Benden hoşlanan adam ben ondan hoşlanmaya başladığımda benden hoşlanmayı kesti?

Kızlar şimdi bi adam var ve deli gibi ilgileniyor benimle ama bunu beni asla rahatsız etmeden yapıyor. Sürekli mutlu olmam için uğraşıyor ve çabalıyor. Ama başlarda çok kardeşim birisi olduğu için sıcak bakmıyordum sonra bana gerçekten farklı davrandığını farkettim. Bi baktım onunla muhabbet etmek bile bana iyi hissettiriyor. Yani nasıl oldu bilmiyorum onsan hoşlanmaya başladım bi anda. İkimizde bunu asla dile getirmeden yapıyorduk. Sonra bir şey oldu tartıştık ve bana arkadaşız muhabbeti yaptı. orada şarteller attı bende. Dedim ki ne arkadaşı dalga mı geçiyorsun benimle canım mı var karşında. Son zamanlarda ilk günler gibi ilgili değildi ama yine de çok iyiydi. o da evet senden hoşlanıyordum ama artık hoşlanmıyorum fark etmedin mi dedi ama seninle olan arkadaşlığımı kaybetmek istemiyorum da dedi. Ben de konuşmayı kestim bu sefer trip atıyorsun diyor ama trip değil bu üzüldüm sadece ve onunla konuşmak şu an bana iyi gelmiyor. Ondan hoşlanmayıda istemiyorum çünkü asla doğru ya da benlik birisi değil. Tuhaf bi paradoksa girdim. Onu özlüyorum konuşmak görüşmek istiyorum ama paralelinde istediğim şeyse ona karşı olan duygularımı yok etmek. Onu düşünmekten nefret ettim. Ne yapacağım nasıl bir yol izleyeceğim hakkında hiçbir fikrim yok. Sizden fikir almak iyi hissettirir diye düşündüm ondan yazıyorum buraya. Bi de daha kendim zor kabullenmişken arkadaşlarıma hiç bahsedemiyorum duygularımdan. Bi de onun dengesini bozduğumu ve bana bağlanmak istemediğinden bunun onu kötü yaptığından bahsetmişti.

Benden hoşlanan adam ben ondan hoşlanmaya başladığımda benden hoşlanmayı kesti?