbirine bağlı olup olabildiğince üreyebilmek ve en iyi organizmayı meydana getirebilmektir. O sebeple biz artık tek eşli olmayı tercih ediyoruz. Ama her zaman olabildiğince fazla partner ister insanoğlu. Aşık olmadığı sürece 🙂..

0
    0 Yorumla
  • AURA00
    AURA00 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 49%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 701 cevap paylaştı.

Güç erkeğe verilir güzellik kadına fakat her şeyi yenen güç yalnız güzelliğe yenilir erkek doyumsuzluk yapıyor ise bir sıkıntı var demektir karşıda

0
    0 Yorumla
  • Solmez3435
    Solmez3435 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl

Ben tek eşlilikten yanayım. Tek olsun, hep olsun ve yalnız benim olsun. Aldatan hiç kimse elindeki mevcutundan daha iyi birisine gitmemiştir. Aldatanlar aptallıklarına doymasınlar.

0
    0 Yorumla
  • neptuno
    neptuno Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 96%
    +1 yıl

Bunun erkeklikle bir alakası yok aslında insan denen hayvan tek eşli değildir özünde. Bunu tercih etmek kişinin kendine kalmış bir şey

1
    0 Yorumla
  • HeartofFire
    HeartofFire Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.

Erkeğe aykırıysa kadına neden aykırı olmasın :D her haltı yer yer sonra suçlu yaradılış :D ahsh

1
    0 Yorumla
  • guapomorena
    guapomorena Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 100%
    +1 yıl

Çevremize baksak yanıtını buşuruz.

Değil. Çapkınlığı legalleştirmek için üretilen zırvalardan.

1
    0 Yorumla
  • TwistzZz
    TwistzZz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Çoğalma politikası gerekiyorsa aykırı evet. Çünkü milattan önce eski çağlarda insan gücüne ihtiyaç vardı

1
    0 Yorumla
  • BirAnanasAldirdim
    BirAnanasAldirdim Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 59%
    +1 yıl

Aykırı olmuş olsa çevremizfe aldatılmayan bir kadın kalmazdı

1
    0 Yorumla
  • Demir666
    Demir666 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 92%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Eskiden oyleydi ama şu an günümüz evli kadınları bile bunu yapıyor yani

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

'Tek eşlilik tabiatıma aykırı' diyen erkek asla düzgün ilişki kuramaz. 'O beni asla aldatmaz' zırvalığına inanmayın. Hiç kimse değişmez.

Tek eşlilik, erkek doğasına aykırı değil.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Erkeğin değil kadının doğasına aykırı. Evli kadınlara yavşayan erkek görmedim, ama evli olduğunu bile bile o adamla olmayı kabul eden, ayartan çok kadın var.

0
    0 Yorumla
  • mi_lightning
    mi_lightning Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 92%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Öyle bir dünya yok ya, adam olana bir kişi yeter...

0
    0 Yorumla
  • kalpsizsjnzalimm
    kalpsizsjnzalimm Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 93%
    +1 yıl

Çoğunluğuna aykırı onlar çeşit seviyor çerez misali hepsini canı cehenneme

0
    0 Yorumla
  • imbroz
    imbroz Takip Et
    Bilge Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl

Doğaya aykırı mi bilmem ama tek eş bir süre sonra monoton olduğu kesin

0
    0 Yorumla
  • Ultra_Phoenix
    Ultra_Phoenix Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Erkek olmakla bir ilgisi yok, karakter meselesi o. Her erkek doğan çok eşlilik dürtüsüyle doğmuyor.

0
    0 Yorumla
  • everkeğii
    everkeğii Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 36%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.

Olabilir, sonuçta Doğa da çoğu canlı tek eşli değil, üreyip çoğalmak genlerimizde var

0
    0 Yorumla
  • Teacherisback
    Teacherisback Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Eğer olacaksa kadına ters olur biyolojik olarak. SAça sapan fikirler sunmayın

0
    0 Yorumla
  • Turkuaz88
    Turkuaz88 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 94%
    +1 yıl

Evet aykırı da kızlar da malum konuşmayalım istersen

0
    0 Yorumla
  • Lindström
    Lindström Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Karakter bozuksa her ikisinin de doğasına aykırı olur.

0
    0 Yorumla
  • ErtugrulKARTAL1903
    ErtugrulKARTAL1903 Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 68%
    +1 yıl

Evet 3 de yetmez 5 tane ver ver ver ver Allah'ım ver.

0
    0 Yorumla
  • Nüklofizo
    Nüklofizo Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 95%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Değil. Öyle olsaydı Allah bir Adem ve bir Havva yaratmazdı.

0
    0 Yorumla
  • builder
    builder Takip Et
    Master Yaş: 58 , eic 74%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

hayır değil
    islam tek eşlilik önerir çoklu değil

0
    0 Yorumla
  • ESKILERDENbirDINAZOR
    ESKILERDENbirDINAZOR Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Kadinin da aykiri. Bence bu is cinsiyetle degil karakter yapisiyla alakali

0
    0 Yorumla
  • uomoitaliano
    uomoitaliano Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 61%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.

E yani şöyle bi 30 manitam olsa hepsiyle aynı evde kalsam iyi olurdu

0
    0 Yorumla
  • Oksitosin
    Oksitosin Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl

İnsan desek daha doğru olur. Toplumsal baskılar olmasa kadınların yarısı escort olur

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

İnsan doğasına aykırı. Sürekli üreme arzusu duyan insanın tek eşlilik olgusuna sahip olmasının sebebi yönetilebilir toplumlar yaratma çabası sadece.

0
    0 Yorumla
  • mdrx592
    mdrx592 Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.

Tek veya çoktan anlamam ama erkeğin içindeki grup için uygun bir yaşam tarzı çok eşliliktir belki de...

0
    0 Yorumla
  • İdentityKa
    İdentityKa Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.

Bilimsel olarak zaten insanlar tek eşli kategorisinde değil..

0
    0 Yorumla
  • kimvurduyagidenadam
    kimvurduyagidenadam Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

Partnerinden yeteri tatmini alan kişi gayette tek eşli kalır aklına bile gelmez. Diğer türlüysede zaten uzatmanın kandırmanın alemi yok ayrılmak münasiptir.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

erkekler tek eşli olmazsa kadınlar nasıl olabilir eşcinseller için mi bu soru

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

aykırı olsaydı hz. ademin yanında üç beş tane daha kadın yaratılırdı

0
    0 Yorumla
  • 0Devrim7
    0Devrim7 Takip Et
    Yoda Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Sen istermisin 2 tane baban olsun? Veya 2 tane kocan olsun?

0
    0 Yorumla
  • ölübirinsanımm
    ölübirinsanımm Takip Et
    Xper 1 Yaş: 23
    +1 yıl

Biz erkeksiz yaşarız erkekler kadınsız yapamaz az olsa da varsa bilemem 😂

0
    0 Yorumla
  • AléjateDeMí
    AléjateDeMí Takip Et
    Xper 4 Yaş: 21
    +1 yıl

hayvanlarda bile eşlilik varsa insanda zaten vardır ha kadın için aynını diyemem ama

0
    0 Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı.

Tek eşlilik olmalı zaten

0
    0 Yorumla
  • drkatil
    drkatil Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 57%
    +1 yıl

Kesinlikle evet.

0
    0 Yorumla
  • isimsoyisimTR
    isimsoyisimTR Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

Hayır sen de olabilir duyuyorum o

0
    0 Yorumla
  • Buzor
    Buzor Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Kadın doğasına aykırı daha çok

0
    0 Yorumla
  • tuXba
    tuXba Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 982 cevap paylaştı.

Aslinda kadin dogasina aykiri

0
    0 Yorumla
  • alarachan
    alarachan Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Erkek doğası neymiş ki aykırı olsun

0
    0 Yorumla
  • Aykırı_Çiçek_
    Aykırı_Çiçek_ Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Çoğu erkek için öyle

0
    0 Yorumla
  • cirkinkizlarbacimdir
    cirkinkizlarbacimdir Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

evet aykırı başka sourus olan

0
    0 Yorumla
  • Bey_NeLmiLeL
    Bey_NeLmiLeL Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Kim ne derse desin... AYKIRI.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Tek eşlilik, erkek doğasına aykırı mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Tek eşlilik, erkek doğasına aykırı mı? 134 cevap verildi
Tek eşlilik erkek doğasına aykırı mı? 35 cevap verildi
Tek eşlilik erkek doğasına aykırı mı? 305 cevap verildi
Tek eşlilik gerçekten erkek doğasına aykırı mı? 113 cevap verildi
Tek eşlilik erkeklerin doğasına aykırı mı? 14 cevap verildi
Tek eşli olmak erkeklerin doğasına mı aykırı? 63 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sadece el işi yaparak ev geçindirmek mümkün müdür?
  • Sizce bastırması daha zor duygu hangisi, öfke mi yoksa özlem mi?
  • Hangi cümleyi duymaya ihtiyacın var?
  • Sadece sokak kedileri dolu bir gezegen olsa oraya kalıcı olarak gitmek ister misin?
  • Hiç salçalı yumurta yediniz mi?
  • Honda mı Hyundai mi daha iyi, hangisini tercih etmeliyim ve neden?
  • Land Rover Vs Volvo Hangisi Tercih Edersiniz Hangi Otomobil Daha İyi Suv Olarak?
  • Bir ürün pahalıysa ona o parayı verenler yüzünden mi?
  • El emeği ürünler yapıp satmak için günde ortalama ne kadar ekstra vakte ihtiyacınız var?
  • Dünyayı gezmek ister miydiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨