Benden hoşlanmayı neden bıraktı?

yaklaşık 5 yıldır arkadaşız. arkadaşlığımızın 2. yılında ben ona açıldım, yüz yüze konuşalım diyerek beni reddetti. birkaç gün sonra ben kız arkadaşlarımla birlikteyken yanımıza uğradı, bana her zamanki gibi yakın davrandı sonra bir kafeye geçtik diğer arkadaşlarımız da geldi. aralarından biri direkt olarak ona benden daha önce hoşlanıp hoşlanmadığını sordu. o da hoşlandım dedi. ben normal olarak şoka girince de yanıma oturup benimle ilgilenmeye başladı. genel olarak temas içeren davranışlarımız var. birbirimize temas etmekten çekinmiyoruz yani. elimi tutar, yanağımı okşar vs. o günden sonra belki aramızda bir şeyler olur diye beklemiştim ama olmadı. hâlâ daha oldukça yakın arkadaşız ve ben ondan hoşlanmaya devam ediyorum. geçen aylarda aramızda bi sorun oldu ve ben bi süre onunla konuşmayı bıraktım. o dönemde de sürekli benimle iletişim kurmaya çalıştı, bu kadar kolay mı vs diyerek beni darladı. ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum. flörtöz konuşunca karşılık veriyor, başkalarıyla ilgilenince bana laf çarpıtıyor... delireceğim galiba

Benden hoşlanmayı neden bıraktı?