Neden beni sevmedi?

Arkadaslar uc senelik bir iliskim vardi. İlk iliskimdi. Baslarda benim psikolojik sorunlarim vardi hala var aslinda ama artik belli etmiorum. Mesela mesaj atacak konu bulamiodum kendimi yetersiz goruodum hala oyle aslinda. Bu sorunlarim huysuz bir insan olmama yol acti. O cok cabaladi aradi saatlerce konustu benle. ayrilicam dedim yalvardi yapma dedi. Kirdim kalbini. Sonra ayrilmadik ama ben onun yaninda sessizdim. Baglamak istiodum kendime iyice yapamiodum. Neyse iliski ilerledi bir sekilde. Ama o eskisi gibi degildi ugrasmiodu benim icin. TArtisma oldugunda basa sardik mutlu olamiorum vs diodu. Hataliydim evet ama ugrastim onun icin. Sallamadi. Ayrildi benden. Disarda iyidik bence ama sorun mesajdaydi. Hic konusmuoduk ben ne zaman buluscaz niye uzuo bulusmalar vs diodum. Bole yaparak uzaklasmis benden. Ama sevmistim... Geri doner mi benim facede fotolarimi vs gorse

Güncellemeler
+1 yıl
Sessiz olsam da onun degerini anlamistim huysuz davranmiodum ama mutlu edemedim. Hep yanindaydim onun. ne derse tamam diodum.
Neden beni sevmedi?