Bir ara sevgilisi olan bir erkekten hoşlandım?

Aynı iş yerinde çalışıyorduk sürekli olup bana iltifat ediyordu hep bana yardım etmeye yanıma geliyordu sevgilisinden ayrılır ayrılmaz benimle buluşmak istediğini söyledi ben o an napacağımı şaşırdım sonra iş yerindekiler aşık oldun herhalde o kıza diyince evet aşığım hemde çok dedi ama benimle bulunacağını söyledi buluşmadı hep nedense ellerimi tutmak istiyordu sevgilisiyle barışsa bile hep benim yanıma sürekli koluma girmek istiyordu hep beraber şarkılar söylüyorduk birbirimize şakalar yapıyorduk sonra ben ona sen sevgilin olduğu halde neden bana bu kadar yakın davranıyorsun dedim benimle konuşmak istemediğini söyledi sonra ben onu metroda gördüm birbirimize sarıldık sonradan aradan bi zaman geçtikten sonra ben ona naber nasılsın yazdım mesajıma cevap vermedi sadece görüldü attı son görülmesini kapattığından ben mesajımı gördüğünü anladım şu an ona aşık değilim ama hiç arkadaşım olmadığı ve kimsem olmadığı için kendimi onun ilgisine muhtaç hissediyorum beni düşünmeyen birini nasıl unutabilirim onsuz hayatımı nasıl devam ettirebilirim

Bir ara sevgilisi olan bir erkekten hoşlandım?